Notiks pirmais cikla «Brīvdienu mūzika» koncerts

Šo svētdien, 26. februārī, plkst. 14:00 Dzintaru koncertzāle aicina uz pirmo demokrātiskā koncertu ciklu “Brīvdienu mūzika” koncertu, kurā uzstāsies populārā dziedātāja Aminata ar džeza pianista Harija Baša Trio.

Jaunā un talantīgā dziedātāja Aminata, kura pēdējos gados guvusi panākumus gan Eirovīzijas dziesmu konkursā, gan saņemot Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, šajā koncertā iejutīsies jaunā ampluā – izpildot populāras džeza un R&B melodijas. Koncertā viņai pievienosies virtuozu džezistu kompānija – Harijs Bašs (klavieres), Kaspars Kurdeko (bungas) un Reinis Ozoliņš (kontrabass). Par gaidāmo sadarbību džeza pianists Harijs Bašs saka: “Aminata ir ļoti muzikāla un stilīga dziedātāja. Viņas izpildījumā klasiskā džeza melodijas iegūst svaigu un mūsdienīgu skanējumu”.

2017. gadā Dzintaru koncertzāle klausītājus aicina uz jaunu un demokrātisku koncertu ciklu “Brīvdienu mūzika”, kurā uzstāsies tādi populāri mūziķi kā dziedātāja Aminata, vijolnieks Raimonds Ozols, grupa «Astro`n`out», pianists Vestards Šimkus, džeza pianista Harija Baša Trio un citi mākslinieki. Šajos stundu garajos koncertos tiks gaidītas ģimenes, jaunieši vai seniori, kas vēlas apmeklēt koncertu dienas gaišajā laikā, apvienojot to ar jauku pastaigu gar jūru un nesteidzīgu brīvdienu maltīti jaunajā Dzintaru koncertzāles restorānā Maestro.

Koncertu vadītāja lomā iejutīsies atraktīvais, publikas un koristu iemīļotais diriģents Jānis Ozols. Viņš koncertus iecerējis kā sarunu ar māksliniekiem par mūziku un dzīvi. “Gaidu “Brīvdienu mūzikas” koncertus ar neviltotu prieku un cerībām, ka varēsim ieinteresēt tos klausītājus, kuri varbūt ikdienā nav tik bieži koncertu apmeklētāji. Ļoti labi apzinos, ka ne visi ir spējīgi noklausīties divdaļīgu koncertu un ne visi klausītāji spēj izanalizēt muzikālās nianses, kuras izpildītājs cenšas atskaņot un domāju, ka tas bieži vien nemaz nav svarīgākais. Svarīgi ir izbaudīt, sajust, aizmirsties un atslēgt ikdienas rūpju režīmu. Šajos koncertos mēs runāsim ar māksliniekiem, iepazīsim viņus arī kā cilvēkus, apspriedīsim pa kādai aktualitātei un, protams, baudīsim izcilu mūziku nepiespiestā atmosfērā!”

Demokrātiskiem koncertiem arī demokrātiskas biļešu cenas – tikai 9 eiro un 50 centi. Bet abonements uz četriem pirmā pusgada koncertiem maksās tikai 28 eiro – tas pieejams visās Biļešu Paradīzes tirdzniecības vietās. Savukārt Dzintaru koncertzāles restorānā Maestro ikvienam koncerta apmeklētājam koncerta dienā uzrādot biļeti, būs iespēja baudīt vēlās brīvdienu brokastis jeb Branču par divreiz lētāku cenu – deviņiem eiro (parastā cena 18 eiro).

Vēsturiskā Dzintaru Mazā zāle ar 500 skatītāju vietām pēc vairāku gadu rekonstrukcijas un restaurācijas darbiem tika atklāta 2015. gada maijā, sniedzot iespēju koncertdarbību Dzintaros turpināt visa gada garumā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42388487sec.