Antario Travel 5 gadu jubileju atzīmē ar jauna tūrisma maršruta izveidi

Tūroperators Antario jau ziemas sezonā plāno piedāvāt klientiem jaunu tūrisma mērķi - ārstēšanos Indijā, kas balstīta uz gadsimtiem senu tautas medicīnu un ajurvēdas principiem – ar atbilstošu diētu un dzīvesveidu cilvēka organismā veicināt pareizu audu (Dhatu), enzīmu (Agni) un vielmaiņas (Mala) mijiedarbību, kas atbild par mūsu fizisko, garīgo un mentālo labsajūtu. Pēc ajurvēdas ārsta konsultācijām katram cilvēkam atbilstoši viņa ajurvēdiskajam tipam tiek sastādīta pareiza diēta, kuras sastāvā ir katram individuāli piemērots ārstniecisko augu komplekts, kas ilgtermiņā novērš disharmonijas rašanās faktorus.

Šajā sezonā tūrisma aģentūra Antario atzīmē 5 gadu pastāvēšanas gadadienu un, atskatoties uz aizvadītajiem gadiem tūrismā, uzņēmuma pārstāvji uzsver, ka šobrīd Latvijas tirgū jau kādu laiku pastāv pieprasījums pēc tematiskiem braucieniem, kas var sniegt ievērojamu daudzumu adrenalīna, svešu zemju tradīciju izzināšanu autentiskā vidē, kā arī dubultojies medicīnas tūrisma gribētāju skaits.

Pēc aģentūras apkopotās informācijas populārāko tūrisma galamērķu pieciniekā pēdējos gados ir Turcija, Krēta, Bulgārija, Ēģipte un Taizeme. Pilnīgs populāro valstu saraksts publicēts www.antario.lv.

"Mūsu aģentūras darbības pamatā ir apzināti piedāvāt Latvijas ceļotgribētājiem arī tādus maršrutus, kas nav populārāko tūrisma galamērķu sarakstā, un ar pārdomātu programmu izveidi, pierādīt, ka tas ir ieguldījums ar garantētu emocionālo atdevi. Ja lētās aviosabiedrības var piedāvāt ērtu un izdevīgu nogādāšanu no viena ģeogrāfiskā punkta uz otru un naktsmītni, tad mēs kā tūroperators izstrādājam konkrētas programmas, kuru pamatā ir mērķtiecīga klientu vēlmju prognozēšana. Vinnē nevis tas, kurš zin, ko klients vēlas šobrīd, bet tas, kurš ir spējis paredzēt, ko cilvēks vēlēsies rīt," aģentūras darbības virzienu pamato Veronika Grīnvalde, Antario direktore.

Šobrīd aģentūra ir izstrādājusi vairākas speciālas programmas, kas sniedz Latvijas iedzīvotājiem iespējas labāk iepazīt tādu eksotisku un vēl līdz galam neizzinātu zemju kā Vjetnamas, Jordānijas, Izraēlas, Andoras, Bali, Malaizijas tradīcijas, kā arī specializējas kāzu organizēšanā ne tikai Eiropas zemēs, bet arī Indijā, Maldīvu salās, Šrilankā, Taizemē u.c. Kopumā piedāvājumā ir čarterreisi un ceļojumu programmas uz vairāk nekā 70 pasaules valstīm.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.antario.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Daugavkrasti
,


Ventspils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.00440383sec.