Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas kūrortviesnīcām ar skatu uz jūru vai restorānā ar burvīgu ziemas ainavu aiz loga. Nesteidzīgas atpūtas cienītājiem patiks naksnīgā pastaiga Dzintaru apgaismotajā pludmalē un Džemmas Skulmes personālizstāde “Krāsas garša” Mākslas stacijā “Dubulti”. Jūrmalas tūrisma informācijas centrs apkopojis iecienītākās atpūtas vietas un kūrortpilsētas viesnīcu piedāvājumus.

Slidot prieks Majoru sporta laukumā un naksnīgā pastaiga Dzintaru pludmalē

Aktīvās atpūtas cienītājiem pašā Jūrmalas sirdī Majoros ir iespēja izbaudīt slidot prieku publiskajā slidotavā. 30. decembrī plkst. 17.30 norisināsies izklaidējošs ziemas sporta pasākums ar daiļslidotāju paraugdemonstrējumiem, hokeja spēli un Ziemassvētku vecīša ciemošanos. Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laikiem un ledus grafiku var apskatīt mājaslapā jssc.jurmala.lv.

Diennakts tumšajā laikā ikviens var doties pastaigā gar jūru pa izgaismoto Dzintaru pludmales pastaigu ceļu. No koka dēlīšiem izgatavotais pastaigu ceļš ir gandrīz kilometru garš. Pludmale ir apgaismota posmā no Dzintaru koncertzāles, Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai Majoros.

Džemmas Skulmes personālizstāde Mākslas stacijā “Dubulti”

Ikvienam mākslas cienītājam ir iespēja iepazīties ar jaunākajiem Džemmas Skulmes darbiem izstādē “Krāsas garša” Mākslas stacijā “Dubulti”. Šogad gleznotie darbi pārsteidz ar radošo uzdevumu vērienu. Izstāde apskatāma līdz nākamā gada 2. janvārim katru dienu no plkst.7.15 līdz 18.45.

“Ziemassvētku festivāls” Dzintaru koncertzālē

Līdz 30. decembrim Dzintaru koncertzālē “Ziemassvētku festivāla” koncertos iespēja dzirdēt trio “Art-i-Shock”, Elīnu Šimkus un “Trio Angelicus”, pianistu Reini Zariņu, Rīgas Doma zēnu kori, “Xylem Trio” un pasaulslaveno tenoru Aleksandru Antoņenko. Festivāla īpašie viesi – a cappella grupa no Lielbritānijas “The Queen’s Six”. Plašāka informācija www.dzintarukoncertzāle.lv, biļešu iegāde www.bilesuparadize.lv.

“Ziemassvētku fiesta” un “Alise Brīnumzemē” kūrortviesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA”

Jūrmalas lielākajā kūrortviesnīcā “Baltic Beach Hotel & SPA” svētku nedēļa sāksies ar svētku programmu “Ziemassvētku fiesta”. Trīs vakarus, 21., 22. un 23. decembrī, no plkst. 19.00 līdz 1.00 jūrmalniekiem un viesiem sagatavota īpaša izklaides programma – burvju mākslinieku triki, dzīvā mūzika un izsmalcinātas vakariņas. 24. decembra vakarā no plkst. 18.00 līdz 23.00 viesnīcas restorānā “View Restaurant & Lounge” notiks Ziemassvētku vakariņas ar piecu kārtu ēdieniem dzīvās mūzikas pavadījumā. Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 vēlo brokastu cienītājiem iespēja nobaudīt Ziemassvētku Jazz branču.   

Jauno gadu “Baltic Beach Hotel & SPA” aicina sagaidīt pasakas “Alise Brīnumzemē” motīvos. 31. decembra vakarā Brīnumzemē notiks dažādu mūziķu un mākslinieku priekšnesumi, maģija, dejas un septiņu kārtu ēdienu vakariņas un grandioza uguņošana pie jūras. Izklaidējoša svētku programma arī bērniem. Plašāka informācija par pasākumiem un galdiņu rezervēšana www.balticbeach.lv.

Ziemassvētku vakariņas un Jaungada programma “Džezā tikai meitenes” viesnīcā “Hotel Jūrmala SPA”

Gardas Ziemassvētku vakariņas 24. decembrī un 7. janvārī no plkst. 19.00 mājīgā atmosfērā ar dzīvo mūziku un dažādiem priekšnesumiem piedāvā izbaudīt viesnīcas “Hotel Jūrmala SPA” restorāns “Jūrmala”.

