Zvejnieksvētku pasākumu kalendārs visai Latvijai 2021

Jūras svētki jeb zvejnieku svētki, neskaitot vasaras saulgriežus – Jāņus, ir lielākie latviešu vasaras svētki, kas kopš 1936. gada, pirmās brīvvalsts laika tradicionāli tiek svinēti jūlija otrajā sestdienā. Šogad Zvejnieksvētki tiek svinēti 10.jūlijā. Latviešiem, kā jau tautiešiem, kuru zeme atrodas pie jūras, šie svētki ir īpaši nozīmīgi un iecienīti. Šī iemesla dēļ jūlija otrās nedēļas nogale ir laiks, kad šie svētki ar plašu un krāšņu vērienu tiek atzīmēti vairākās Latvijas piejūras pilsētās un ciemos.

Svētku ietvaros notiek dažādas aktivitātes, pasākumi, lai izklaidētu gan vietējos iedzīvotājus, gan arī tos, kas atbraukuši no citām pilsētām un ārvalstīm. Šo svētku vēstures, popularitātes un mēroga dēļ tie ir uzskatāmi par latviešu kultūrvēsturiskajiem svētkiem.

Jūrmalciems

Zvejnieksvētki Jūrmalciemā notiks 10.jūlijā pie Jūrmalciema sabiedriskā centra “Ievas un Tīklumājas”, piedāvājot plašu programmu:

13:00-14:30 Zvejnieku īpašais svētku foto Tīklu mājā

15:00 Svētku atklāšana pie “IEVĀS”/Karoga pacelšana. Nīcas vīru kora sveiciens

14:00 Vietējo mājražotāju un amatnieku tirgošanās, andelēšanās un loterija – ”IEVĀS”

16:00-16:40 Pie TĪKLUMĀJAS koncertizrāde bērniem un vecākiem KAĶA TOMA ŠOVS/ Muzikālā apvienība TEĀTRIS UN ES

17:00 Svētku zupa ”IEVĀS”

19:00 Neptūna ierašanās, sagaidīšana pie TĪKLUMĀJAS jūras krastā

20:00 Svētku koncerts kopā ar ATI IEVIŅU/ Pie Tīklu mājas

21:30 Koncertballe ar Ballīšu orķestri/ Valmiera/ Pie Tīklu mājas

Ieeja bez maksas

Vairāk informācijas šeit

Ventspils

Priecāsimies par iespēju apmeklēt svētku tirgu ar kūpinātu zivju smaržu, vērot kuģus Ventā un saulrietu jūras krastā, izbaudīt koncertus un īstu balli.

10. jūlijā Ventspilī svinēsim Jūras svētkus! Priecāsimies par iespēju apmeklēt svētku tirgu ar kūpinātu zivju smaržu, vērot kuģus Ventā un saulrietu jūras krastā, izbaudīt koncertus un īstu balli.

8.00–15.00 Lielais Jūras svētku tirgus /Vecpilsētas tirgus laukums/

9.00–20.00 Laimdotas Malles un Kristīnes Krauzes-Sluckas personālizstādes “ooze / -ums” /Teātra nams “Jūras vārti”, Karlīnas iela 40/

Izstādes var apmeklēt individuāli (1 persona vai 1 mājsaimniecība), ievērojot 2 m distanci un lietojot mutes-deguna aizsegu .

Ieeja bez maksas

*10.00 Jūras kauss pludmales volejbolā 2021 /Ventspils pludmales volejbola stadions/

*10.00-16.00 “Jūras pērli meklējot” /Laukums Pils ielā 23/

Darbnīcas, kuru aktivitātēs galvenokārt lietota ūdens tematika - darbnīcā no dažādiem materiāliem būs iespējams izveidot savu īpašo laiviņu vai kuģi, to izdekorēt un piedalīties laiviņu laišanas sacensībās; izveidojot savu īpašo makšķeri, dalībniekiem būs iespēja izvilkt savu lielo lomu; būs iespējams palīdzēt tīklā sapinušajām “zivīm” tikt ārā no tīkla, risinot uzdevumus, asinot prātu un aktīvi darbojoties; būs iespēja iepazīties ar dažādām zivīm, nobalsot par, viņuprāt, populārāko zivi, kā arī piedalīties viktorīnā par dažādiem ūdeņiem un zivīm; varēs atstāt savu novēlējumu lielās zivs zvīņās; būs arī svētku fotostūrītis.

