10 iespējas, kas noteikti jāizmanto «Balttour 2012»

1. Izbaudi Latvijas kolorītu un pasaules plašumus - vienuviet!

"Balttour 2012" divās tematiskajās hallēs "Apceļo Latviju!" un "Atklāj pasauli!" varēs apskatīt 255 stendus, kuros savus piedāvājumus prezentēs 650 tūrisma uzņēmumu no 38 valstīm. Pirmo reizi "Balttour" piedalīsies Gana un Japāna! Izbaudīt Latvijas daudzveidību aicinās visi četri Latvijas reģioni, izceļot mums tik raksturīgo un tūristiem pievilcīgo kolorītu.

2. Iepērcies gada lielākajā ceļojumu izpārdošanā!

Jauni maršruti, plaša izvēle un vislabākās cenas tūrisma pakalpojumiem, atpūtas iespējām un ceļojumiem tikai "Balttour 2012"! Trīs dienu garumā izstādes dalībnieki prezentēs labākos jaunās tūrisma sezonas piedāvājumus par vienreiz gadā pieejamām izstādes cenām. Īpašos akcijas piedāvājumus skatīt: www.balttour.org/jaunumi/īpašie-piedāvājumi

3. Traucies ledus aļņa vilktās ragavās!

Jau pie ieejas izstāžu centrā ikvienu sagaidīs ledū kalts Alnis, kas aiz sevis vilks ragavas. Interesentiem būs iespēja tajās iesēsties un nofotografēties. Alnīti varēs satikt arī Jelgavas stendā, kurš aicinās izmēģināt veiksmi loterijās un viktorīnās.

4. Ļaujies izaicinājumam - uzkāp klintī!

Izbaudi ekstrēmu piedzīvojuma garšu un uzkāp trīs metrus platā, septiņus metrus augstā klinšu sienā, kas ir uzbūvēta hallē "Apceļo Latviju!". Par aprīkojumu un drošināšanu kāpšanas procesā rūpēsies profesionāļi. Veiklākajiem izstādes klinšu kāpējiem 50% atlaide "Mežakaķa" apmeklējumam!

5. Piedalies rekorda uzstādīšanā!

"Vēverīšu" saimniece Vidzemes tūrisma asociācijas ekspozīcijā gan lielus, gan mazus izstādes apmeklētājus apmācīs tautiskās jostas aušanā un aicinās piedalīties rekorda "Garākā tautiskā josta" uzstādīšanā. Ikviens, kurš pieliks roku rekorda tapšanā, tiks iegrāmatots!

6. Iekāp īstā tankā!

''Balttour 2012'' apmeklētāji varēs skatīt vienu no leģendārākajām un retākajām Otrā pasaules kara laika kaujas mašīnām - Vācijas armijas bruņutransportieri Sonderkraftfahrzeug 251, kurš tika izmantots karavīru pārvadāšanai uzbrukuma laikā un kam ir 23 dažāda veida transformācijas. Bruņu transportieris ir 2 m plats, 5,8 m garš un 1,7 m augsts un tas joprojām ir darba kārtībā! Apmeklētājiem būs iespēja ielūkoties tā iekšienē un iejusties bruņutransportiera vadītāja lomā!

7. Apciemo trušu ģimenīti!

Bērnu iemīļotā Trušu pilsētiņa šoreiz būs pārtapusi par baznīcu, kura tornī mitināsies īsts gailis un izstādes apmeklētājiem vēstīs laiku gluži kā pulkstenis. "Gailis dzied precīzi - ik stundu!" norāda Trušu pilsētiņas īpašnieks Ojārs Narvils. Savukārt pašā baznīcā mitināsies trušu ģimenīte.

8. Apgūsti senos masku rituālus!

Lai piesaistītu svētību un auglību, pasargātu māju un ģimeni no nelaimēm, slimībām un ļauniem gariem visa gada garumā, "Balttour 2012" apmeklētāji varēs piedalīties vienā no tradicionālajiem Salacgrīvas puses masku rituāliem. Maskošanās dalībnieki varēs pārliecināties, ka maskas savaldzina ne tikai cilvēka acis, bet arī dvēseli un attiecas uz kādu augstāku sākotni, pārcilvēciskām, kosmiskām enerģijām, kas palīdz dzīvības un radošo spēku saglabāšanā un atjaunošanā.

9. Pārbaudi veiksmi lielajā "Balttour 2012" loterijā!

Aizpildi "Balttour 2012" loterijas karti (kas tiks izsniegta, kad iegādāsies ieejas biļeti), iemet loterijas kastē un varbūt tieši tu laimēsi ceļojumu uz Turciju divām personām, ko piedāvā tūrisma operators "Tez Tour". Laimestā iekļauts lidojums abos virzienos, dzīvošana 5 zvaigžņu viesnīcā Turcijas kūrortā septiņas naktis. Izloze notiks 12.februārī plkst. 16.00 uz lielās skatuves. Ielūgumi loterijā nepiedalās! Loterijas noteikumus skatīt: www.balttour.org/pasākumi/loterijas-noteikumi

10. Ļaujies dziesmu un deju ritmiem!

Hallē "Apceļo Latviju!" uz lielās skatuves trīs izstādes dienas uzstāsies Latvijas pašdarbības kolektīvi, dejotāji, muzikanti, dziedātāji. Mākslinieki ikvienu aicinās ļauties trakulīgiem deju un dziesmu ritmiem - no kaislīga Argentīna tango līdz pat Staiceles Vecmāmiņu aerobikai! Uzstāsies arī Edmunda Veizāna modes deju studijas hip-hop, street dance grupa. Būs arī īsts cirks! Sīkāka lielās skatuves programma: www.balttour.org/pasākumi

Kā zināms, 19. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2012" notiks no 10.februāra līdz 12.februārim Ķīpsalā un atklās jauno tūrisma sezonu. "Balttour 2012" rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA) un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Darba laiks:

10.februāris plkst. 10.00-13.00 (profesionāļiem)

10.februāris plkst. 13.00-19.30

11.februāris plkst. 10.00-18.00

12.februāris plkst. 10.00-17.00

Biļešu cenas:

10.februārī 10.00-13.00 (profesionāļu diena) - Ls 7,50

Pieaugušajiem - Ls 2,50

Skolēniem, pensionāriem - Ls 2,00

Līdz 7 g. vecumam - bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.19813585sec.