Gaisa balons Saule priecēs rīdziniekus

Trešais lielākais un pats jaunākais Latvijas gaisa balons Saule priecēs rīdziniekus un viesus, paceļoties Ķīpsalā no ceturtdienas, 27.marta, līdz pat svētdienai, ja vien laika apstākļi būs labvēlīgi.

Jau kopš seniem laikiem cilvēku ir interesējusi iespēja pacelties spārnos, lidot, skatīt zemi no augšas. Debesis vilina. Viens no senākajiem, drošākajiem gaisa kuģošanas veidiem ir gaisa balons. Gadiem ejot, šis romantisma pilnais gaisa kuģis vēl arvien piesaista ne viena vien lidot gribētāja acis. Ikviens gaisa balons tiek pavadīts ar pozitīvām emocijām, liekot cilvēkiem pasmaidīt, skatīties debesīs un baloniem sekot. Tas ir piedzīvojums atrasties balona grozā, pacelties pāri augstāko koku galotnēm un lūkoties krāšņā saules lēktā.

Sporta biedrības Gaisa baloni pārstāvji izstādes Atpūta un sports 2008 ietvaros Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā iepazīstinās ar gaisa balonu neparasto pasauli, ļaujot ikvienam gozēties fotokameras priekšā un sevi fiksēt balona groza skavās. Būs iespēja uzzināt vairāk par kuģošanu ar gaisa balonu, kādi ir soļi tuvāk pilota licences iegūšanai, kā iegūt balonu savā īpašumā un no kā tas sastāv.

Vienlaikus, gaisa balons ir unikāls reklāmas nesējs, piešķirot zīmolam debešķīgu noskaņu, paliekot atmiņā daudziem. Daudzi uzņēmēji pasaulē izmanto šo mārketinga rīku, lai nostiprinātu sava zīmola tēlu, mainītu imidžu un spētu atšķirties no konkurentiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62507606sec.