10.00-24.00 Jūras svētku tirdziņš /Ostas ielas promenāde no Jāņa ielas līdz Tirgus ielai/

11.00 PIEMIŅAS BRĪDIS jūrniekiem un zvejniekiem, kuru atdusas vieta ir jūras dzelmē /Ostas ielas promenāde, piemiņas akmens/

12.00-12.30 Velkoņu flote /Ostas akvatorijā/

*12.00-14.00 Nāc un piesēd! /Amatu māja, Skolas iela 3/

Nāc un piesēd! - muzikāls priekšnesums un zivju zupa. Jautras virējas (Beztemata cirks, Liepāja) vāra zupu pēc seno laiku metodēm, baro apmeklētājus un iepazīstina ar Eiropas senatnes kulinārijas garšvielu noslēpumiem. Par labu atmosfēru Amatu mājas pagalmā gādās muzikanti no grupas "Čirkainie".

Ieejas maksa pēc Amatu mājas cenrāža.

12.00–15.00 Strūklaku strīms #05 DIENA /Ostas ielas promenāde pie strūklakas “Kuģu vērotājs”/

Filmēšanas aktivitāte ar grupām “Riga Reggae”, ‘’Bezgalībieši’’ un mūziķi Shota Adamashvili (Gruzija)

*14.00 -17.00 Jūras svētku dienas koncerts /Reņķa dārzs/

14.00-14.45 Popstudijas ‘’Jūras akmentiņi’’ koncerts

15.00-16.20 “ESI MAN TĀ’’. Imanta Kalniņa, Aivara Hermaņa, Valta PūcesunJāņa Lūsēnadziesmu programma

16.30-17.00 Dita Lūriņa un Mārtiņš Egliens. Lustīga latviešu teātru un kino dziesmu koncertprogramma

Ieeja bez maksas

12.00-22.00 Svētku andele pie fregates ‘’Valzivs’’/Lielais laukums/

Reņķa dārza programmas translācija uz lielā ekrāna

*19.00 Ģertrūdes ielas teātra iestudējums-laikmetīgās dejas horeogrāfes un izpildītājas Janas Jacukas solo izrāde “Baiļu rutīna” /Teātra nams “Jūras vārti”, Karlīnas iela 40/

Biļešu cena - EUR 5.00 - 7.00. Biļetes - "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās.

**20.00 -01.00 Jūras svētku BALLE /Reņķa dārzs/

20.00-21.20 Grupa “Galaktika’’

21.30-22.50 Andris Baltacis ar orķestri Kristapa Krievkalna vadībā

23.00-01.00 Grupa ‘’Dziļi violets’’

Vadītāji: Dita Lūriņa un Mārtiņš Egliens

Ieejas maksa 5,00 eiro. Biļešu iegāde “Biļešu paradīze” kasēs vai bilesuparadize.lv

20.00-24.00 Saulrieta mūzika pie jūras /Zilā karoga pludmale/

21.00-24.00 Strūklaku strīms #05 VAKARS /Ostas ielas promenāde pie strūklakas “Kuģu vērotājs”/

Filmēšanas aktivitāte ar grupām “Citi zēni”, “Skrapneshi’ un hip hopa mākslinieku Idus Abra

*22.00 KINONAKTS pils pagalmā /Livonijas ordeņa pils, Jāņa iela 17/

Rīgas Kinostudijas filmas “Akmeņainais ceļš” (1983., rež, R.Kalniņš, restaurēta 2018.g.) demonstrācija

Ieejas maksa pēc muzeja cenrāža

*Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19, pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā vai derīgs Covid-19 negatīvs analīžu rezultāts.

