Novatours sāk lidojumus uz četriem jaunajiem vasaras sezonas galamērķiem

Ar 18.maiju tūrisma operators Novatours sāk lidojumus uz četriem jaunajiem vasaras sezonas galamērķiem – Larnaku Kiprā, Sicīliju Itālijā, Rodosu un Halkidiki Grieķijā. Lai Baltijas valstu ceļotājiem sniegtu plašāku piedāvājumu par konkurētspējīgām cenām, lidojumi uz šiem galamērķiem notiks ar pārsēšanos Viļņas lidostā.

„Papildus jaunajiem galamērķiem, joprojām organizējam arī tiešos reisus uz Turciju, Bulgāriju un Krētu Grieķijā. Prognozējam, ka vasaras sezona būs veiksmīga, un, līdzīgi kā pagājušajā vasarā, – vieni no populārākajiem galamērķiem būs Bulgārija un Turcija. Ceļot gribētājiem regulāri piedāvājam dažādas akcijas ar atlaidēm, iecienīti ir arī pēdējā brīža piedāvājumi, kā arī izmēģinām jaunus risinājumus, piemēram, ceļojumu pārdošanu internetā,” stāsta Leonīds Močeņovs, Novatours direktors.

Šobrīd ir jau sākusies vasaras tūrisma sezona, kas ilgst no maija līdz septembra beigām, un tūristiem ir iespēja atpūsties dažādos galamērķos: jau no aprīļa beigām notiek tiešie lidojumi uz Turciju (Antālija) un Grieķiju (Krēta), bet no 27.maija sāksies ceļojumi arī uz Bulgāriju (Varna, Burgasa). 18.maijā sākas lidojumi ar pārsēšanos Viļņā uz Kipru (Larnaka), Itāliju (Sicīlija) un Grieķiju (Rodosa, Halkidiki). Drīz vien, 22.jūnijā, klāstam pievienosies arī Horvātija (Rjeka), bet rudens pusē vēl divi galamērķi – no 7.septembra ceļojumi uz Spāniju (Kosta del Sol) un Portugāli (Algarvi).

Lai ceļotājiem no Baltijas valstīm sniegtu plašākas izvēles iespējas un piedāvātu ceļojumus par konkurētspējīgām cenām, Novatours daļu no vasaras sezonas galamērķiem organizē ar pārsēšanos Viļņā. Ceļojumiem ir izstrādāts ērts maršruts, sastādīts precīzs savienojuma laiku un lidojumu grafiks, līdz ar to pasažieri Viļņā uzkavēsies vien aptuveni stundu. Aviokompānija Rīgas lidostā nodrošina pasažieru, gan arī bagāžas reģistrāciju līdz attiecīgajam galamērķim.

Vasaras sezonas ceļojumu klāsts šogad ir īpaši bagātīgs – iekļauti gan jauni virzieni, gan arī jauni kūrorti jau iecienītajos galamērķos. Tiešie čārterlidojumi šovasar ir uz Turciju (Antāliju), Grieķiju (Krētu), un Bulgāriju (Varnu, Burgasu), savukārt jaunie galamērķi ar pārsēšanos Viļņā – Kipra (Larnaka), Grieķija (Rodosa, Saloniki, Halkidiki), Itālija (Sicīlija), Horvātija (Rijeka), Spānija (Malaga) un Portugāle (Faro). Detalizētāka informācija ir pieejama http://www.novatours.lv/ un tūrisma aģentūrās visā Latvijā.

Novatours, dibināts Lietuvā 1999.gadā, ir lielākais tūroperators Baltijas valstīs un populārākais Latvijā, kam Latvijas tirgū ir 10 gadu pieredze. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. Novatours garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Nikos Travel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81338286sec.