Rūmenes muiža attīstās un piedāvā jaunus pakalpojumus

Uzkrātā pieredze un ārvalstu kolēģu augstais novērtējums ir pamatā Kaspara Jansona iecerei drīzumā aicināt uz viesnīcas Hotel Bergs lauku rezidenci Rūmenes muižu augstvērtīgas virtuves lietpratējus, lai aristokrātiskajā muižas elegancē nesteidzīgi baudītu garšu nianses īpašos gardēžu vakaros. Kungu mājas atklātajā virtuvē būs iespējams vērot, kā šefpavārs uzbur kulinārijas brīnumus. Sekos maltīte dzīvās mūzikas pavadījumā. Protams, viesiem būs iespēja izbaudīt atpūtu muižas apartamentos. Šādi vakari plānoti regulāri. Tie varētu kļūt arī par magnētu prasīgu ārvalstu tūristu piesaistei, jo gastronomiskais tūrisms kā atsevišķs interešu tūrisma veids attīstās.

Vasaras vidū tika svinēti spāru svētki rekonstruējamajai Kalpu mājai. Tajā atradīsies divstāvīgi apartamenti. Līdz šim nakšņošana tika piedāvāta Kungu mājas piecos plašos apartamentos un Staļļa ēkas divstāvu apartamentos ar atsevišķu ieeju katrā apartamentā caur iekoptu priekšdārziņu. Tādejādi paplašinās gan muižā uzņemamo viesu skaita kapacitāte, gan pakalpojumu klāsts.

Tuvākajā laikā viesiem būs pieejama gan tradicionālā latviešu lauku pirts, gan aristokrātiskajai muižas gaisotnei atbilstošas piena un vīna vannas miesai un garam privātajos apartamentos. Iecerēts izveidot arī nelielu golfa laukumu.

Rūmenes muiža ir ideāla vieta nozīmīgu biznesa tikšanos un apspriežu rīkošanai. Pēc darba nākamajā dienā piedāvājam relaksāciju brīvā dabā un medījumu pagatavošanu vakariņās atbilstoši klientu vēlmēm.

Bez tam uzņēmumiem piedāvājam komandas stiprināšanas pasākumus ar visplašāko muižniecībai piederīgu aktivitāšu klāstu, kā, piemēram, kroketu, šaušanu pa māla baložiem, slidošanu uz muižas dīķa ledus, izbraucienus ar zirgu pajūgu un kamanām, makšķerēšanas un medību iespējas, pastaigas pa ainaviskām vietām.

Tuvojoties Ziemassvētkiem jau laicīgi esam gādājuši par piedāvājumu korporatīvajiem svētku pasākumiem un kopīgai dāvanu gatavošanai ar porcelāna apgleznošanu, jaunu ideju izmēģināšanu piparkūku cepšanā mūsu šefpavāra vadībā, laimes liešanu.

Rūmenes muiža ir viesnīcas Hotel Bergs lauku rezidence atpūtai, pasākumiem, banketiem un konferencēm ar nakšņošanas iespējām. Rūmenes muižas viesi tiek aicināti doties ceļojumā – atgriezties pagātnē un ļauties vienreizīgumam, ko sniedz privāta muiža, kuru senāk apdzīvojuši Baltvācu muižnieki. Jebkurā gadījumā privātais sulainis (butlers) gādās par jūsu labsajūtu un mierpilnu atpūtu.

Rūmenes muižas koncepts atbilst starptautiski atpazīstamiem apzīmējumiem resort un executive retreat, piedāvājot atpūtas un augstākā līmeņa vadības tikšanās iespējas ar pilna servisa apkalpošanu atbilstoši darījumu un lauku elegances vērtību cienošu cilvēku prasībām ekskluzīvā muižas noslēgtībā.

Hotel Bergs galvenais darbības veids ir viesnīcas un restorāna pakalpojumu sniegšana. Viesnīca Hotel Bergs specializējas uz no ārvalstīm ienākošo un reģionālo tūrismu, piedāvājot viesu izmitināšanas un ēdināšanas pakalpojumus, iespēju organizēt dažāda veida saviesīgus pasākumus, konferences un seminārus, kā arī rīkojot izbraukumu banketus.

Viesnīca tika atvērta 2003. gadā, tā saviem viesiem un klientiem piedāvā 38 plašus, individuāli projektētus un iekārtotus viesu apartamentus (45 – 80m²), kas piemēroti gan īsam, gan ilgstošam uzturēšanās laikam. Uzņēmumā strādājošais personāls piedāvā piecu zvaigžņu servisa līmenim atbilstošu pakalpojumu klāstu un apkalpošanas servisu. Kopš 2009. gada papildus līdzšinējam pakalpojumu klāstam tiek piedāvāta atpūta un saviesīgi pasākumi lauku rezidencē - Rūmenes muižā, kas atrodas 100 km attālumā no Rīgas.

Par uzņēmuma panākumiem liecina 2008. gadā iegūtais Atbilstības sertifikāts, kas apliecina saņēmēja atbilstību piecu zvaigžņu klasifikācijas kategorijai. 2008. gadā viesnīca uzņemta pasaules prestižākajā mazo viesnīcu aliansē Small Luxury Hotels of the World (SLH) kā vienīgā viesnīca no Rīgas. Hotel Bergs pēdējos darbības gados saņēmis vairākas vietēja mēroga un starptautiskus atzinības:

• viesnīca nominēta par vadošo viesnīcu Latvijā „Pasaules luksuss viesnīcas balvai 2009”

• britu izdevums Conde Nast Johansens izvirzījis Hotel Bergs apbalvojumam "Izcilākā viesnīca dizaina un inovāciju jomā"

• restorāns Bergs nominēts starp 50 labākajiem restorāniem Eiropā portāla „The European 50 best restaurants" topā

• britu izdevums Business Destinations rīkotajā „Tūrisma Balva 2008” apbalvojis viesnīcu Hotel Bergs kā labāko Austrumeiropas nelielo viesnīcu biznesa ceļotājiem

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.753968sec.