Starptautiskās lidostas Rīga nozīmīgais sadarbības partneris ATU Duty Free rada jaunas priekšrocības lidostas pasažierim [1]

"Starptautiskā lidosta "Rīga" ir gandarīta, ka mūsu nozīmīgais sadarbības partneris ATU Duty Free rada jaunas priekšrocības lidostas pasažierim, tādējādi  būtiski uzlabojot pakalpojumu klāstu  un veicinot pircēju aktivitāti. Turpinot mūsu veiksmīgo sadarbību, ticam, ka jau tuvākajā nākotnē kopīgi piedāvāsim papildu privilēģijas lidostas "Rīga" pasažieriem", tā šodien paziņoja VAS "Starptautiskās lidostas "Rīga"" valdes locekle Ilona Līce, svinīgi sveicot 11 111 (vienpadsmit tūkstoši simts vienpadsmito) BalticMiles pircēju lidostas izlidošanas sektora komerczonā.

Pirms iekāpšanas avioreisā uz Oslo, veicot pēdējos Ziemassvētku pirkumus ģimenei lidostas Rīga beznodokļu zonā (duty free) Kristīne Liepiņa, 21. decembrī pulksten 10.46 kļuva par 11 111 BalticMiles pircēju, tādējādi saņemot 11 111 bonusa punktus, kas ir līdzvērtīgi lidojumam ar airBaltic turp un atpakaļ Skandināvijas, Baltijas un Centrāl vai Austrum Eiropas reģionā.

"Mēs ar lepnumu pasniedzam 11 111 BalticMiles bonusa punktus mūsu 11 111. pircējam. Šis brīdis ir brīnišķīgs piemērs ATU Duty Free un BalticMiles auglīgajai sadarbībai. Mēs, abi partneri, darbojamies, ja tā var teikt, zem viena jumta - Starptautiskās lidostas Rīga, iestājoties par vienām un tām pašām vērtībām, proti, uz klientu vērsta pieeja, pirmklasīga apkalpošana un nemitīga biznesa attīstība. Mūsu pircēji, saņemot priekšrocību ceļojuma laikā iegādāties pasaules top zīmolus, ir ieguvēji. Tas ir tikai sākums, kam sekos vēl vairāk pakalpojumu ar pievienoto vērtību mūsu pircējiem", tā piešķirot bonus punktus uzsvēra ATU Duty Free ģenerāldirektors Ersans Arkans (Ersan Arcan).

BalticMiles izpilddirektors Gabi Kols (Gabi Kool) svinīgajā pasākumā uzsvēra: "Šajā svētku laikā īpaši gribu pateikties ATU Duty Free par izrādīto iniciatīvu apbalvojot 11 111 BalticMiles pircēju ar 11 111 bonus punktiem. Esmu pārliecināts, ka veiksmīgā sadarbība ar ATU Duty Free turpināsies un mēs nodrošināsim saviem klientiem pat vēl motivējošākas privilēģijas, tādejādi veicinot ATU jau tā veiksmīgo biznesu lidostā Rīga, kas savukārt sekmējis lidostas Rīga pozicionēšanos par vadošo lidostas centru Austrum un Rietum Eiropā."

Kā jau tika ziņots, īpašais beznodokļu zonas (duty free) pircējs pirms Ziemassvētkiem no ATU Duty Free saņems 11 111 BalticMiles bonus punktus. No 2012. gada 1.novembra pirkumi, kas veikti ATU Duty Free beznodokļu zonā, izmantojot Baltijas reģionā populārākās lojalitātes programmas BalticMiles karti, dod iespēju pircējiem saņemt 1 punktu par 1 eiro.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir Baltijas reģiona svarīgākais gaisa satiksmes centrs (hub), vārti (gateway) un tranzītpunkts kopumā no 4 līdz 5 miljoniem pasažieru gadā. ATU Duty-Free nodrošina beznodokļu pakalpojumus Starptautiskajā lidosta "Rīga" 14 veikalos 1 430 m2 lielā platībā. VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" valdes priekšsēdētājs Aldis Mūrnieks: "Pateicoties veiksmīgai sadarbībai starp lidostu "Rīga" un ATU Duty Free, šobrīd lidostas komercplatības atbilst pasaules lidostu standartam, kur pasažieri var iegādāties visdažādākās preces un tiek apkalpoti pēc augstākajiem standartiem."