Pasākumus kopā ar vecākiem varēs arī apmeklēt bērni līdz 12 gadu vecumam, kas nav vakcinēti, pārslimojuši, un viņiem nebūs jāveic Covid-19 tests (bērni no 12 gadu vecuma var vakcinēties, tāpēc viņiem jābūt vakcinētiem, pārslimojušiem vai jāveic Covid-19 tests). Saprotu, ka apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Apņemos ievērot pasākuma norises laikā un vietā noteiktos epidemioloģiskos noteikumus. Pasākumā jālieto sejas maskas.

** Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā.

Vairāk informācijas šeit

Liepāja

Ņemot vērā Latvijā esošo epidemioloģisko situāciju un valstī noteiktos ierobežojumus, šogad Liepājā jūras svētki notiks atšķirīgi no iepriekšējiem gadiem, piedāvājot liepājniekiem un viesiem izzinošu Jūras svētku pastaigu “Pietauvots Liepājā”

Trīs dienu garumā no 9. līdz 11. jūlijam liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja doties Jūras svētkiem veltītā ekspozīcijas maršrutā.

Pilsētvides ekspozīcijā galvenais vadmotīvs būs laiva. Laivu motīvs maršrutā caurvīs stāstu, kā Liepāja vēsturiski no mazapdzīvotas vietas jūras krastā tapusi par attīstītu ostas pilsētu.

Skatīt: Pastaigas maršruts (.pdf)

Ekspozīcijas maršrutā pilsētvidē varēs apskatīt

1. Liepājas mūzikas aleja ezerā

Pastaigas laikā posmā no Jaunā tilta līdz Makšķernieku namiņam ikvienam būs iespēja Liepājas ezerā uz plostiem apskatīt simbolisku un īpaši ierīkotu Liepājas mūzikas aleju.

2. Senā laivu piestātne

Pastaigas laikā starp Tirdzniecības kanāla ieskautajiem tiltiem būs iespēja apskatīt senās zvejnieku koka laivas un sajust šīs Liepājai nozīmīgās vietas vēsturisko auru.

3. Liepājas Jahtu ostas

Pie Liepājas Jahtu ostas liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja aplūkot Liepājā radītas mūsdienu laivas. Ostas romantisko noskaņu paspilgtinās dzīvā, instrumentālā mūzika.

4. Ūdens atpūta un sports

Liepājas promenādē apmeklētājiem būs iespēja apskatīt ūdens sporta transportlīdzekļus, Liepājas Jūrniecības koledžas mācību laivas, kā arī ūdens transportlīdzekļus atpūtai Liepājas ezerā un kanālā.

5. Jūras spēki

Jūras svētku laikā no plkst. 10.00 līdz 16.00 tiks atvērta Jūras spēku teritorija Promenādē (Liepājas ostas 84. piestātne). Pilsētas iedzīvotāji un viesi varēs iepazīties ar ūdenslīdēju komandas un mīnu karadarbības taktiskā atbalsta centra ekipējumu un aprīkojumu, kā arī apskatei daļēji tiks atvērti kuģi.

6. Kapteiņu stāsti

Pastaigas laikā Muitas laukumā skanēs komponista Zigmāra Liepiņa īpaši Liepājai radīta Latvijas Republikas neatkarības proklamēšanas 90. gadadienai veltīta uzveduma “Kapteiņa stāsti” mūzika. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt mākslinieka Reiņa Kuncīša veidotu ekspozīciju, kas simboliski atspoguļos gan seno Līvas ciema zvejnieku laiku, gan vēsturiskā 1919. gada notikuma kuģa “Saratov” sagaidīšanu Liepājā, gan mūsdienu ostas pilsētu.

7. Loču tornim 200

Tornis ir Liepājā vecākais saglabājies tehnoloģiskais objekts, kas kopā ar Liepājas ostas Tirdzniecības kanālu, veido hidrotehnisko un tehnoloģisko vēsturisko objektu kompleksu.

8. Liepājas Jūrniecības koledža

Jūras svētku laikā interesentiem būs iespēja apskatīt un iegūt informāciju par Liepājas Jūrniecības koledžas mācību laivām.

