Iepazīsti 43 īpašas apskates vietas un objektus Latvijā

Šovasar, kad iedzīvotāji tiek aicināti ļoti rūpīgi apsvērt nepieciešamību doties ārvalstu braucienā, jo sevišķi ārpus Baltijas valstīm, Omniva aicina visus izbaudīt vasaras brīvdienas tepat Latvijas teritorijā.

Omniva, sadarbībā ar tūrisma informācijas centriem, ir apkopojusi vairāk nekā 40 apskates objektus un vietas Latvijas teritorijā. Visas interesantās vitas apskatāmas ŠEIT

Daudziem ir ierasts vasaras brīvdienu laikā doties tuvākos vai tālākos ārzemju ceļojumos, taču šogad šādi braucieni nav ieteicami mūsu visu drošībai. Tomēr tas nav iemesls, lai pilnībā atteiktos no brīvdienu plāniem. Omniva sadarbībā ar reģionālajiem tūrisma informācijas centriem ir apkopojusi 43 vietas un apskates objektus Latvijā, kurp doties brīvdienās individuāli vai kopā ar ģimenes locekļiem.

"Ceļojot pa Latviju, iedzīvotāji bieži vien apmeklē lielākos un populārākos tūrisma objektus, taču mums netrūkst arī mazu, interesantu apskates vietu ar savu stāstu un vēsturi, un tieši tas padara šīs vietas īpašas. Mēs vēlējāmies parādīt, ka nevajag skumt par esošajiem ierobežojumiem, bet gan meklēt iespējas, un tādu nudien netrūkst," stāsta Omniva Latvija vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.

Zemgales viesiem ir iespēja nofotografēties pie foto rāmja "Pastkarte no Bauskas", kas uzstādīts Bauskas pils pakājē, vai apmeklēt Ezerlūķu pilskalnu Dobelē, kur pašā kalna galā atrodas zibens sasperts koks, kas vietai piedod papildu teiksmainu un mītisku noskaņu.

Vidzemes apceļotāji aicināti doties līdz Gulbenei un no skatu platformas Stāmerienā aplūkot Gulbenes–Alūksnes bānīti, bet pēc tam atpūsties Dabas viesistabā Stāķu parkā. Savukārt Smiltenes pilsētas pievārtē atrodas vecas šķūņa drupas, kas atgādina vienu no pasaules brīnumiem - akmens pieminekli Stounhendžu Lielbritānijā.

Dodoties atpūtā pa Latgali, ir vērts izbaudīt mirkli Balvos pie pasaulē lielākā vēja zvanu ansambļa "Gaiss", kas reaģējot uz gaisa kustību, ar vēja stabulēm rada mūziku. Savukārt laimes dažādību var izbaudīt Laimes muzejā Indrā.

Ceļojot uz Kurzemes pusi, ir vērts apskatīt Eiropā garāko ķieģeļu tiltu pār Ventu Kuldīgā, nobildēties Biļļu kalnā pie iespaidīgā lielizmēra uzraksta "Saldus", kā arī paviesoties piejūras pilsētās.

Šos un citus Omniva apkopotos apskates objektus skatiet šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25651813sec.