«Sestā Jūdze» aicina uz akustiski dvēseliskiem Ziemassvētku koncertiem

Latvijas titulētākā kantrīmūzikas grupa «Sestā Jūdze», tuvojoties gada ticības un cerības piepildītākajiem svētkiem, dodas pie saviem klausītājiem ar trim aizvadītajos gados par zināmu tradīciju kļuvušajiem Ziemassvētku koncertiem, šogad piedāvājot pavisam jaunu Ziemassvētku koncertprogrammu  «Vakars, kad visi būs mājās».

Koncerti notiks 21.decembrī plkst.19 Rīgā, Lutera Torņkalna Ev. Lut. baznīcā, 22.decembrī plkst.19 Jelgavā, Sv. Annas Ev. Lut. baznīcā un 23.decembrī plkst.19 Smiltenē, Smiltenes Ev. Lut. baznīcā.

Jaunajā koncertprogrammā skanēs grupas oriģināldziesmas  no jaunā ziemas dziesmu albuma, kurš iznāks ierobežotā tirāžā un sākotnēji būs pieejams tikai un vienīgi koncerta apmeklētājiem, kā arī visā pasaulē zināmas dziesmas no kristīgās mūzikas repertuāra īpašā grupas «Sestā Jūdze» skanējumā, kas kļuvušas par neatņemamu grupas svētku koncertu sastāvdaļu.

«Ņemot vērā pasaulē izveidojušos situāciju, ko neesam spējīgi ietekmēt, šogad programmai esam izvēlējušies nosaukumu «Vakars, kad visi būs mājās», tādējādi līdzpārdzīvojot par daudziem, kuri šogad ir bijuši spiesti pamest vai fiziski zaudēt savas mājas. Ko mēs citastarp varam darīt – vienīgi ticēt labā uzvarai pār ļauno, radīt kopā būšanas sajūtu un likt saprast, ka atbalstām un atbalstīsim tos, kuri cieš, būdami pilnīgi nevainīgi,» koncertu ideju skaidro «Sestās Jūdzes» dziedātājs un dziesmu autors Agris Gedrovičs.

Tā kā koncerts zināmā mērā noritēs Ukrainas notikumu zīmē, koncertu norises vietās būs iespējams ziedot adītas zeķes un cimdus Ukrainas iedzīvotājiem un brīvības cīnītājiem.

Grupā «Sestā Jūdze» muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (bungas), Kristaps Rullis (stīlģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa «Sestā Jūdze» dibināta 2001.gadā, trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu, izdevusi vairākus mūzikas albumus, uzstājusies un godalgota dažādos kantrimūzikas festivālos Eiropā. Koncertējusi ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā, Vācijā, Lielbritānijā, Īrijā, Dānijā un Šveicē.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
Latvija no 18 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.445997sec.