Tradicionālo Ziemassvētku skrējienu Rimi Rīgas maratons aicina izskriet virtuāli

Šogad izpaliks Ziemassvētku skrējiens pēc dāvanām, tāpēc visi ir mīļi aicināti doties Ziemassvētku skrējienā svaigā gaisā un labā kompānijā (līdz 10 cilvēkiem) rūķu cepurēs un citos svētku aksesuāros, laikā no 24. līdz 27. decembrim savu rezultātu fiksējot Rimi Rīgas maratona Skriešanas klubā. Tradīcija, kas aizsākusies pirms deviņiem gadiem un tradicionāli pie Dailes teātra 24. decembra rītā pulcējusi rekordlielu entuziastu skaitu, šoreiz pirmoreiz norisināsies attālināti. Visi, kuri gatavi pirms pīrāgu ēšanas maratona izskriet pilsētu, aicināti reģistrēties Rimi Rīgas maratona virtuālajā Ziemassvētku skrējienā un skrienot sveikt sevi un citus.

Tā kā tradīcijas ir jāturpina, arī šogad Ziemassvētku skrējiens būs, tikai individuāli vai nelielās kompānijās. Tam reģistrēties bez maksas var Rimi Rīgas maratona virtuālajā Skriešanas klubā. Organizatori skrējiena laiku ir pagarinājuši no 24. līdz pat trešajiem Ziemassvētkiem jeb 27. decembrim, aicinot noskriet vai ģimenes lokā pastaigā sakrāt vismaz 10 km. Pieveiktie kilometri svaigā gaisā ir vienīgais veids, ko varam likt pretī gastronomiskajam maratonam, kas latviešiem svētkos ir īpaši iecienīts. Turklāt skriešana vai aktīva pastaiga palīdz uzturēt ne tikai fizisko formu un labsajūtu, bet arī možu garu, gandarījumu un prieku, kas šajos Ziemassvētkos tik ļoti nepieciešams ne tikai skrējējiem, bet sabiedrībai kopumā.

Ziemas maču suvenīri skrējējiem

Un visiem tiem, kuri vēl nav paspējuši sarūpēt dāvanas saviem mīļajiem, maratona organizatori aicina dāvināt praktisku un lietderīgu dāvanu – Rimi Rīgas maratona Ziemas maču cepuri ikdienai vai skriešanas treniņiem, aicinot kustēties svaigā gaisā visa gada garumā. Cepuri var iegādāties Rimi Rīgas maratona internetveikalā.

Reģistrācija 2021. gada maratonam tiks atklāta pavasarī

Organizatori atgādina, ka reģistrācija 2021. gada Rimi Rīgas maratonam 28. un 29. augustā tiks atklāta pavasarī jeb tiklīdz būs skaidrāki iespējamie pasākumu ierobežojumi. 2021. gada skriešanas sezona pirmo reizi tiks izvērsta visa gada garumā, ar jauniem virtuāliem, hibrīd- un klātienes skriešanas notikumiem cenšoties aizpildīt pandēmijas radīto vakuumu tautas sportā. 2021. gada sezonas kulminācija jeb 31. Rimi Rīgas maratons ar ierastajām Bērnu dienas, piecu un desmit kilometru, pusmaratona un maratona distancēm pirmoreiz tiks piedāvāts vasaras izskaņā – 28. un 29. augustā. Savukārt 15.-16. maijā, kad sākotnēji tika plānots Rimi Rīgas maratons, Rīga piedzīvos jaunu skriešanas hibrīd-pasākumu, kurš, lai arī norisināsies sertificētās trasēs pilsētā, būs bez kopīga starta un finiša, kā arī izcelsies ar citām neierastām nākotnes skriešanas pasākumu iezīmēm. Visbeidzot, spītējot ierobežojumiem, Rimi Rīgas maratona virtuālais Skriešanas klubs sacensībās un izaicinājumos visa gada garumā attālināti izkustinās vēl vairāku desmitu tūkstošu dalībnieku no Latvijas, Baltijas un visas pasaules.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.508389sec.