EEDC PRO drifta Rīgas posms tiek atklāts pilsētas ielās

Vakardien, 2011.gada 27. maijā, pulksten 19:30, ar drifta automobiļu parādi tika atklāta Austrumeiropas PRO drifta čempionāta 2. posma sacensību nedēļas nogale Rīgā.


Parāde sākās Biķernieku sporta kompleksā un pa  S. Eizenšteina, Šmerļa, Brīvības, Vairoga, Ieriķu, A. Čaka, Pērnavas, Brīvības, Raiņa, 13. janvāra ielām un 11. novembra krastmalu Valsts policijas transporta eskorta pavadībā devās uz Rātslaukumu, kur visi interesenti varēja tikties ar sportistiem un apskatīt PRO drifta sport automobiļus tuvplānā.


Biķernieku sporta kompleksā šodien, sākot no pulksten 14, riepu kūpināšanas meistarībā sacentīsies sportisti no Baltijas valstīm, Skandināvijas un Krievijas, kā arī Latvijas godu aizstāvēs pašmāju drifta sportisti, ieskaitot 2010. gada Austrumeiropas PRO drifta čempionu Kristapu Blušu, kurš startēs ar amerikāņu drifta pioniera Tonija Andželo sporta automašīnu Mazda RX-8.


HGK Motorsport komanda Biķernieku trasē ir uzstādījusi lielu ekrānu, kas EEDC posma laikā Biķernieku trasē ļaus skatītājiem tribīnēs sekot līdzi notikumiem visā trasē kopumā. Biļetes uz pasākumu vēl var paspēt iegādāties Biļešu Serviss kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā.


EEDC 2. posms Rīgā notiek pateicoties Live Riga, www.liveriga.lv, TVA Group, Motul, Garmin, Latakko, MadHouse, DC Shoes, BM Auto, TVNET, Radio 101 un LNT atbalstam.

 
Plašāka informācija pieejama www.hgkracing.com

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56669116sec.