KTA izvērtē Kurzemes tūrisma piedāvājumus dažādās nominācijās

Jau devīto gadu Kurzemes Tūrisma asociācija (KTA) izvērtē Kurzemes tūrisma piedāvājumus dažādās nominācijās, lai veiksmīgākajiem un kvalitatīvākajiem tūrisma uzņēmēju Gada ballē piešķirtu balvu „Lielais Jēkabs”.

Šogad tūrisma informācijas centri balvai izvirza savas puses labākos tūrisma piedāvājumus sekojošās nominācijās: Ražots Kurzemē, Tūrisma dižā mājas lapa Kurzemē, Dižā Kurzemes dabas taka, Dižā Kurzemes ekspozīcija, Dižais Kurzemes kempings, Dižais Kurzemes krodziņš, Dižais Kurzemes pasākums. Kā redzams pēc nomināciju nosaukumiem, lepnā Kurzeme dižojas…

Liepājas puse šajās kategorijās nominējusi gan pieredzes un tradīcijām bagātus tūrisma uzņēmumus, gan arī nozares debitantus: Nominācijā „Ražots Kurzemē” izvirzīts Liepājas Amatnieku nams, kur top tradicionālās mākslas darbi, un Zemnieku saimniecība „Baroni”, kur viesi var apskatīt kazu ganāmpulku un nogaršot no kazas piena gatavotus dažādu veidu sierus.

Par labāko un atraktīvāko mājas lapu cīnīsies www.karosta.lv, kas sniedz informāciju par visu bijušo militāro teritoriju un tās vērtīgākajām apskates vietām, un www.sofijaslaivas.lv, kas piedāvā vispusīgu un izsmeļošu informāciju par laivošanu un ar to saistītajām aktivitātēm ne tikai latviešu, bet arī ārvalstu mērķauditorijai.

Nominācijā Dižā Kurzemes dabas taka ir izvirzīts skaisti un atraktīvi iekārtotais Aizvīķu parks un izglītojošā Dabas procesu taka Papē.

Nominācijā Dižā Kurzemes ekspozīcija izvirzīta unikālā dzirnakmeņu ekspozīcija viesu namā „Sīpoli” Bernātos un Karostas cietuma muzejs, kura ekspozīcija nepārtraukti tiek pilnveidota un papildināta ar jauniem eksponātiem.

Nominācijā Dižais Kurzemes kempings no Liepājas puses ir izvirzīts kempings „Pūķarags” Papē un „Pāvilosta Marina”, bet par Dižā Kurzemes krodziņa titulu cīnīsies Bruno bārs viesnīcā „Amrita” un krodziņš „Rančo” Skrundas novadā.

Ik gadu tiek vērtēti arī Kurzemes pasākumi, un no Liepājas puses šogad ir izvirzīts Līvas ciems un vērienīgi pieteiktais Starptautiskais mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls „Zemlika”, kas notiks oktobra nogalē Durbē.

Arī šogad, tāpat kā iepriekšējos gados, ir izveidotas vairākas ekspertu komisijas, kas katrai nominācijai izvirzītos objektus iepazīst klātienē. Ekspertu komisijas sastāvā ir tūrisma informācijas centra darbinieks, sabiedrības pārstāvis un preses pārstāvis. Vērtēšanai ir izstrādāti īpaši kritēriji, no kuriem būtiskākie – objekta pieejamība un norādes zīmju esamība, kā arī viesmīlība. Katrai atsevišķai nominācijai ekspertu komisija var noteikt arī papildus kritērijus, piemēram, pakalpojuma cena un saimnieku viesmīlība vai atraktivitāte.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68874812sec.