31. decembrī no plkst. 21.00 viesus priecēs Jaungada programma “Džezā tikai meitenes”. Programmā arī svētku vakariņas. Bērniem paredzēta izklaides programma ar rotaļām un pārsteigumiem. Plašāka informācija www.hoteljurmala.com.

Jaungada svinības visai ģimenei restorānā “Orizzonte”

Restorāns jūras krastā “Orizzonte” aicina uz četriem bezmaksas Jaungada svinēšanas pasākumiem. 30. decembrī no plkst. 18.00 viesus izklaidēs Sanktpēterburgas muzikālais kolektīvs “Misha Luzin Band”, savukārt 3., 4. un 5. janvārī no plkst. 19.00 par svētku noskaņojumu rūpēsies “Edgars Jazz music” un duets Žu Doe.

7. janvārī no plkst. 18.00 “Orizzonte” piedāvā piedalītos svētkos visai ģimenei Jaungada noskaņās. Īpaša bērnu programma ar leļļu teātri, fotostūrīti un animatoriem. Pieaugušajiem svētku vakariņas restorāna otrajā stāvā un mūzika no pazīstamām kino filmām Karinas Tatarinovas izpildījumā. Plašāka informācija www.restorizzonte.lv

Venēcijas karnevāls viesnīcā “SemaraH Hotel Lielupe”

Viesnīca “SemaraH Hotel Lielupe” aicina 31. decembrī no plkst. 21.00 sagaidīt Jauno gadu Venēcijas karnevāla noskaņās – krāšņi karnevāla tērpi, maskas un iluzionisti. Viesus priecēs gaismas šovs un itāļu mūzika. Vakara gaitā dažādi pārsteigumi, spēles, izlozes un konkursi ar balvām. Bērniem izklaidējoša programma ar Ziemassvētku vecīša apsveikumu un animatoriem. Plašāka informācija www.semarahhotels.com.

Jaungada nakts 2017 “Izgaršo 80-tos” kūrortviesnīcā “Kurshi Hotel & SPA”

Kūrortviesnīcas “Kurshi Hotel & SPA” organizētajās Jaungada svinībās 31. decembrī no plkst. 20.00 jaunajā restorānā “Kurshi Terase” būs iespēja iejusties pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu mājas ballīšu atmosfērā, izbaudīt dažādus gardumus, izdejoties pie populārākajiem hitiem un iemūžināt īpašo svētku sajūtu tematiskajā fotostūrī. Par jautrību visa vakara garumā rūpēsies atraktīvais vakara vadītājs Andrejs Voļaņickis. Plašāka informācija www.kurshihotel.lv.

Jaungada ballīte grilbārā “Lighthouse”

Grilbārā “Lighthouse” jau no plkst. 20.00 Vecgads tiks pavadīts un Jaunais gads sagaidīts ar pārsteigumiem, jautrām spēlēm, dejām un lielisku atmosfēru. Vakara laikā viesus priecēs viens no labākajiem Latvijas Iluzionistiem - Robijs Trankalis. Pusnaktī tiks pasniegts dzirkstošo šampanietis, vērosim skaisto salūtu un liesim kopā Laimes. “Lighthouse” parūpēsies par bagātīgi klātu silto un auksto galdu, bet DJ Artis Volfs par mūziku un konkursiem. Vairāk informācijas par pasākumu grilbāra “Lighthouse” Facebook lapā.

Jaungada pasākums Dzintaru mežaparkā

1. janvārī Dzintaru mežaparkā no plkst. 12.00 līdz 17.00 norisināsies Jaungada pasākums latviešu tradīcijās. Jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja mācīties latviešu tradicionālās dejas un rotaļas, vērot folkloras ansambļa priekšnesumus, liet laimes, izmēģināt spēkus slēpju sacensībās un ziemas kērlingā. Bērniem prieku sagādās pikošanās un eglīšu dekorēšanas sacensības. Gan lieli, gan mazi varēs piedalīties māla figūru veidošanas darbnīcā, krāsaino akmeņu darbnīcā un masku izgatavošanas darbnīcā. Ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija www.visitjurmala.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21806312sec.