Ziemas aktīvās atpūtas apkopojums Latvijas pilsētās

Valmiera

Aktīvās atpūtas un slēpošanas centrā "Baiļi" kā lieliem, tā arī maziem būs iespēja slēpot, braukt ar sniega dēli un šļūkt ar kamerām pa trasēm, kas ir sadalītas pēc dažādiem garumiem un grūtības pakāpēm. Dienu neaizmirstamu padarīs ledus klinšu kāpšanas siena un airbordi – atrakcija, kas ikvienam sagādās pozitīvas emocijas un būs viens no aktuālākajiem tematiem, ko vakarā pārspriest mājīgajās "Baiļu" kempinga mājiņās. www.baili.lv


Vidzemes Olimpiskais centrs visu gadu piedāvā slidošanas priekus. Slidot iespējams ar savām slidām, kā arī par draudzīgām cenām pieejama slidu noma. Vidzemes Olimpiskajā centrā norit dažāda līmeņa sacensības hokejā, daiļslidošanā, basketbolā, florbolā un citos sporta veidos, kuros vienmēr laipni tiek gaidīti aktīvi līdzjutēji un skatītāji. www.voc.lv


Aktīvā tūrisma centrs "Eži" palīdzēs jums noorganizēt īpašus svētkus: tematiskās ballītes, kurās mūzika, aktivitātes un vizuālais noformējums būs pieskaņots jūsu izvēlētajai tēmai, aktīvās ballītes svaigā gaisā, kuru noslēgumā sekos sasildīšanās iekštelpās, griežoties deju virpuļos, kā arī grandiozas ballītes darbinieku kolektīviem. www.ezi.lv

Zirgaudzētavas Valmieras pusē apmeklētājiem piedāvā baudīt ziemas priekus svaigā gaisā. "Zirgaudzētavā Kocēni" varēsiet vizināties ar kamanām vai ratiem, izbaudīt izjādi ar zirgu pa sniegotu mežu, doties ekskursijā pa stalli un vizināties zirga mugurā manēžā. Pie "Valmiermuižas alus" darītavas gan lieli, gan mazi apmeklētāji aicināti doties izjādēs zirga vai ponija mugurā, kā arī izbraukt ar drošku vai kamanām pa Valmiermuižas apkārtni. Papildus tiek organizētas arī ekskursijas un apmācības Valmieras staļļos. Savukārt Burtnieku zirgaudzētavā, kas ir vecākā zirgaudzētava Latvijā, varēsiet sastapt ap 200 zirgu, kā arī doties izjādē. Burtnieku novada Rencēnos darbojas zirgu stallis "Draudzība", kas apmeklētājiem piedāvā vizināšanos kamanās ziemā un izjādes pa mežu vai laukumā. Apmeklējumu zirgaudzētavās, lūdzu, piesakiet iepriekš!

Gaujas Stāvo krastu Sajūtu taka ziemā saviem apmeklētājiem piedāvā doties pastaigā pa Sajūtu parku ar īpašām sniega kurpēm. Pastaigas laikā iespējams aplūkot skaisto, sniegoto Valmieras dabu un Gaujas Stāvos krastus, kā arī priecāties par dažādās rokdarbu tehnikās izdekorētajiem 45 kokiem Sajūtu parkā. www.sajutuparks.lv

Saulkrasti

Ja pagājušā gadā Saulkrastos tika piedāvāta distanču slēpošanu gar jūru, tad šogad atpūtnieki aicināti uz pastaigām un nūjošanu. Smilts gar krastu sasalusi un atvieglo iešanu. Jau nedēļu mūs lutina skaista saule un rīta pusē novērojama jūras kūpēšana. Saulkrastu mazajās kafejnīcās var ieturēt karstas pusdienas un uzņemt enerģijas devu nobaudot kādu smalkmaizīti.


