Aicina uz gadskārtējo izstādi-gadatirgu Izvēlies Piebalgu!

2011.gada 13. augustā Jaunpiebalgā jau sesto reizi notiks izstāde-gadatirgus Izvēlies Piebalgu! Uz gadatirgu aicina Jaunpiebalgas novada dome.

Sanāk, sanāk visi, kas vēlas daudzināt savu preci un rādīt savas prasmes. Visi, kas vēlas ko pirkt un pārdot. Kā allaž Jaunpiebalgā lielajā tirgus dienā ar savu piedāvājumu ir gaidīti zemnieki, amatnieki un uzņēmēji no tuviem un tāliem novadiem.

Mana Jaunpiebalga! Iemīļota uz mūžu... Visskaistākā vieta pasaulē! Te mālainajos pakalnos, ar zemniecisku sīkstumu un nesavtīgu darba mīlestību dzīvo paaudzes. Un nemeklē laimes zemi. Es lepojos ar ļaudīm, kas te dzīvo, strādā un kopj savu sētu. Aicinu 13. augustā pievienoties jaunpiebaldzēniem izstādē-gadatirgū „Izvēlies Piebalgu!” – tirgoties, iepirkties, baudīt kultūras programmu visas dienas garuma,” saka projekta producente Valentīna Dolmane.

Tirgus vārti pie Jaunpiebalgas novada domes tiks vērti jau pulksten 9. Pēc stundas, pulksten 10, ar kaimiņu – Gulbenes kultūras centra pūtēju orķestra – brašu spēli un vienmēr rosīgā Jaunpiebalgas Ķenča (Dzidras Kuzmanes) aizlūgumu par Jaunpiebalgu, klātesošajiem un veiksmīgu tirgus dienu oficiāli atklās izstādi-gadatirgu Izvēlies Piebalgu!

Šajā dienā tirgū darbosies Meža radošā laboratorija, kurā kopā ar zemnieku saimniecības Zemeņu krastiņi saimnieci – pirtnieci Anitu Reščenko varēs apgūt koku masāžu un iepazīt aizsardzības amuletus; Pirts skolā Meža Roberts mācīs siet slotiņas; Vilnas velšanas radošajā darbnīcā Velga Rubene ar savu komandu rādīs un mācīs, kā no aitas vilnas tikt pie krāšņa un neparasta kostīma; varēs arī izkalt Jaunpiebalgas monētu, izmēģināt roku pie māla virpas, iemācīties pagatavot niedru stabulīti, kā arī piedalīties citās radošās un rosinošās aktivitātēs.

Pulksten 11 šefpavārs Lauris Aleksejevs aicinās visus kopīgi cept gardas pankūkas. Lai apēstie gardumi neradītu raizes par liekiem kilogramiem, pulksten 11.30 Maskačkas spēlmaņi, Vaironis, Tekla un Jaunpiebalgas kultūras nama dejotāji aicinās un dančiem 30. gadu stilā. Savukārt pulksten 12 savu māku rādīt varēs saimnieki un saimnieces, piedaloties zirgu jūgšanas sacensībās, lai iegūtu Zaļo un zemnieku savienības sarūpēto balvu.

Pulksten 13 sāksies Uzņēmējdarbības pēcpusdiena sadarbībā ar JCI Latvia (Junior Chamber International) – jauni un aktīvi cilvēki stāstīs par savu pieredzi, veidojot un vadot uzņēmumu. Būs arī seminārs Iepazīsties – JCI, kurā varēs uzzināt vairāk par šīs starptautiskās organizācijas darbību.

Tirgus dienai tuvojoties noslēgumam, pulksten 15, Jaunpiebalgas amatierteātris Triksteri izrādīs Aivara Banka divcēlienu komēdiju Visi radi kopā.

Vakara noslēgumā, pulksten 20, Jaunpiebalgas brīvdabas estrādē paredzēta svētku balle, kurā koncertēs grupa Pērkons, bet ballē spēlēs grupa Zelta (Dzelzs) vilks. Pulksten 24, uzgavilējot veiksmīgi aizvadītajai dienai, grandiozs svētku salūts.

Šogad Jaunpiebalgas novada svētki Izvēlies Piebalgu! notiek vienlaicīgi ar Vislatvijas Dziesminieku Saietu. Dziesminieki jau otro gadu pulcēsies Jaunpiebalgas Lielkrūzēs, kur 12. un 13. augustā paredzēti četri koncerti, darbosies muzikālā, atdzejas un improvizācijas darbnīca, bet pēc vakara koncertiem ikviens ir aicināts sadziedāties kopā ar dziesminiekiem kaut līdz rīta gaismai.

Uzņēmēji, amatnieki, zemnieki un tirgotāji pieteikties izstādei-gadatirgum Izvēlies Piebalgu! var, sazinoties ar Anitu Šūteli, tālr. 28606189. Sīkāka informācija www.jaunpiebalga.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43398905sec.