Katru ceturtdienu Mežaparkā notiks Sieviešu skrējieni

No 4.jūnija katru ceturtdienas vakaru Mežaparkā notiks 3 un 5 km Sieviešu skrējieni. Skrējienu idejas autors ir veikals skrējējiem "Maratons". Skrējienos aicinātas piedalīties visas sievietes - gan tās, kas regulāri skrien, gan tās, ka līdz šim nav saņēmušās to darīt. Skrējienos piedalīsies arī dziedātājas Aisha, Kristīne Zaharova, Jenny May un Ella.

"Nesen kā Rīgā notika pasākums, kas daudzus pamudināja uzaut kājā sporta kurpes, un sākt skriet - tas bija Nordea Rīgas Maratons. Lai tajā piedalītos, visiem nācās vismaz nedaudz patrenēties - lai pierastu pie slodzes. Taču ar šo maratonu vēl nekas nav beidzies - vēl šovasar skrējieni notiks Valmierā, Kuldīgā, Jūrmalā, citur Latvijā. Bez tam - ir labi būt sportiskā formā! Esam runājuši ar daudzām sievietēm un viņas atzīst, ka labprāt skrietu vismaz pāris reizes nedēļā, taču nezina, kur skriet, kā skriet, kā iesildīties, citas baidās to darīt vienas," stāsta "Maratons" dibinātāja Laura Lapiņa, "Daudzās Eiropas pilsētās ir izveidojusies lieliska tradīcija - sievietes sapulcējas grupās un skrien kopā. Esam nolēmuši to iedzīvināt arī Latvijā."

Pirmais skrējiens notiks Mežaparkā 4.jūnijā plkst.19.00, pulcēšanās notiks pie Zoodārza. Tā kā tas ir pirmais pasākums, tas tiks svinīgi "atklāts". Ceļa vārdus skrējienam teiks gan pasākuma iniciatori - veikala "Maratons" idejas autore Laura Lapiņa un "Maratona" veikala apavu guru - Raimonds Soopargs, gan Vieglatlētikas federācijas vadītājs Guntis Zālītis, gan pasākuma idejas atbalstītāja Aiša. Pēc ceļa vārdiem sekos kopīgā iesildīšanās ekspertu vadībā un tad - pats skrējiens.

"Mans dzīvesveids vienmēr ir bijis ļoti aktīvs," atzīst Aisha, "Man ļoti patīk šī pasākuma ideja, tāpēc nolēmu piedalīties. Aicinu arī citas sievietes nebaidīties, būt aktīvām un skriet kopā ar mums gan 4. jūnijā, gan pēc tam arī citās ceturtdienās!"

Arī Ella, Kristīne Zaharova un Jenny May atbalsta pasākuma ideju un plāno piedalīties sieviešu skrējienos. Kristīne Zaharovu kopā ar Aishu iemēģinās Mežaparka celiņus jau šo ceturtdien, savukārt Ella un Jenny May skriet dosies nākamreiz. Ellai šo ceturtdien ir jāuzstājas koncertā, savukārt Jenny May jāaizstāv diplomdarbs.

"Mēs priecājamies, ka meitenes atbalsta mūsu pasākuma ideju un ceram, ka viņu piemēram sekos arī citas sievietes. Mēs arī ceram, ka sievietes šajos skrējienos sadraudzēsies un skries biežāk, ne tikai ceturtdienās," saka Laura Lapiņa, "Katru ceturtdienu skrējienā piedalīsies kāds no mums, mēs palīdzēsim ar padomu - kā pareizi iesildīties, kā pareizi skriet. No dalībniecēm gaidām atsaucību ne tikai skriešanā - ņemsim vērā viņu ieteikumus, organizējot turpmākos pasākumus. Aicinām meitenes un sievietes nebaidīties un pieteikties šajā skrējienā. Aicinām arī ņemt līdzi savas "otras puses" - jo vairāk būsim, jo būs jautrāk!"

Visas pirmā pasākuma dalībnieces saņems dāvanu kartes 5Ls vērtībā no veikala "Maratons".

Par veikalu MARATONS

Veikals MARATONS ir pirmais profesionālais veikals Latvijā, kas domāts tieši skrējējiem. Veikalā pieejami populārāko sporta zīmolu Adidas, Asics, Nike, Salomon, Reebok produkti - apģērbi, apavi, aksesuāri. Veikala adrese ir Rīga, Cēsu iela 31. No pirmdienas līdz piektdienai veikals strādā no 10.00 līdz 19.00, sestdienās no 10.00 līdz 17.00.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.1881988sec.