Rekomendējamais pastaigu maršruts Baltā kāpa – Saulrieta taka – Saulkrastu centrs  – Ķīšupe – Zvejniekciems. Maršruta garums ir aptuveni 12 kilometri. Uzmanību! Upēm pāri neiet, bet meklēt tiltu vai pāreju. Pēterupei pāri ved Saules tiltiņš, Ķīšupi var apiet pa skaisti ierīkotu laipu garām daudzdzīvokļu māju kompleksam. Vistuvāk pastaigu maršrutam atrodas sekojošas kafejnīcas: 1 kilometrs no Baltās kāpas - "Neibāde", Saulkrastu centrā – "Bemberi", "10 balles", Ķīšupē – "Bufete" un Zvejniekciemā – "Vēja rags". Informācijai par tūrisma piedāvājumiem Saulkrastos www.visitsaulkrasti.lv.

Rēzekne

Rēzeknē iespējams izbaudīt ziemas priekus plisētas slidotavā. Slidotavas darba laiks: pirmdienās no pulksten 14.00 līdz 22.00, pārējās darbadienās no pulksten 14.00 līdz 17.30 un no pulksten 20.00 līdz 22.00, brīvdienās – no pulksten 12.30 līdz 22.00. Slidotavas maksas pakalpojumu izcenojums: slidotavas ieejas maksa – 0,70 eiro, slidu noma par 1 stundu – 0,70 eiro, slidu asināšana - 1,42 eiro par 1 pāri.


Jūrmala

Publiskā Masu slidotava. Sestdienās: 15:15 – 20:00, svētdienās: 13:15 – 15:30 un 18:00 – 20:15. Pieaugušie: 2.78 eiro (1.96 lati)/ 60min., skolēni un pensionāri: 1.86 eiro (1.31 lati)/ 60 min. Slidu un skrituļslidu noma: 1.00 lati (1.43 eiro) / 60min. msl.lv/ledus-noslodze.


Līvu akvaparks. Vien nepilnas pusstundas brauciena attālumā no Rīgas centra slejas Baltijā viens no lielākajiem ūdensparkiem – Līvu akvaparks, aizraujošu piedzīvojumu vieta bērniem un pieaugušajiem. Var traukties lejup pa dažādas sarežģītības caurulēm, plunčāties baseinā, relaksēties pirts kompleksā vai arī baudīt izsmalcinātus dzērienus peldošajā bārā. Līvu akvaparkā vasara nekad nebeidzas – ņem līdzi peldkostīmu un dodies savā slapjākajā piedzīvojumā! www.akvaparks.lv

Sigulda

Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā atvērta saldējamā distanču slēpošanas trase 1.25 kilometru garumā. Centrā pieejama inventāra noma, slēpju serviss un instruktora pakalpojumi. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra distanču slēpošanas trase ir atvērta katru dienu no pulksten 8.00 – 20.00. Sniega daudzumam trasē var sekot līdzi Siguldas mājas lapas www.sigulda.lv web kamerā.

Kaķīškalna slēpošanas trase darbojas ar pilnu jaudu. Lielais kalns ir noklāts ar biezu sniega kārtu un darba dienās ir atvērts no 14.00 līdz 22.00. Mazais kalns atvērts darba dienās no 17.00 līdz 22.00. Brīvdienās trase strādā no 9.00 līdz 22.00. Trasē pieejama inventāra noma, Kaķīškalna slēpošanas skola bērniem, instruktora pakalpojumi, slēpošanas un snovborda apmācības. Darbojas krodziņš, pieejami viesnīcas un pirts pakalpojumi. Instruktora pakalpojumus uz individuālo apmācību var pieteikt, zvanot pa tālruni 67976886. Aktuālākā informācija pieejama www.kakiskalns.lv.

Reiņa trasē darbojas trīs slēpošanas trases – galvenā, iesācēju trase un bērnu parks. Atvērta bērnu slēpošanas skoliņa, pieejama inventāra noma, instruktora pakalpojumi un kafejnīca. Distanču slēpošanas apli plānots atvērt nedēļas nogalē. Trases darba laiks darba dienās no pulksten 14.00 līdz 22.00, sestdienās no pulksten 10.00 līdz 22.00, bet svētdienās no pulksten 10.00 līdz 20.00. Par jaunumiem un sniega daudzumu trasēs var sekot līdz Reiņa trases mājas lapā www.reinatrase.lv.

