Aicina Jūrmalā džeza un Argentīnas tango zvaigžņu koncerts

Argentīnas tango studija „TangoStudio” un Aigars Stirna aicina uz īpašu koncertu „Tango Meets Jazz” ar lieliskiem džeza mūziķiem - ģitāristu Fabricio Negris no Argentīnas un saksofonistu Kārli Vanagu, un tango dejotājiem - Leandro Furlan no Argentīnas un Gaia Pisauro no Vācijas. Koncerts - džeza un tango improvizācijas mūzikā un dejā – notiks 25.augustā 19:00 Jūrmalā, restorānā "Orients Jūra", Dzintaru prospektā 2, Dzintaros.

25.augusta koncertā, kas notiks 4.Starptautiskā Argentīnas tango festivāla „Tango Sun Festival” ietvaros, mūziķu un dejotāju izpildījumā dzirdēsim un redzēsim džeza un tango improvizācijas par Tango Nuevo pamatlicēja mūzikā Astora Pjacolas un citu komponistu tēmām.

Fabricio Negris no Argentīnas ir Eiropā labi pazīstams džeza ģitārists, kas dzīvo Vācijā un kā solists un dažādu ansambļu sastāvā piedalās dažādos laikmetīgās mūzikas un deju projektos.

Kārlis Vanags ir jauns, talantīgs latviešu džeza mūziķis – saksofonists, komponists un City Jazz Big Band vadītājs, Argentīnā dzīvojošās pazīstamās latviešu horeogrāfes un tango dejotājas Agneses Vanagas brālis.

Tango dejotāji - Leandro Furlan no Argentīnas un Gaia Pisauro no Itālijas – ir starptautiski atzīti laikmetīgā Argentīnas tango, tā sauktā, Tango Nuevo, dejotāji, dīdžeji un pasniedzēji, kas dzīvo Berlīnē, Vācijā.

Biļetes maksās 10 LVL, tās varēs iegādāties uz vietas, ieeja koncertā no 18:00.

No 24.-28.augustam „Tango Sun Festival” ietvaros notiks Argentīnas tango meistarklases pie pasaulē pazīstamiem pasniedzējiem un deju vakari ar mūziķu un tango dejotāju priekšnesumiem.

27.augustā Jūrmalā, viesnīcā Baltic Beach Hotel, Jūras iela 23/25, Majoros, no 22:00-03:30, notiks Argentīnas tango vakars - milonga ar starptautiskā mūziķu dueta - Duo Occhipinti – Nigris (Itālija/Argentīna) koncertu un Argentīnas tango dejotāju Ilonas un Salvadora Riosu (Vācija/Meksika) un Juan Camerlingo un Diana Del Valle (Argentīna) priekšnesumiem. Biļetes maksās 10 LVL, tās varēs iegādāties uz vietas.

Pilna festivāla programma: www.tangostudio.lv, tuvāka informācija pie festivāla rīkotāja Aigara Stirnas pa tel.26344457 un e-pastu aigars@tangostudio.lv.

Argentīnas tango studija "TangoStudio" aicina visus interesentus dejot Argentīnas tango - 15.augustā no 18:30 Kalnciema kvartālā, Kalnciema ielā 35, notiks Atvērto durvju diena ar TangoStudio pasniedzēju Aigara Stirnas un Gintas Opmanes priekšnesumiem, bet regulāras Argentīnas tango nodarbības notiks no 3.septembra kafejnīcā „Bastejkalns”, Z.A.Meierovica bulvārī 12, un Kalnciema ielā 35.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52731895sec.