9. Liepājas jūrnieki un zvejnieki

Pastaigas laikā Kūrmājas prospekta posmā no apļa līdz piemineklim bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem apmeklētāji varēs apskatīt no laivām veidotu vides ekspozīciju, kas simbolizēs jūrnieku un zvejnieku vislielāko bagātību – jūru.

10. Piemineklis bojā gājušiem jūrniekiem un zvejniekiem

Pastaigas laikā pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem varēs aplūkot baltu laivu ar nosaukumu “Kaija”, kuru rotās ziedu kompozīcijas. Savukārt 10. jūlijā plkst. 11.00 notiks piemiņas brīdis, kurā piedalīsies Jūras spēku goda sardze, kapelāns, Liepājas pilsētas vadības un ostas pārstāvji.

11. Kuršu vikingi jūras krastā

Apmeklētājiem būs iespēja aplūkot Kuršu vikingu liellaivas un sadzīves priekšmetus.

12. Smilšu skulptūra pludmalē

Jūras svētku laikā pludmalē pie Liepājas uzraksta tiks atklāta tēlnieku - Kārļa Īles un Maijas Īles lielformāta smilšu skulptūra, pie kuras ikvienam būs iespēja nofotografēties.

13. Liepājas muzeja dārzs

Liepājas muzeja dārzā būs iespēja apskatīt 19. gs. ezera zvejas vienkoča laivu un iepazīties ar ezera zvejas tradīcijām dienvidkurzemē.

14. Hoijeres kundzes viesnīca

10. jūlijā visas dienas garumā būs iespēja apskatīt topošā interjera muzeju. Ieeja apmeklētājiem būs atļauta, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos noteikumus.

Ekspozīcijas būs apskatāmas katru dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00.

Tāpat 10. jūlijā pie pieminekļa bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem plkst. 11.00 līdz ar Jūras spēku kuģu sirēnu skaņām notiks piemiņas brīdis bojā gājušajiem jūrniekiem un zvejniekiem. Tajā piedalīsies Liepājas pilsētas domes vadība, Jūras spēku godasardze un kapelāns, Liepājas speciālās ekonomiskās zonas pārvades un Liepājas ostas pārstāvji.

Saistībā ar epidemioloģisko situāciju valstī pastaigas apmeklētāji ir aicināti būt līdzatbildīgi, nedrūzmēties un ievērot 2 metru distanci citam no cita, kā arī izmantot lietotni «Apturi Covid».

Vairāk informācijas šeit

Pāvilosta

Zvejnieksvētki Pāvilostā “No Draudzības līdz Zvejnieku svētkiem 85 gadu garumā”

Dzintaru ielas posmā no Tirgus ielas līdz Pāvilostas muzejam

No 9:00 Svētku tirgus/ SIA “Annels” piepūšamās un izklaides atrakcijas

Pie muzeja fotogrāfiju izstāde “No Draudzības līdz Zvejnieku svētkiem”

11:00 Atceres brīdis Pāvilostas kapsētā pie piemiņas akmens “Jūrniekiem un zvejniekiem, kuru kaps jūras dzelmē”

No 11:00 vizināšanās ar laivām pa Sakas upi un jūru (par samaksu)

Pludmalē pie Dienvidu mola

11:00 Zvejnieku svētku kauss pludmales futbolā un volejbolā. Spēļu grafiks tiks noteikts pēc sportistu pieteikšanās un būs pieejams sacensību norises vietā

15:00 Kuģu un laivu parāde jūrā Sasveicināšanās ar Jūras valdnieku

Ostā svētku noskaņu radīs grupas

no 16:30 TIRKIZ BEND

no 19:00 RĪGAS MODES

Vairāk informācijas šeit

Engure

Engures osta

Iespēja vizināties ar kuģīti, pieteikties pa tel. 29239334 (Juris)

Engures tirgu laukums

No 10:00 Jūras svētku amatnieku un mājražotāju tirdziņš, karuseļi, atrakcijas, izjādes ar zirgiem

Zušuciema parks

Instalācija “Jūras svētku kuģītis”

No 11:00 iespēja satikt Jūras māti

Engures stadions

19:00 grupas “Menuets” koncerts

21:00 grupas “Dzelzs vilks” koncerts

Ieeja brīva, tikai vakcinētajiem/Covid-19 pārslimojušajiem, uzrādot atbilstošu digitālo sertifikātu kopā ar derīgu personas apliecinošu dokumentu

Bērni līdz 12 gadu vecumam uzrāda personu apliecinošu dokumentu

Vairāk informācijas šeit

Lapmežciems

Lapmežciemā, Zvejnieksvētkos būs iespēja noklausīties Neptūna, Jūras mātes un mūziķu sveicienu.

