Novatours Latvijas un ārzemju pasažieriem piedāvā ērtāk pieejamus lidojumus

Tūrisma operators Novatours ir pievienojies Global Distribution Systems (GDS) – tagad Novatours lidojumus iespējams rezervēt visās galvenajās ārvalstu un Latvijas tiešsaistes aviobiļešu rezervēšanas sistēmās. Tādējādi ne vien ārzemju ceļotāji, plānojot biznesa vai atpūtas braucienus, varēs rezervēt tiešos reisus uz Lietuvu, Latviju un Igauniju, bet arī Latvijas iedzīvotājiem ir plašāks lidojumu izvēles klāsts uz dažādiem galamērķiem Eiropā.

Novatours kļuvis par pirmo tūrisma operatoru Latvijas vēsturē, kas uzsācis aviokompāniju biļešu izplatīšanu GDS un tuvojies aviokompāniju darbības konceptam. No šī brīža Latvijas iedzīvotāji var veikt atsevišķu aviobiļešu rezervāciju uz tādām valstīm kā Horvātija, Turcija, Kipra, u.c. bez ceļojumu komplektu iegādes. Jaunievedums ir Novatours un Amadeus, aviobiļešu rezervēšanas sistēmas nodrošinātāja, veiksmīgas sadarbības rezultāts.

"Ieviešot šo jauninājumu, mēs esam paplašinājuši pakalpojumu klāstu – līdz šim esam organizējuši atpūtas ceļojumus, un mūsu mērķauditorija bija Baltijas iedzīvotāji, kuri vēlas pavadīt atvaļinājumus, gūt jaunus iespaidus kādā citā valstī. Tagad mēs esat pieejami ikvienam, kuram lidojumi uz mūsu piedāvātajiem galamērķiem var būt noderīgi ne vien atpūtai, bet arī biznesa un citiem nolūkiem. Turklāt nedrīkstam aizmirst, ka, pateicoties sadarbībai ar mūsu partneriem, lidojumi kļūst pieejami arī ārzemju tūristiem. Šī lidojumu rezervācijas iespēja nozīmē ārzemju tūristu plūsmas palielināšanos uz Baltijas valstīm," uzsver Novaturas/Novatours grupas ģenerāldirektors Linas Aldonis.

Saskaņā ar Novatours vadītāja teikto, šie jaunumi ir nozīmīgi arī latviešiem ārvalstīs. "Līdz šim ir bijis plašs tiešo reisu izvēles klāsts no tām valstīm, kurās mīt lielākās Latvijas iedzīvotāju kopienas. Tomēr latvieši dzīvo arī citās valstīs Eiropā, tikpat labi Horvātijā un Turcijā. Tagad viņu mājupceļu atvieglo iespēja izvēlēties arī kādus no mūsu piedāvātajiem avioreisiem," norāda uzņēmuma ģenerāldirektors.

Līdz ar jaunā pakalpojuma ieviešanu, rezervācijas ir pieejamas uz šādiem galamērķiem: Turcija (Antālija), Grieķija (Herakleja), Bulgārija (Burgasa, Varna), Lietuva (Viļņa), savukārt ar pārsēšanos Viļņā: Kipra (Larnaka), Grieķija (Halkidiki, Rodas sala), Itālija (Sicīlija), Portugāle (Faro), Horvātija (Rijeka). Tuvākajā laikā šis saraksts tiks papildināts ar citiem galamērķiem, uz kuriem Novatours organizē lidojumus no Lietuvas, Latvijas un Igaunijas. Novatours lidojumus var rezervēt ceļojuma aģentūrās, kā arī visās galvenajās Baltijas un citu valstu aviokompāniju tiešsaistes rezervēšanas sistēmās.

Novatours, dibināts Lietuvā 1999. gadā, ir lielākais tūroperators Baltijas valstīs un populārākais Latvijā. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. Novatours garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem. Prognozes liecina, ka šovasar vairāk nekā simts tūkstoši atpūtnieku no Baltijas valstīm plāno doties ceļojumā tieši ar Novatours.

2012. gada vasaras tūrisma sezonā, kas ilgst no maija līdz septembra beigām, tūroperators piedāvā atpūsties šādos galamērķos: Turcija (Antālija), Grieķija (Krēta, Rodosa, Halkidiki), Bulgārija (Varna, Burgasa), Kipra (Larnaka), Itālija (Sicīlija), Horvātija (Rjeka), bet rudens pusē tiks uzsākti lidojumi uz vēl diviem galamērķi – no 7.septembra sāksies ceļojumi uz Spāniju (Kosta del Sol) un Portugāli (Algarvi). Detalizētāka informācija ir pieejama www.novatours.lv un tūrisma aģentūrās visā Latvijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē: www.novatours.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.455338sec.