Jūrmala aicina – apciemo mūs tūrisma izstādē «Balttour»

Š.g. 3.-5. februārī notiekošajā tūrisma izstādē “Balttour 2017” Jūrmalas tiks plaši pārstāvēta gan Jūrmalas pilsētas stendā, gan arī vairākos atsevišķos uzņēmumu stendos. Jūrmalas pilsētas domes tūrisma informācijas centrs izstādē piedalīsies kopā ar dažādas nozares pārstāvošiem pilsētas uzņēmējiem – viesnīcām, restorāniem, atpūtas un izklaides industrijas pārstāvjiem, kā arī kūrorta medicīnas iestādēm, un apmeklētājiem piedāvās izklaides, loterijas, kā arī patīkamas atlaides dažādiem pakalpojumiem.

Bezmaksas kulinārās meistarklases pieaugušajiem un bērniem

Šogad izstādes apmeklētājiem Jūrmalas stendā pirmo reizi būs iespēja piedalīties bezmaksas kulinārajās meistarklasēs, kuras paredzētas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šo iespēju nodrošinās pavāri no Jūrmalas kafejnīcas “Madam Brioš” kulinārās studijas. Šī būs lieliska iespēja profesionāļu uzraudzībā iegūt jaunas zināšanas vai noslīpēt jau esošās prasmes.

Meistarklases norisināsies:

Piektdien, 3. februārī

13.00-14.00 Kulinārā meistarklase pieaugušajiem

16.00-17.00 Kulinārā meistarklase pieaugušajiem

Sestdien, 4. februārī

11.00-12.00 Kulinārā meistarklase bērniem

13.00-14.00 Kulinārā meistarklase bērniem

15.00-16.00 Kulinārā meistarklase pieaugušajiem

Svētdien, 5. februārī

12.00-13.00 Kulinārā meistarklase bērniem

14.00-15.00 Kulinārā meistarklase pieaugušajiem

Virtuālā Jūrmala

Virtuālās realitātes cienītāji varēs doties pastaigā pa Jūrmalu ar virtuālās realitātes briļļu palīdzību, aplūkojot dažādu pilsētas tūrisma objektu panorāmas un videoklipus. Katru dienu tiks organizēts konkurss “Atpazīsti Jūrmalu”, kurā pareizi nosakot savu virtuālo atrašanās vietu varēs iegūt dažādas balvas.

Īpašie piedāvājumi un atlaides

Jūrmalas uzņēmēji izstādes apmeklētājiem ir sagatavojuši dažādus piedāvājumus, kurus būs iespējams iegādāties ar atlaidēm. Viesnīcas “Daina Jūrmala Beach Hotel & SPA” un “Pegasa pils” apmeklētājiem piedāvās iegādāties nakšņošanas pakalpojumus par īpaši izdevīgām cenām sākot jau no 35 EUR, savukārt piedzīvojumu parks “Tarzāns” izstādes apmeklētājiem dāvās 25% atlaidi Jūrmalas šķēršļu parka apmeklējumam. Dzintaru Koncertzāle izstādes laikā piedāvās iespēju iegādāties biļetes uz dažādiem koncertiem un festivāliem kā “Jūrmalas festivāls”, “Jūrmalas baleta festivāls” u.c. ar 50% atlaidi. “Jūrmalas festivāls” norisināsies jau trešo reizi un piecu koncertu ciklā piedāvās baudīt Maestro Raimonds Paula, Aleksandra Antoņenko, Ksenijas Sidorovas un citu mākslinieku sniegumu. Ajūrvēdas cienītāji savā īpašumā varēs iegūt atlaižu kartes, kuras nodrošinās 15% atlaidi jebkuram no viesnīcas piedāvātajiem pakalpojumiem.

Another Travel Guide Jūrmala

Izstādes laikā par ļoti pievilcīgu cenu 11.95 EUR apmērā būs iespēja iegādāties Jūrmalas pilsētas ceļvedi “Another Travel Guide Jūrmala”, kas atklāj kūrortpilsētas labākās un aizraujošākās vietas. Netradicionālais ceļvedis mudina atbraukt uz Jūrmalu cilvēkus, kuri iepriekš pat nav apsvēruši šādu domu. Vienlaikus grāmatas adresāti ir arī Latvijas iedzīvotāji, kuriem tā varētu rosināt novirzīties no ierastām ikdienas gaitām un paskatīties uz citādu Jūrmalu, atklājot tajā arvien jaunus pārsteigumus.

Loterijas un konkursi par Jūrmalu

Ik dienu pilsētas stendā norisināsies loterijas un konkursi, kuros varēs laimēt dažādas balvas no Jūrmalas uzņēmējiem – suvenīrus, restorānu, viesnīcu un SPA centru dāvanu kartes, biļetes uz koncertiem, piedzīvojumu un atpūtas parkiem. Paralēli loterijas norisināsies arī Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā.

Loteriju balvas ir sarūpējusi Jūrmalas pilsētas dome, Dzintaru koncertzāle, viesnīcas “Baltic Beach Hotel”, “Kurshi Hotel & SPA”, “Amber SPA Boutique Hotel”, “Daina Jūrmala Beach Hotel & SPA”, “Pegasa Pils”, “SemaraH hotel Lielupe”, “Ayurveda Palace”, nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”, kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri”, sanatorija “Jantarnij Bereg”, restorāni “Prospekts 55”, “Orizzonte”, “Neptūns”, “International Jūrmala”, kā arī piedzīvojumu parks “Jūrmalas Tarzāns”, ūdens atrakciju parks “Līvu Akvaparks” un golfa laukums “Viesturi”.

Un vēl…

Izstādē ar atsevišķiem stendiem piedalīsies arī citi Jūrmalas uzņēmēji – viesnīcas “Baltic Beach Hotel”, “Hotel Jūrmala SPA” un “SemaraH Hotels”, kā arī kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri”. Viesnīca “Baltic Beach Hotel” pārdos dažādus īpašos piedāvājumus nakšņošanai, SPA un restorāniem sākot jau no 9 EUR, viesnīca “Hotel Jūrmala SPA” ir sagatavojusi īpašas cenas dāvanu kartēm izmitināšanai un SPA procedūrām, viesnīca “SemaraH Hotel” piedāvās īpašas cenas gan Wellness centra apmeklējumam, gan piedāvājumiem ar nakšņošanu, SPA centra un bērnu kluba apmeklējumu sākot jau no 9 EUR. Kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri” par 10 EUR piedāvās iegādāties īpašos atlaižu kuponus, kas nodrošinās atlaides medicīniskajai rehabilitācijai, veselības veicināšanas programmām. Tiks organizēta arī veselīgo balvu loterija!

Izstāde norisināsies Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala” Ķīpsalas ielā 8 un būs pieejama apmeklētājiem piektdien, 3. februārī no plkst. 10.00-19.00, sestdien, 4. februārī no plkst. 10.00-18.00 un svētdien, 5. februārī no plkst. 10.00-17.00. Biļešu cenas sākot no 4 EUR. Plašāka informācija www.balttour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Jūrmalas TIC
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58383393sec.