Brauciens sāksies plkst. 13:00 no mājām ”Skujenieki” pie jūras un turpināsies pa maršrutu: kafejnīca “Dižpriede”-Slocenes iela-Putnu iela-Talsu šoseja(pie upes)-Pīlādžu iela-Stadiona iela-Ezera iela- Jaunā iela-Ragaciema zivju tirdziņš-zivju restorāns “Bermudas”. Atpakaļceļa Jūrmalas pārtikas veikals “RB” un noslēgumā Lapmežciema estrāde.

Vairāk informācijas šeit

Carnikava

Š. g. 10. jūlijā tradicionālie Zvejnieksvētki Carnikavā tiks svinēti ar gardēžu un amatnieku tirdziņu un aktivitātēm pie Carnikavas Novadpētniecības centra!

9:00-16:00 Zvejnieksvētku gardēžu un amatnieku tirgus, kas notiks Stacijas ielā un Gaujmalā pretim Atpūtas ielai
10.00-16.00 no Carnikavas Novadpētniecības centra līdz Gaujas ietekai jūra būs iespēja ar laivām. Iepriekšēja pieteikšanās pie zvejniekiem pa tālr. 28663898 (ieteicamais ziedojums - 4 eiro).

11.00-15.00 pie Carnikavas Novadpētniecības centra varēs apskatīt interaktīvu izstādi "Lielas zivis, mazas zivis", ar iespēju aktīvi līdzdarboties - izspēlēt dažādas spēles par zivīm un iesaistīties citās aktivitātēs. Iepriekšēja pieteikšanās pa tālr. 29128086.

Amatnieku un gardēžu tirdziņš notiks Stacijas ielā un Gaujmalā Atpūtas ielas galā Carnikavā.

Par muzikālo noformējumu tirdziņa norises laikā parūpēsies: Rahu The Fool, Eridana, Čipsis un Dullais, Reinis Jaunais, DJ Jānis Kozlovskis.

Vairāk informācijas šeit

Roja

10.00 Rīta vingrošana pie jūras - pludmalē

10.00-13.00 Smilšu piļu pilināšanas un būvniecības konkurss mākslinieka Māra Grosbaha uzraudzībā. Piedalās ģimenes un draugu kopas ar saviem darbarīkiem.

No plkst. 10.00 Āra treniņš: pludmales volejbols, futbols - pludmalē

10.00-22.00 Zvejnieksvētku tirdziņš - Ostas ielā

11.00-14.00 Vizināšana ar zirgiem (par maksu) - pie pastaigu laipas pludmalē

12.00-14.00 Jūrkantes Rumba - muzikāls sveiciens Ostas ielā, pēc tam pie Rojas upes

12.00-15.00 Nāru nešana, enkura celšana, ūdensskrējiens, zvejnieka zābaka mešana - pludmalē

13.00-15.00 Noķer lielāko burbuli kopā ar Mārtiņa Burbuļiem – bērniem pludmalē

13.00-16.00 Rojas Radio ar DJ Ufo Ostas ielā

14.00 Jūras valdnieka tradicionālais goda brauciens Rojas ielās Kabriokluba un Zelmeri Pro pavadībā, sagaidīšana un sasveicināšanās maršrutā: Ostas-Jūras-Selgas-Talsu-Dzintara-Saules-Meža-Talsu-Kosmonautu-Plūdoņa-Miera-Peldu-Torņa-Skuju-Akas-Peldu-Miera-Kapteiņu-Vēžu-Zušu-Kuršu-Asaru-Vēžu-Kapteiņu-Selgas-Celtnieku-Zvejnieku ielās.

