Via Rīga kļūst par Kaleva Travel

Viena no Latvijas vadošajām tūrisma aģentūrām Via Rīga – Somijas lielākās darījumu tūrisma grupas Kaleva Travel Oy uzņēmums Latvijā – turpmāk savus pakalpojumus piedāvās ar Kaleva Travel zīmolu. SIA Kaleva Travel izpilddirektore Irēna Riekstiņa norāda, ka grupas mērķis ir kļūt par darījumu braucienu apkalpošanas līderi Baltijas valstīs. «Kaleva Travel vienīgie Latvijā saviem klientiem piedāvā virkni specializētu pakalpojumu, kas ļauj samazināt darījumu braucienu izmaksas un optimizēt to organizēšanas procesu. » skaidro I.Riekstiņa.

Izmantojot grupas ilggadējo starptautisko pieredzi, Kaleva Travel piedāvā novatoriskus risinājumus liela mēroga pasākumu, tai skaitā konferenču un motivējošu pasākumu, apkalpošanā.

Kaleva Travel piedāvā arī plašas kultūras un atpūtas ceļojumu iespējas uz vairāk kā 250 valstīm. Klienti Latvijā var izmantot grupas ievērojamo pieredzi, organizējot braucienus uz liela mēroga sporta pasākumiem, piemēram, hokeja un futbola čempionātiem, golfa turnīriem un olimpiskajām spēlēm. Kaleva Travel Oy ir vairāk kā 70 gadu pieredze darījumu un atpūtas tūrisma nozarē. Grupai pieder 18 biroji Somijā un seši citās valstīs, arī Lietuvā, Igaunijā, un Rumānijā, apvienojot vairāk kā 500 tūrisma industrijas profesionāļus. Plānots, ka grupas pārdošanas apjoms 2007.gadā sasniegs 400 miljonus eiro.

Ceļojumu birojs Via Rīga, kas tagad nodēvēts par Kaleva Travel, jau 15 gadus piedāvā kvalitatīvus un ekonomiski izdevīgus ceļojumu pakalpojumus uzņēmumiem un privātpersonām. Birojā nodarbināti 29 profesionāļi, un tas apkalpo vairāk kā 150 korporatīvos klientus, tai skaitā Siemens, LMT un Valmieras Stikla Šķiedra. 2006.gadā uzņēmuma apgrozījums sasniedza 7,8 miljonus latu.

Šogad uzņēmuma darījumu braucienu apkalpošana veido 68 procentus no aģentūras pakalpojumiem, individuālo braucienu un atpūtas ceļojumu organizēšana – 20 procentus un konferenču un motivējošu pasākumu organizēšana Latvijā un ārvalstīs – 12 procentus.

Kopš 1994. gada Via Rīga (tagad Kaleva Travel ) ir IATA (Starptautiskās Gaisa transporta asociācijas) licenzēts ceļojumu birojs, kas sadarbojas ar vairāk kā 650 pasaules aviokompānijām. Aģentūra ir pievienojusies biznesa ceļojumu biroju tīklam Carlson Wagonlit Travel un ir Lufthansa City Center pārstāvis Latvijā. Uzņēmums ir arī Starptautiskās kongresu un konferenču organizētāju asociācijas ICCA biedrs, kā arī pārstāvēts Motivējošo pasākumu rīkotāju asociācijā SITE.

Resuri internetā:

www.kalevatravel.fi

www.viariga.lv

 www.carlsonwagonlit.com

 www.lufthansa-city-center.com

www.iccaworld.com

 www.site-intl.org

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.32056785sec.