Siguldas Pilsētas trase strādā ar pilnu jaudu. Kalns ir atvērts visā garumā un platumā. Darbojas inventāra noma, slēpošanas skola, pieejami instruktora pakalpojumi, kafejnīca. Trase atvērta darba dienās no 12.00 līdz 21.00, sestdienās no 9.00 līdz 21.00, svētdienās no 9.00 līdz 20.00. Par jaunumiem un sniega daudzumu trasē seko līdz Pilsētas trases mājas lapā www.ocs.lv

Kordes trasē atvērti mazais un lielais kalns, pieejami instruktora pakalpojumi, darbojas slēpošanas skola. Šosezon trasē būtiskas izmaiņas – paplašināta kalna augšdaļa, trases vidū vairs nav koku puduris, nedaudz mainīts reljefs. Trases darba laiki darba dienās no pulksten 14.00 līdz 22.00, sestdienās no pulksten 9.00 līdz 22.00, bet svētdienās no pulksten 9.00 līdz 20.00. Aktuālākā informācija Kordes trases mājas lapā www.kordestrase.lv.

Nobraucieni ar ziemas bobsleja kamanām un vučko. 1420 metri, 16 virāžas un 200 metru garš bremzēšanas ceļš – šos parametrus bobsleja un kamaniņu trasē var izbaudīt kā profesionāli sportisti, kā Siguldas viesi. Nobraucieni ar īstām ziemas kamanām un tūristu atrakciju vučko norisinās katru sestdienu un svētdienu no pulksten 12.00 līdz 17.00. Grupu nobraucieni pieejami arī darba dienās, iepriekš piesakot pa tālruni 29185351. Papildus informācija www.bobtrase.lv un www.makars.lv.

Ventspils

Ventspilī aktīvu atpūtu ziemas periodā piedāvā slēpošanas kalns "Lemberga hūte". Šosezon uz kalna izveidotas divas slēpošanas trases, darbojas arī iesācēju kalniņš un snovparks. Savukārt bērnu kalniņš izvietots blakus kameršļūkšanas trasei un bērniem ragaviņas un lenšveida pacēlājs ir bez maksas. Pavisam uz kalna darbojas pieci pacēlāji.  Lemberga hūtē tir iespēja apgūt slēpošanas un snovborda iemaņas, apmācības izvēloties individuāli vai grupās. Slēpošanas un snovborda skola nodrošina arī iespēju interesentiem pārbaudīt savus spēkus nobraucienos uz ātrumu, ar laika mērīšanas iekārtu fiksējot katra individuālā nobrauciena ātrumu. Informācija mājas lapā www.lembergahute.lv, tālrunis: +371 28611333.



Olimpiskā centra "Ventspils" Ledus halles slidotava piedāvā publiskās slidotavas, tās notiek arī disko gaismās vai ar hokeja spēlēšanu. Tiek piedāvāta arī iespēja individuāli izīrēt ledus laukumu, ar iepriekšēju pieteikšanos var mācīties kērlinga spēli. Halles nomas punktā ir pieejamas inventārs gan daiļslidošanai, gan hokejam, gan kērlingam. Tālrunis 63621998.

Pēc elpu aizraujošām aktīvās atpūtas stundām svaigā gaisā, patīkams sajūtu kontrasts būs Ūdens piedzīvojumu parkā. Ūdens atrakciju zonā izveidots 1,6 metru dziļš mākslīgo viļņu baseins, kurā viļņi darbojas periodiski. Šajā daļā ir arī siltais baseins ar ūdens kaskādi un horizontālām masāžas strūklām, bērnu baseins, kā arī divas 53 un 56 metru garas un 6 metru augstas slīdrenes, "Kalnu upe", divas SPA vannas un sauna. SPA zonā atrodas trīs dažādas pirtis, sāls istaba, masāžas vanna un dušas. Gan ūdens atrakciju, gan SPA pakalpojumus var iegādāties kopā vai atsevišķi. Ūdens piedzīvojumu parks ik mēnesi savus apmeklētājus pārsteidz ar jaunām akcijām un izdevīgiem piedāvājumiem. Tālrunis 63623974, www.udensparks.lv.