Kopš 2012.gada janvāra ATU Duty Free veikali ir kļuvuši par satikšanās vietu vairāk nekā 4.4 miljoniem pasažieru, kuri iecienījuši vairāk nekā 430 pasaulē plaši pazīstamos zīmolus kā skaistumkopšanas, tabakas, alkoholu un vietējos zīmolus tā modes un aksesuāra produktus. ATU Duty Free Riga komerczonā pircējiem pieejami 12 000 atsevišķi produkti par izdevīgākām cenām, līdz 16% parfimērijai un kosmētikai, un 31% alkoholam un tabakai, salīdzinoši ar veikaliem pilsētā.

Par ATU Duty-Free

Starptautiska beznodokļu tīklu ķēde "ATU" dibināta 2000.gadā partnerībā ar "TAV Airports", "Unifree Duty Free" un "Heinemann". ATU ir vienīgais beznodokļu operators Stambulas, Izmiras, Ankaras un Alānijas Gazipasas lidostās Turcijā, Tibilisi un Batumi lidostās Gruzijā, Enfidas-Hammamet lidostā Tunisijā, Skopjes un Ohridas lidostās Maķedonijā, kā arī lidostā Rīga Latvijā.

ATU Rīgas veikali ir BalticMiles sadarbības partneris kopš 2012.gada 1. Novembra.

ATU Duty Free Riga veikali piedāvā klasiskos beznodokļu produktus, kā arī starptautiskus modes zīmolus par ievērojami izdevīgākām cenām salīdzinot ar cenām, ko piedāvā veikali pilsētā.

www.atu.com.tr

Par BalticMiles

BalticMiles ir vadošā daudzpartneru lojalitātes programma Ziemeļeiropā un Krievijā. Tā tika atklāta 2009.gada oktobrī. BalticMiles ietver sevī visdažādākos veidus, kā pelnīt punktus vairāk nekā 20 000 vietās visā pasaulē – lidojumos, ceļojumos, viesnīcās, auto nomās, restorānos, skaistumkopšanas un SPA pakalpojumos, veselības aprūpes, telekomunikāciju un finanšu pakalpojumos, kā arī iepērkoties BalticMiles interneta veikalā, kurš piedāvā vairāk nekā 400 starptautiskus zīmolus. Sakrātos punktus iespējams tērēt bezmaksas aviobiļetēm, brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm un piedzīvojumiem. BalticMiles arī piedāvā lejuplādēt mūziku vai izvēlēties preces no vairāk nekā 3000 preču plašā klāsta, kas ir pieejams www.balticmiles.com interneta vietnē. BalticMiles programma piedāvā arī iespēju ziedot punktus dažādiem labdarības projektiem.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.balticmiles.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Valdis 01/25/2013 12:04 Vai tad "Duty free"nenozīmē beznodokļu? Ja tā tad kāpēc lidostas Rīga "duty free" veikalos cenas ir daudzkārt augstākas nekā veikalos ar nodokļiem? piem. Laimas šok., kas parastā veikalā maksā 0,40 LVL- lidostā ir par 1,- LVL, vai tasīte kafijas, parastā kafejnīcā maksā 0,60- 1,0 LVL lidostā 2,- -3,- LVL.
tāpat arī minerālūdens, kas veikalā maksā 0,30- 0,40 LVL "duty free" - 1,- - 1,50 LVL tā ir nagu mauk;sana, ņemot vērā, ka muitas zonā visi dzeramie tiek atņemtu un cilvēks, kam ceļojuma laikā jāiedzer zāles, nav ko uzdzert.
PRIEKŠLIKUMS: lidostā "duty free" zonā uzstādīt bezmaksas ūdens automātus , piem., "Baltezera ūdens", vai "Vendene" vai tml., kā reklāmas pasākumu, varbūt pat vairāku firmu ūdens automātus, kuram labāks.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56787896sec.