airBaltic atvērs jaunu bāzi Oulu, Somijā

Pēc pārrunām ar Somijas lidostām, Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic atvērs jaunu bāzi Somijas pilsētā Oulu. Pašlaik airBaltic nodrošina lidojumus no Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā, un bāzēm Lietuvas un Igaunijas galvaspilsētās – Viļņas un Tallinas.

Bertolts Fliks, airBaltic prezidents un izpilddirektors: «Līdz šim esam nodrošinājuši līdz pat četriem lidojumu maršrutiem no Oulu un esam bijuši ļoti apmierināti ar rezultātiem. Šai Somijas pilsētai un tās uzņēmējiem ir skaidra vīzija izveidot Oulu par «tiltu uz Arktiku». Mēs vēlamies piedalīties Oulu reģiona attīstībā kā parvadātājs, kas palīdzēs ātrāk sasniegt šo vīziju. Mēs pašlaik cieši sadarbojamies ar Oulu lidostu un reģionu, lai turpinātu attīstīt maršrutu tīklu. Oulu lidosta paplašina infrastruktūru, lai jaunajā airBaltic bāzē palielinātu lidojumu skaitu. airBaltic lidojumu atklāšana no Rīgas uz Somiju padziļina ekonomiskās attiecības. Kopš jauno airBaltic lidojumu atklāšanas no katras Somijas pilsētas Latvijā ierodušās biznesa delegācijas, lai piesaistītu investīcijas Somijai un meklētu investīciju iespējas Latvijas pilsētās. Lidojumi kļūst nozīmīgs faktors abu valstu ekonomiskās attīstības uzlabošanā.»

Pašlaik airBaltic piedāvā četrus galamērķus no Oulu – Rīga, Turku, Stokholma (vasaras sezonā) un Tallina (vasaras sezonā). Atklājot bāzi Oulu, airBaltic piedāvās 10-15 tiešos reisus no Oulu.

airBaltic Somijā nodrošina lidojumus no desmit pilsētām – Helsinkiem, Oulu, Lapēnrantas, Turku, Tamperes, Vāsas, Kūsamo, Kuopio, Rovaniemi un Kitiles / Levi.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 80 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Oulu ir pilsēta Somijas ziemeļrietumos. Tajā atrodas otra noslogotākā lidosta Somijā, kas piedāvā regulārus lidojumus uz sešiem galamērķiem – Rīgu, Turku, Tamperi, Stokholmu, Tallinu un Helsinkiem. Lidosta nodrošina arī 250 čārterreisus gadā. Katru gadu Oulu lidosta apkalpo 700 000 pasažieru. Pašlaik Oulu lidosta veic ievērojamu paplašināšanās programmu, kuras rezultātā dubultos apkalpoto pasažieru skaitu. Oulu pilsēta ir viens no svarīgākajiem biznesa, pētniecības un izglītības centriem Somijā un vislielākais Skandināvijas ziemeļos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50137115sec.