Ķīpsalā atklās pavasara un vasaras atpūtas sezonu

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 aicina visus aktīvās atpūtas cienītājus sagatavoties pavasara un vasaras atpūtas sezonai no 27. līdz 30. martam Ķīpsalā, apmeklējot trīs izstādes – Baltijas reģionālo aktīvās atpūtas un sporta izstādi ''Atpūta un Sports 2008'', kas šogad svin savu 15. gadskārtu, 9. motociklu un aksesuāru izstādi ''Motocikls 2008'' un 12. Baltijas reģionālo laivu un jahtu izstādi ''Baltic Boat Show 2008''.

''Atpūta un Sports 2008'' – palīgs atvaļinājumu plānotājiem un aktīvas atpūtas cienītājiem!

Marta beigās, kā jau ierasts, aktīvās atpūtas cienītājus no ziemas miega modinās ''Atpūta un Sports'' – komplekss pasākums, kurā pulcēsies ceļotāji, atpūtnieki, jahtu cienītāji, motociklisti, makšķernieki, ekstrēmās atpūtas piekritēji un visi, visi, kam aktīva atpūta ir ļoti svarīga. Šogad izstāde būs vēl lielāka, preces un piedāvājumu vēl vairāk, tādēļ šogad līdzās divām jau esošajām hallēm papildus ir uzstādīta moderna 4000 kvadrātmetru liela halle, kas vesta no Zviedrijas.

Arvien vairāk cilvēku cenšas izmantot savas brīvdienas aktīvi atpūšoties, ceļojot pa Latviju vai ārpus tās ar velosipēdiem vai motocikliem, ejot pārgājienos, makšķerējot vai vizinoties ar laivām un jahtām. Izstāde ''Atpūta un Sports 2008'' ir lieliska vieta, kur var uzzināt visu par aktīvai atpūtai nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, kā arī atrast daudz dažādu pārgājienu un ceļojumu piedāvājumus. Izstāde aicina visus interesentus iepazīties ar jaunumiem un tūrisma inventāra jomā, kā arī iegūt visu nepieciešamo informāciju, kas ļautu atpūsties vēl pilnvērtīgāk. Sevi prezentēs sporta un atpūtas kompleksi, aktīvās atpūtas, tūrisma un sporta pakalpojumu sniedzēji, kā arī pirmoreiz izstādē varēsiet uzzināt visu par kuģošanu ar gaisa baloniem. Tāpat izstādes jaunums būs peldošas, multifunkcionālas, mobilas atpūtas mājiņas. ''Atpūta un Sports 2008'' tematiski ir sadalīta trīs daļās – ''Velo 2008'', ''Fitness 2008'' un ''Makšķerēšana 2008''.

''Velo 2008''

Velosipēds ir viens no dabai draudzīgākajiem pārvietošanās līdzekļiem, kādu cilvēce ir radījusi līdz šim, un ar to var pārvietoties daudz ātrāk, ērtāk un lētāk nekā ar automobili. Tādēļ interese par velosipēdiem aizvien pieaug. Lai spētu izvēlēties starp dažādu tipu, uzbūvju un cenu velosipēdiem, kā arī savām vajadzībām atbilstošāko un piemērotāko, izstādes sadaļa ''Velo 2008'' ir īstā vieta, ko apmeklēt. Zinoši speciālisti konsultēs un palīdzēs izvēlēties atbilstošāko braucamrīku gan pēc kvalitātes, gan cenas un uzbūves. Papildus tam, plašais piedāvājums ļaus vienuviet salīdzināt dažādus produktus, un pavasara akcijas cenas padarīs noskatīto velosipēdu pieejamāku. Sadaļa ''Velo 2008'' ietvers plašu visdažādāko velosipēdu, to rezerves daļu un piederumu klāstu, kā arī velosipēdu servisa pakalpojumus. Tāpat sadaļā būs arī velotūrisma, veloceļojumu, velokartu un bokartu piedāvājums.

''Fitness 2008''

Tuvojoties pavasara un vasaras sezonai, cilvēki vēlas uzlabot savu fizisko formu, tādēļ sadaļā ''Fitness 2008'' apmeklētāji varēs iepazīties ar sporta un fitnesa klubu aprīkojumu, iekārtām un trenažieriem, sporta medicīnu, uzzināt visu par uztura bagātinātājiem, kā arī apskatīt un iegādāties sporta apģērbus. Savukārt sporta klubi prezentēs savus jaunākos piedāvājumus.

''Makšķerēšana 2008''

Par prieku aptuveni 200 000 lielajai Latvijas aktīvo makšķernieku saimei šogad izstādes organizatori ir paplašinājuši un pilnveidojuši makšķerniekiem domāto sadaļu, kurā visi interesenti varēs atjaunot un uzlabot makšķerēšanas piederumu un aksesuāru klāstu, uzzināt par inventāra nomu un izvēlēties jaunas makšķerēšanas vietas un maršrutus gan Latvijā, gan ārvalstīs. Šeit būs iespējams iegādāties ekskluzīvus karpu un līdaku makšķerēšanas piederumus, profesionālo iebarošanas barību zivīm, elektronisko zivju ēsmu Fishmagnet un vēl daudzas interesantas lietas makšķerēšanai. Savus aktuālākos piedāvājumus prezentēs makšķerēšanas bāzes un kempingi, speciālie makšķerēšanas dīķi un ezeri. Tāpat izstādes sadaļā varēs daudz ko uzzināt par niršanu un zemūdens medībām, kā arī ar makšķerēšanu saistītajiem ceļojumiem un pasākumiem. Protams, sadaļa ''Makšķerēšana'' būs loģisks un likumsakarīgs papildinājums arī izstādei ''Baltic Boat Show'', jo katram nopietnam makšķerniekam ir nepieciešams arī ūdenstransports.

