Jūrmala – labākais galamērķis atpūtai ģimenēm ar bērniem

Jūrmala pēc Krievijas tūrisma portāla www.travel.ru balsojuma ir atzīta par Labāko galamērķi atpūtai ģimenēm ar bērniem. Apbalvojums "Звезда Travel.ru" ("Zvaigzne Travel.ru") ir piešķirts, balstoties uz portāla balsojumu rezultātiem visa gada garumā, kur portālu Travel.ru diennaktī apmeklē vidēji 10 000 interesentu, no kuriem 70 procenti ir Krievijas iedzīvotāji.

Jūrmala portāla www.travel.ru apbalvojumu saņem jau desmito reizi. Iepriekšējo deviņu gadu balsojumā Jūrmala balvu saņēma kā Baltijā labākais kūrorts, un šogad pirmo reizi kā labākais galamērķis atpūtai ģimenēm ar bērniem.

"Jūrmalas pilsētas dome ir lepna par savu "desmito un pirmo zvaigzni" un esam patiesi gandarīti, ka esam atzīti kā bērniem visdraudzīgākais galamērķis/kūrorts, kas ir mūsu nākotne. Jūrmala – tas ir kūrorts bērniem, kas aicina ne tikai ar dažādām atpūtas iespējām, labo pilsētvidi un dabu, bet arī ar īpašām rehabilitācijas un spa programmām zīdaiņiem un bērniem.  Šis apbalvojums Jūrmalai skaidri iezīmē Jūrmalas ceļotāju auditoriju un nākotni, kas arī turpmāk būs spēcīgs dzinulis, lai vēl vairāk attīstītu pilsētas infrastruktūru un rīkotu īpašus pasākumus bērniem un jauniešiem. Tas, ka 10. reizi nesaņemam Zvaigzni kā Baltijas labākais kūrorts, mums ir ļoti stiprs veicinātājs strādāt vēl vairāk, lai jau 2013. gadā saņemtu Baltijas labākā kūrorta statusu 10. reizi!” norāda Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis.

Jūrmala ir veselības kūrorts visiem vecumiem, kur ne vien smilšainais liedags un priežu un jūras jonizētais gaiss labvēlīgi ietekmē bērnu veselību, bet arī seklā jūras piekraste vecākiem ļauj justies drošiem par savu mazuli. Ne vien pludmales tuvums ceļotājiem liek izvēlēties Jūrmalu par savu galamērķi, bet arī atbilstošu tūrisma produktu un pakalpojumu piedāvājums un to serviss.

Nenoliedzami, ka pasaules populārākais ekosertifikāts "Zilais karogs" pārliecina par kvalitātes rādītājiem un atbilstošu infrastruktūru – dažādajiem rotaļu laukumiem un atpūtas iespējām pludmalē. Taču ar to vien ir par maz, un Jūrmala spēj piedāvāt vairāk:  spa un atveseļošanās programmas bērniem kūrortviesnīcās un rehabilitācijas centros, īpašās bērnu maltītes, bērnu programmas, piemēram smilšu, radošās un smilšu spēļu darbnīcas Jūrmalas pilsētas muzejā, kas pieejamas ne vien latviešu valodā, bet arī svešvalodās.

Nenoliedzami, Jūrmalas prioritāte ir arī Jūrmalā esošais "Līvu Akvaparks", kas ģimenes ar bērniem un citus interesentus priecē visu gadu. Īpaši jāatzīmē "Līvu akvaparka" vasaras terase, kas ik gadus tiek atklāta 1. jūnijā un darbojas visu vasaru. Paši atklāšanas svētki ir grandiozs notikums, jo te izklaides pasākums un apvienojas ar stāstījumiem par drošību uz ūdens un citiem aktuāliem jautājumiem.

Jūrmalas pilsēta ne vien popularizē un sadarbojas ar pilsētas uzņēmumiem, bet arī pati rada jaunus projektus un nozīmīgu ieguldījumu pilsētas infrastruktūras uzlabošanā. Viens no tādiem infrastruktūras objektiem gandrīz 14 ha platībā ir Dzintaru Mežaparks, kas ir īsta paradīze bērniem un viņu vecākiem un darbojas visu gadu. Te tiek piedāvātas kāpelēšanas zonas, dažādas atrakcijas, skeitparks, basketbola laukumi un daudz kas cits, savukārt ziemas sezonā, piemēram, 1.un 6. janvārī, jau trešo gadu pēc kārtas bija iespēja piedalīties "Jampadracī latviešu tradīcijās" un katru dienu var vienkārši slēpot pa speciāli izveidotu distanču trasi ne vien dienas gaišajā laikā, bet arī vakaros, jo trase tiek izgaismota.

Savu apbalvojumu Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji saņems Krievijas lielākajā starptautiskajā tūrisma izstādē "MITT 2013", kas Maskavā norisināsies no 2013. gada 19. līdz 23. martam. Jūrmalas pilsētas dome pateicas visiem Jūrmalas pilsētas uzņēmējiem par sadarbību.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.jurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepājas reģiona TIB
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62531996sec.