Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Šī nedēļa Latviju lutinājusi ar spožiem saules stariem un krietnu devu D vitamīna. Šķiet, ka vasara ir pašā zenītā, lai gan augusts jau tuvojas izskaņai. Tādēļ būtu grēks tai neļauties - ir jāķer vien aiz astes, lai gada tumšākajos mēnešos varam sildīties pie siltām atmiņām. Baudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus! Lai patīkamām emocijām pildītas brīvdienas!

Informācija ir sagatavota pēc Latvijas pilsētu un novadu pašvaldību, tūrisma informācijas centru sniegtas informācijas un uzņēmumu sniegtas informācijas. Travelnews.lv nenes atbildību par pasākuma organizāciju un norisi. Pasākumu laiki var tikt mainīti. Lūdzu, sekojiet līdzi informācijai. Ja Jūs plānojat doties uz kādu no pasākumiem, iesakām sazināties ar tūrisma informācijas centru un pārliecināties par pasākumu norises laiku un vietu.

Pilns Travelnews.lv notikumu kalendārs ir pieejams šeit.

1. Latvijas galvaspilsētā Rīgā svinēs pilsētas svētkus

1. Jau šajā nedēļas nogalē izbaudi «Atvērtās dienas laukos!»

2020. gada 22. un 23. augustā visos Latvijas novados ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem īpaši sagatavotiem piedāvājumiem ciemos gaida lauku labumi - mājražotāji, amatnieki, naktsmītnes, pirtnieki, biškopji, stādu audzētāji, lielās lauku saimniecības, pilis un muižas, atrakciju parki, lauku krodziņi un restorāni, dabas takas un daudzi citi. Plašāka informācija šeit.

2. Gardēžus aicina uz burgeru festivālu «Burger Battle»

2020. gada 22. un 23. augustā jaunajā outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village norisināsies šīs vasaras gardākais un gaidītākais pasākums – burgeru festivāls Burger Battle 2020. Divu dienu garumā festivāls pulcēs alus darītājus, burgeru meistarus un īstus gardēžus. 22. augustā plkst.12:00 šefpavāri Viktors Ravdive un Lauris Aleksejevs atklās pirmo starptautisko burgeru festivālu "Burger Battle 2020". Gan lieliem, gan maziem dienas garumā būs iespēja nogaršot visdažādākos burgerus, piedalīties konkursos, vērot ielu un grafiti māksliniekus darbībā, kā arī palīdzēt noteikt gardāko burgeri, kas saņems Sexy Pepsi titulu. Plkst.17:00 savu eksperta viedokli par burgeru meistaru veikumu sniegs arī šefpavārs – Mārtiņš Rītiņš. Plašāka informācija šeit.

3. Limbažu Lidlaukā notiks elpu aizraujošs avio šovs

Visi vēji pūš uz Limbažiem - jau 2020. gada 22. augustā Limbažu Lidlaukā norisināsies elpu aizraujošs avio šovs "Fly In Limbaži"! Skatītājus sagaidīs augstākās pilotāžas paraugdemonstrējumi, izpletņlēcēji, helikopteri, galvu reibinoši akrobātiskie lidojumi un vēl citi pārsteigumi. Pasākumu atklās plkst.10:00 (ieeja pasākumā no plkst.8:00). Šova laikā darbosies arī radošās darbnīcas bērniem, bet jauniešiem būs lieliska iespēja izzināt savas karjeras iespējas Latvijā labāko avio skolu stendos. Plašāka informācija šeit.

4. Rīgas Motormuzeja norisināsies seno spēkratu salidojums «Rīgas kauss burāšanā 2020»

2020. gada 22. augustā, norisināsies ikgadējais, Rīgas Motormuzeja un Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotais seno spēkratu salidojums "Rīga Retro 2020". No plkst. 9:00 līdz 11:00 muzeja pagalmu pierūcinās vairāk nekā 100 dažādu laiku, veidu un stilu senie spēkrati. Plašāka informācija šeit.

5. Tukuma pusē nedēļas nogalē norisināsies pasākumi laukos, dabā un pilsētā

Šajā nedēļas Tukuma pusē aicina ciemoties laukos, baudīt dabu laivu braucienos, just līdzi Eiropas čempionāta rogainingā un ielu basketbola dalībniekiem, atpūsties piekrastē, doties uz koncertu Jaunpilī viduslaiku noskaņās un, protams, apmeklēt pasākumus "Tiekamies Tukumā" ietvaros. Vēl pucēties gribētāji aicināti papildināt savu garderobi Lapsas andele pasākumā Tukumā. Plašāka informācija šeit.

6. Preiļos svinēs krāšņus pilsētas svētkus

2020. gada 21. un 22. augustā Preiļos svinēs pilsētas svētkus - "Ar krāsu un prieku". Plašāka informācija šeit.

7. Tērvetē pirmo reizi svinēs Sprīdīša vārda dienu

Sprīdītis ir Annas Brigaderes radītais pasaku tēls, kas jau vairāk nekā 100 gadus aicina doties piedzīvojumos un noticēt neiespējamajam pašus mazākos lasītājus, kā arī viņu vecākus. Neizsmeļami pozitīvā varoņa vārds ir minēts arī latviešu svinamo vārda dienu kalendārā. Tāpēc, lai daudzinātu Sprīdīša vārdu, 2020. gada 23. augustā, no plkst. 11:00 līdz 17:00 Latvijas valsts mežu (LVM) dabas parkā Tērvetē pirmo reizi tiks svinēta Sprīdīša vārda diena. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63147593sec.