Daugavpilī sāk kursēt kuģītis

Šī gada 28.aprīlī, Daugavpilī, atpūtas zonā „Stropu vilnis” tika atklāts kuģītis, kas kursēs pa Lielo Stropu ezeru. Kuģītis vizinās ikvienu Daugavpils pilsētas iedzīvotāju un viesi.

Atpūtas zona „Stropu vilnis” ir Daugavpils pilsētas lepnums un viena no aktīvās atpūtas paradīzes stūrīšiem, kas darbojas jau 3.gadu. Papildus izbraucieniem ar kuģīti, atpūtas zona piedāvā: ūdens motociklus, ūdens velosipēdus, katamarānus un laivu nomu, ūdens slēpes un ūdens motociklus, torpēdas, dēļus balonus, piepūšamos motociklus, kā arī pludmales volejbola laukumu. Pludmalei „Stropu vilnis” jau otro gadu pēc kārtas tiek piešķirts Pludmales Zilais karogs. Tā ir arī viena no ģimenēm ar bērniem draudzīgām pludmalēm, kur mazajiem atpūtniekiem tiek piedāvāts norobežots pludmales laukums un peldvieta, bērnu uzpūšamās rotaļlietas, elektromobīlis, batuts, bērnu skuteri un piepūšamās laivas.

Jau šobrīd atpūtas zona „Stropu vilnis” ir viens no visiecienītākajiem Daugavpils pilsētas viesu tūrisma objektiem, jo piedāvā vienīgo Latvijā peldošo trīsklāju māju ar pirti, ar pēc Jūsu velēšanās var būt nobuksēta ar kuteri jebkurā ezera vietā. TAVA rīkotajā konkursā „Veiksmīgākais tūrisma produkts 2007” ieguva atzinības rakstu „Peldošā māja ar pirti Stropu ezerā”.

Atpūtas zonā „Stropu vilnis” atrodas 10 km attālumā no Daugavpils pilsēta, Lielā Stropu ezera krastā, kas ļauj ikvienam relaksēties no pilsētas kņadas un trokšņa, baudīt meža tuvumu, klausīties meža šalkoņā un putnu dziesmās un sajust mieru. Papildus viesu ērtībām tiek piedāvātas grila mājiņas, kempingmājiņas (WC+duša, ledusskapis, gāzes plītiņa, kamīns, TV, aprīkota virtuve), ugunskura vietas, treileru laukums ar iespēju pieslēgties pie komunikācijām, telšu vietas, omulīgs restorāns un laipns apkalpojošais personāls.

Papildus informācija:

www.stropuvilnis.lv

www.visitdaugavpils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 24.04.2024 MSC kruīzu izpārdošana līdz 23.04. Estravel Latvia
Atlaide vairāk kā 200 kruīziem šajā pavasarī un vasarā! 7 naktis - Vidusjūra, Ziemeļeiropa un Karību salas // rezervējiet līdz 23.04. | Skatīt vairāk
no 547 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.48136401sec.