Travelnews.lv iesaka: TOP7 pasākumi nedēļas nogalē

Klāt ir vasara, par to vairs šaubu nav. Tādēļ pasākumi, kas risinās visā Latvijā nedēļas nogalēs ir gana raibi un interesanti, un garlaicīgi nudien nebūs. Travelnews.lv piedāvā savu TOP7 pasākumu atlasi.

Lielais latgaļu tirgus Ludzā atkal aicina

Pēc vairāku gadu pārtraukuma uz Ludzu atkal aicina Lielais latgaļu tirgus. Četrpadsmito reizi senākajā Latvijas pilsētā pulcēsies amatu meistari, mājražotāji, saimnieki un zinātāji no visas Latgales un pārnovadiem. Tradicionāli sestdienā pirms Jāņu dienas, kas šogad iekrīt 18. jūnijs, Ludzas Novadpētniecības muzeja brīvdabas teritorijā no plkst. 10:00 kopā svinēsim lustīgu tirgus dienu ar dziesmām un dejām, vizināšanos ar zirgiem, vides darbnīcām kopā ar Kroma kolna latgaļiem, ar jaunām zināšanām par veselīgu ēšanu un dzīvi, par senām zinībām lauku darbos un linu apstrādē. Plašāka informācija atrodama šeit.

GORS aicina uz vasaras satikšanās festivālu #VASALIGORĀ

Aicinot piedzīvot vasaras atmosfēru, Latgales vēstniecība GORS Rēzeknē ikvienam apmeklētājam piedāvā plašu notikumu un aktivitāšu programmu vasaras satikšanās festivāla #VASALIGORĀ ietvaros, ko 18. jūnijā aizsāks grupas “Ezeri”, Kristīnes Pāžes un Rūdolfa Macata koncertprogramma par godu Imanta Kalniņa 80 gadu jubilejai.  Plašāka informācija atrodama šeit.

Kuldīga aicina uz īpašu zaļumu tirgu

18. jūnijā, no plkst., 11:00 līdz 16:00, Kaļķu ielas kvartālā (Kaļķu iela 14, Kuldīgā), norisināsies “Siera, maizes un zaļumu tirgus”, pulcējot izcilu garšu siera un maizes meistarus no dažādām Latvijas saimniecībām! Plašāka informācija atrodama šeit.

Līvānos ielīgos ar auto orientēšanās ralliju

Ielīgojies jautrā un izaicinājumiem pilnā auto orientēšanās rallijā! Pieteikšanās jau atvērta, 19. jūnijā piedzīvojumi garantēti, mudina pasākuma organizatori. Šis ir domāts tev, ja nebaidies no piedzīvojumiem dziļi mežā, uz salas, šķērsojot laipas, izzinot dolomītu ieguves vietas, stikla darināšans  pirmssākumus un vēl un vēl! Plašāka informācija atrodama šeit.

Ēdoles pils iekšpgalamā priecēs «Emīla tirgus»

Jau 2022. gada 19. jūnijā Kuldīgas novadā, Ēdoles pils iekšpagalmā un parkā notiks “Emīla tirgus”. Ar moto “Padzīvosim zaļi” būs siera ēšana, vēžu vārīšana, vizināšanās ar zirgiem un arī kopīga filma “Emīla nedarbi” noskatīšanās. Plašāka informācija atrodama šeit.

Limbažos priecē Peoniju svētki

Sestdien, 18. jūnijā, no plkst. 12:00 līdz 22:00 Limbažos, Burtnieku kvartālā, notiks „Peoniju svētki” un visas dienas garumā vairāk nekā 100 dažādas peoniju šķirnes gaidīs apmeklētājus, lai priecētu ar savu krāšņumu un šarmu.  Plašāka informācija atrodama šeit.

Salaspilī Latvijas militāro orķestru festivāls «Mūzikas spēks»

No 17. līdz 19. jūnijam Rīgavas Mūzikas un mākslas dārzā, Līvzemes ielā 7, Salaspilī, norisināsies Latvijas militāro orķestru festivāls “Mūzikas spēks”.

Sestdien, 18. jūnijā plkst. 12.00 Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra klarnešu kvartets “Quattro Differente” uzstāsies ar akadēmiskās mūzikas koncertu, plkst. 14.00 klausītājus rokmūzikas noskaņās ievedīs Jūras spēku orķestra rokgrupa “Vairogs” kopā ar dziedātāju Ati Ieviņu, plkst. 17.00 paredzēts Jūras spēku orķestra koncerts “Ceļojums” diriģenta virsleitnanta Andra Rasmaņa vadībā, solisti Agris Bušs – tenora saksofons, Deniss Seimuškins, Jānis Narkevics – trompete, Dāvids Donis, Roberts Zonīs – klarnete, plkst. 20.00 izskanēs Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra koncerts “Kino ekrāna gaismā” diriģenta kapteiņa Aleksandra Kreišmaņa vadībā. Visu dienu festivāla apmeklētājiem būs iespēja arī satikt Nacionālo bruņoto spēku rekrutierus un klātienē uzzināt, kā kļūt par profesionālā dienesta karavīru, savukārt, Zemessardzes 19. kaujas nodrošinājuma bataljona un 54. kaujas atbalsta bataljona zemessargi informēs  par iespējām pievienoties Zemessardzei.

Svētdien, 19. jūnijā plkst. 11.00 festivālu noslēgs īpašs veltījums ģimenēm ar bērniem – Nacionālo bruņoto spēku Štāba orķestra estrādes ansambļa koncerts “Tev un man” – kurā piedalīsies arī vokālā studija “Kukaiņi” Baibas Jansones vadībā, solists – Gatis Supe. Plašāka informācija šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63074207sec.