Akcija «Apceļo Kurzemi» ir sākusies!

Kurzemes tūrisma asociācija šogad jau ceturto gadu organizē akciju „Apceļo Kurzemi”. Šīs akcijas tēma – Ražots Kurzemē. Tās mērķis ir popularizēt un pievērst uzmanību Kurzemes reģiona mājražotāju, amatnieku un ražotāju piedāvājumiem un produktiem.
Akcija „Apceļo Kurzemi” dod iespēju 18 tūrisma objektiem no Kurzemes reģiona iepazīstināt ceļotājus ar savu piedāvājumu. Akcijas tūrisma objekti pārstāv gan jau zināmus piedāvājumus, piemēram, bišu drava „Kāres”, TLMS „Varavīksne”, Ventspils Amatu māja, gan pavisam jaunus piedāvājumus, piemēram, maizes ceptuve „Suitu maize”, SIA „Ekovīns”, Salmu darbnīca Tukumā u.c..

Piedaloties akcijā, saņemot dalībnieka kartes Kurzemes tūrisma informācijas centros Kuldīgā, Liepājā, Saldū, Talsos, Tukumā un Ventspilī un savācot ne mazāk kā 12 zīmogu nospiedumus pa vienam katrā norādītajā objektā, ikviens var piedalīties izlozē par projekta atbalstītāju piešķirtajām balvām, ko šī gada 25.novembrī, Talsos, pasākumā „Lielais Jēkabs”, saņems aktīvākie no akcijas dalībniekiem.

Kurzemes apceļotājiem un akcijas dalībniekiem arī šogad tiek piedāvāta iespēja pašiem izdrukāt akcijas dalībnieku kartes pdf formātā, kurās vākt zīmoga nospiedumus. Akcijas dalībnieku karte, kā arī cita saistošā informācija par akciju atrodama mājas lapā http://akcija.kurzeme.lv/ .

Kā jaunums šogad tiek piedāvāts ceļojot pa Kurzemi, iemūžināt jaukākos Kurzemes skatus savā fotoaparātā un atsūtīt tos uz e-pastu: kta@kuldiga.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni. Interesantāko foto autoriem būs iespēja prezentēt savus darbus Kurzemes fotoizstādē un saņemt pārsteiguma balvas no Kurzemes uzņēmējiem.

Akcijas galvenais atbalstītājs šogad ir Latvijas lielākā un profesionālākā gaisa balonu pilotu apvienība - biedrība "Sporta klubs 99 gaisa baloni" http://www.balticballon.lv/ un Kurzemes tūrisma asociācija, dāvājot akcijas uzvarētājam lidojumu ar gaisa balonu 2 personām no Jaunmoku pils pagalma.

Plašu balvu klāstu veiksmīgākajiem akcijas dalībniekiem sarūpējuši Kurzemes reģiona tūrisma uzņēmēji. Balvu klāstā ir gan nedēļas nogales Kurzemes viesu mājās, viesnīcās un lauku mājās, gan dāvanu kartes aktīvās atpūtas uzņēmumos u.c.

Akcijas norises laiks no 30.aprīļa līdz 30.septembrim.

Aizpildītās dalībnieku kartes lūdzam nodot Kurzemes tūrisma informācijas centros Talsos, Ventspilī, Tukumā, Kuldīgā, Saldū un Liepājā.

Izbaudi vasaru Kurzemē!

Akcijas „Apceļo Kurzemi” objekti

1. SIA „Ekovīns” (Aizpute)

2. Dzintararotu darinātājaGunta Vecpils (Nīcas novads)

3. Z/S „Baroni” (Grobiņas novads)

4. Ventspils Amatu māja (Ventspils)

5. Ugāles ērģeļmūzikas darbnīca (Ventspils novads)

6. Užavas alus darītava (Ventspils novads)

7. Mājas vīni Laucienē un dienliliju dārzs (Talsu novads)

8. Meistara Igurda lauku sēta „Kauliņi” (Talsu novads)

9. Pāces vilnu fabrika (Dundagas novads)

10. Salmu darbnīca Tukumā (Tukums)

11. Īrisu dārzs (Kandavas novads)

12. Zivju kiosks Bērzciema „Skarās” (Engures novads)

13. Bišu drava „Kāres” (Brocēnu novads)

14. Saldumu tūre Saldū (Saldus)

15. Kapelleru nams (Saldus)

16. TLMS „Varavīksne” (Kuldīga)

17. Murkšķu audzētava „Jaunstuči” (Alsungas novads)

18. Maizes ceptuve „Suitu maize” (Alsunga)

 

Vairāk informācijas:

www.kurzeme.lv; akcija.kurzeme.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50174093sec.