Izstādē ''Baltic Boat Show'' – visu veidu ūdenstransports

Izstādē ''Baltic Boat Show 2008'', kas ir plašākā jahtu, kuteru un atpūtas uz ūdens izstāde Baltijā, ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdens transports – sākot ar airu laivām un kajakiem līdz ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju jaunākā produkcija, tai skaitā tādi pasaulē pazīstami zīmoli kā: buru jahtas ''Grand Soleil'' un ''Dehler'', kuteri ''Galeon'', ''Crowline'', ''Princess'', ''Sealine'', ''Sea Ray'', ''Mastercraft'', motorlaivas un jahtas ''Azimut'', ''Yamarin'', ''Silver'', veikborda laivas ''Tige'', kā arī jaunums visas Baltijas mērogā – ātrumlaiva ikdienas lietošanai un sacensībām ''Fountain Powerboat''. Plašā sortimentā būs pārstāvēts jahtu un kuteru aprīkojums, glābšanas aprīkojums, burāšanas inventārs un apģērbs, laivu dzinēji un dzenskrūves, pacēlāji, treileri, jahtu piestātnes un parkošanas sistēmas, kā arī viss laivu apkopei un remontam.

''Baltic Boat Show'' būs unikāla iespēja tieši pirms sezonas uzsākšanas vienuviet satikt visā pasaulē atzītu un Latvijā piedāvātu laivu, kuteru, jahtu un ūdensmotociklu izplatītājus, kā arī pašmāju ražotājus. Ķīpsalā būs iespēja ne tikai noskatīt sev piemērotāko ūdenstransportu un burāšanas piederumus, bet arī izmantot daudzās eksponentu akcijas un speciālos izstādes piedāvājumus.

Izstāde ''Motocikls 2008'' – vieta, kur sagatavoties jaunajai motosezonai

Izstādē ''Motocikls 2008'' piedalās visu ievērojamāko motociklu marku pārstāvji un izplatītāji, tādēļ izstādes apmeklētāji varēs gūt vispusīgu ieskatu motociklu pasaulē un izvēlēties jebkuru sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus – ''Cagiva'', ''CPI'', ''Ducati'', ''Geely'', ''Gilera'', ''Harley Davidson'', ''Honda'', ''Husaberg'', ''Husqvarna'', ''Italjet'', ''Jordan'', ''Kawasaki'', ''KTM'', ''Kymco'', ''MV Agusta'', ''Piaggio'', ''PGO'', ''Suzuki'', ''Polaris'', ''Yamaha'', ''Vespa'', kā arī jaunums Rīgā ''Moto Guzzi'' u. c. Tāpat būs iespējams iegādāties rezerves daļas, apģērbu un aksesuārus.

Izstāde būs lieliska vieta, kur, konsultējoties ar speciālistiem, varēs izvēlēties tieši savām vajadzībām atbilstošāko motocikla paveidu, tipu un marku. Šajā sadaļā būs apskatāmi jauni un mazlietoti motocikli un to piederumi – visa sadaļa tiks veidota kā konkrēta dzīvesstila izstāde. Būs iespēja dibināt kontaktus ar lielāko daļu aktīvajiem motoklubiem, kā arī apskatīt motoklubu skaistākos un oriģinālākos braucamos, kuros ir ieguldīts ne viens vien lats, kā arī daudzu stundu roku darbs. Ja kāds ir izlēmis nākamo sezonu uzsākt kā aktīvs motobraucējs, tad šī izstāde būs īstā vieta, kur iegūt visu nepieciešamo informāciju. Protams, arī esošajiem motobraucējiem izstāde ir lielisks iemesls sagatavoties sezonai, jo jau aprīļa pēdējā sestdienā notiks motociklu sezonas atklāšana, un tad visam jau ir jābūt sagatavotam.

Interesanta ziņa motosporta faniem – izstādē varēs aplūkot Austrālijas motobraucēja Keisija Stonera ''Ducati'' motociklu, ar kuru viņš brauca Kataras ''MotoGP'' čempionātā 2007. gadā un pirmo reizi uzvarēja ''MotoGP'' klasē.

Augstāk, ātrāk, tālāk!

Vienlaicīgi ar izstādēm ''Atpūta un Sports 2008'', ''Baltic Boat Show 2008'' un ''Motocikls 2008'' Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā trešajā hallē šajās dienās notiks klinšu kāpšanas sacensības. Īpaši izveidoto klints kāpšanas sienu 27. un 28. martā varēs izmēģināt ikviens interesents. Savukārt 29. martā un 30. martā turpat risināsies Baltijas atklātās kāpšanas sacensības ''Baltic Open Bouldering Edition''.

Izstādes darba laiks:

27. marts 11.00–19.00

28.– 29. marts 10.00–19.00

30. marts 10.00–17.00

Ieejas biļetes:

27. marts (VIP diena) Ls 6 (bezmaksas katalogs katram apmeklētājam)

28. marts– 30. marts Ls 4

Pensionāriem, skolēniem Ls 2,5

Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) Ls 10

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.72506094sec.