14.30 ”Tā mēs te, jūrkantē, dzīvojām!” - ekspozīcijas atklāšana Rojas Jūras zvejniecības muzejā, Selgas iela 33

15.30 Ikgadējais zvejnieku saiets “Zvejnieku sētā “- restorāns “Otra puse”

15.30-17.30 Kabrioletu izstāde - skaistumkonkurss – stāvlaukumā pie Ostas ielas

16.00 Grupas “Carnival Youth“ koncerts “Naivais Kukū“ – estrādē

Ieeja 5.00 EUR, bērniem līdz 7.g.v., neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja brīva. Biļešu iegāde “Biļešu paradīze“ – kasēs un internetā.

Apmeklētājiem ieeja ar COVID-19 sertifikātu par vakcināciju vai izslimošanu, negatīvu 48h testu, ātro 6 h antigēna testu, kā arī bērniem līdz 12.g.v bez sertifikāta/testa.

20.00-04.00 LIELĀ BALLE ESTRĀDĒ - MUSIQQ ar labāko dziesmu programmu,
LAURIS REINIKS, AIJA ANDREJEVA ar grupu, kā arī īpašais viesis ALEX

Dīdžeji: UFO un ROBERTS LEJASMEIJERS

Ieeja 15,- EUR, biļešu iegāde “Biļešu paradīze“ – kasēs un internetā.

Apmeklētājiem ieeja ar COVID-19 sertifikātu par vakcināciju vai izslimošanu.

Vizināšanās ar jahtu, katapults, atrakcijas u.c.

Vairāk informācijas šeit

Kolka

Jūras svētki “Iepūt Kolkā”

10:00-14:00 Lauku labumu tirdziņš SAPŪŠ tirgotājus un pircējus pie Kolkas Lībiešu saieta nama

Anetes Kalniņas gleznu izstāde ”KOLKAS TRIEPIENS” apskatāma Kolkas Lībiešu saieta namā līdz plkst. 17:00

12:00 Pie Kolkas pamatskolas IEPŪŠ pūtēju orķestri ”Talsi” un ”Ugāle”, pieminort diriģentu Viesturu Rērihu

13:00-15:00 Pūtēju orķestri ”Talsi” un ”Ugāle” IZPŪŠ Kolku no viena gala līdz otram

15:00-17:00 Neptūns kopā ar ”Jūrkant” kapteini Māri UZPŪŠ muzikālu braucienu cauri Kolkai

19:00 Gintas Krievkalnas un Kristapa Krievkalna akustiskā koncertprogramma

20:00-22:00 Ivo Fomins ar jauno albumu ”Cilvēks”

Ieejas maksa: pieaugušajiem -4 EUR

Bērniem 6-12 gadiem, pensionāriem – 2 EUR

Ieeja no plkst 18:00

Apmeklējot vakara pasākumu, ieeja ar atbilstošu sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

22:30-24:00 Jūras vējš ATPŪŠ muzikālu gaismas lāzerprojekciju pie Tautas nama

Vairāk informācijas šeit

Salacgrīva

2021. gada 10. jūlijā no 12:00 laukumā pie kultūras namaBula laika TIRGUS - ar pārliecību: Jūr’ i’ mūžig’!

Tirgošanās noskaņojumu uzmundrinās pūtēju orķestra grupa untirgotājus kuplinās īpašie viesi - ELITA PATMALNIECE un IGO ar saviem dizaina un mākslas darbiem!!!

Restorāna “PORT GRĪVA” terasē ik pa laikam muzicēs:Ivars Pētersons & coLatvijas Nacionālā teātra aktieri ar muzikālām performancēmvakarīgu noskaņu radīs Lauku muzikanti.

Vēlā pastaigā pa Salacgrīvas tiltu un upes promenādi varēsiet vērot muzikālās strūklakas Salacā 23.00- atkārtojumā ik pa 15 minūtēm līdz 01.00

Aicinām būt atbildīgiem un ievērot valstī noteiktos ierobežojumus Covid- 19 dēļ.

Vairāk informācijas šeit

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54669499sec.