Labākie Latvijas bārmeņi sacentīsies meistarībā Bacardi-Martini Grand Prix Latvia 2010

Turpinot kokteiļu sezonu, 23.09.2010 mūsdienu mākslas teātrī «Artelis» Blaumaņa ielā 32, norisināsies 15. Bacardi-Martini Grand Prix Latvia - bārmeņu konkurss par tēmu «Legends of all Time», kas vienkopus pulcēs labākos Latvijas bārmeņus. Konkursu organizē SIA Liviko, Bacardi-Martini oficiālais pārstāvis Latvijā, sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu federāciju. Konkurss sāksies plkst. 17:00 un to vadīs Andris Bulis. Skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas.

Šogad konkursa noteikumos veiktās izmaiņas ļaus brīvāk izpausties bārmeņiem, solot pasākumu pārvērst par aizraujošu izrādi. Tieši Bacardi-Martini Grand Prix Latvia 2010 konkursam tika uzaicināti īpaši žūrijas locekļi - «flair» kategorijas dalībniekus vērtēt ieradīsies vieni no pasaules vadošākajiem «flair» bārmeņiem - Tomeks Maleks (Tomek Malek) un Mareks Poslužnijs (Marek Posluzhny) kuri pēc konkursa skatītājus priecēs ar savu īpašo šovu!

Savukārt, lai maksimāli objektīvi novērtētu dalībnieku gatavotos kokteiļus, degustācijas žūrijas sastāvā ir uzaicināti vadošākie Latvijas vīnziņi, Pavāru kluba valdes locekļi un Latvijas Bārmeņu federācijas vadošākie speciālisti.

Bacardi-Martini izplatītāju Liviko pārstāvis Igors Dobrovoļskis stāsta: «Šis ir viens no tradīcijām bagātākajiem bārmeņu konkursiem pasaulē, kura vēsture iesākās pirms 43 gadiem Turīnā, Itālijā: Konkurss veicina jauno bārmeņu profesionālo izaugsmi, kuri ik gadus pārsteidz ar savu meistarību un izdomu. Esam priecīgi, ka šīs tradīcijas turpinās jau piecpadsmito gadu arī Latvijā un ir lielisks pasākums, kas arī izglīto par dzērienu kultūru».

Kā ierasts, bārmeņi savas prasmes demonstrēs divās kategorijās: klasiskā kokteiļu pagatavošana (Creative Classic) un tā sauktais «fleirings» (Flair) jeb pudeļu, glāžu un bāra piederumu virtuoza izmantošana kokteiļu pagatavošanas gaitā. (Ieskatam: www.youtube.com/watch?v=UwOruywzjj0&feature=related)

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, dalībniekiem ļauts gatavot kokteiļus, izmantojot tikai grupas Bacardi-Martini produkciju – Bacardi rumu, Martini vermutu un dzirkstošo vīnu, degvīnu Grey Goose, džinu Bombay Sapphire un daudzus citus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20373201sec.