Ogre

Publiskā slidotava Ogres 1.vidusskolas sporta stadionā - Ogre, Zinību iela 3. Atvērta darba dienās no pulksten 13.00 līdz 20.00. Brīvdienās – no pulksten 10.00 līdz 22.00. Slidotava ir aprīkota ar apgaismojumu un tajā skan mūzika, ir pieejama ģērbtuve. Ir slidu noma. Pieaugušajiem 3 eiro par pirmo stundu un katru nākamo – 1 eiro, bērniem – par pirmo stundu 2 eiro un katru nākamo – 1 eiro, Ogres novada skolēniem, uzrādot skolēna apliecību, stunda maksā 1 eiro. Papildinformācija pa tālruni 25905054.


Publiskā slidotava Ogrē, Daugavpils ielā 74. Atvērta katru dienu no pulksten 10.00 līdz 19.00. Slidotava ir apgaismota. Ir slidu un ķiveru noma. Par 2 stundu slidošanu jāmaksā 3 eiro, ir atlaides pastāvīgajiem slidotājiem un ģimenēm. Papildinformācija pa tālruni 28628068.

Publiskās slidotavas pieejamas Ogresgala centrā, kā arī Madlienas centrā starp daudzdzīvokļu mājām.

Distanču slēpju noma Ogrē, Mālkalnes prospektā 26. Pieaugušo distanču slēpju komplekts 5 eiro pirmā stunda, 3 eiro nākamā stunda. Bērnu distanču slēpju komplekts 3 eiro pirmā stunda, Eur nākamā stunda Papildinformācija pa tālruni 25905054 vai www.nesedimajas.lv.


Distanču slēpošanas trase dabas parkā "Ogres Zilie kalni" pieejama bez maksas jebkurā laikā. Sīkāka informācija pa tālruni 25418443.

Izbraucieni suņu pajūgos dabas parkā "Ogres Zilie kalni". Izbraucienus husky suņu pajūgos nodrošina "Sniega suņi". Plašāka informācija pa tālruni 26593651, 26532851 vai www.sniegasuņi.lv.

Jelgava

Jelgavas publiskā slidotava. Jelgavas publiskā slidotava pirmo reizi izveidota Pasta salā, kur var nokļūt, ejot pāri jaunajam Mītavas gājēju tiltam. Šeit var baudīt slidošanas priekus svaigā gaisā. Slidot var gan ar savām slidām, gan iznomāt slidas uz vietas. Slidojumu laiki: no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 15:00; 17:00; 20:00, piektdienās pulksten 13:00; 16:00; 19:00; 21:00, sestdienās 10:00; 13:00; 16:00; 19:00; 21:00, svētdienās 10:00; 13:00; 16:00; 19:00. Slidojumu laiki var mainīties, ja ir nepiemēroti laika apstākļi (lietus, putenis). Maksa par slidošanu: 2,00 eiro (1,41 lati). Bērni, skolēni un pensionāri, uzrādot apliecību, var slidot bez maksas. Slidu nomas maksa 1,50 eiro (1,05 lati). Slidotavas tālrunis uzziņām – 20367677, vairāk informācijas – www.zoc.lv.

Publiskā slidošana Jelgavas un Ozolnieku ledus hallēs. Publiskā slidošana gaismas un mūzikas pavadībā ikvienu iepriecinās ledus hallēs Jelgavā un Ozolniekos. Slidot var gan ar savām slidām, gan iznomāt slidas uz vietas. Sekojiet līdzi publiskās slidošanas laikiem:- Jelgavas ledus hallē - Jelgava, Rīgas iela 11, +371 63007220, www.skzemgale.lv. Maksa par slidošanu: pieaugušajiem – 3,00 eiro/ 2,11 lati, bērniem – 1,50 eiro/ 1,05 lati; slidu noma – 1,50 eiro/ 1,05 lati.

Ozo ledus hallē - īpašais piedāvājums ģimenēm ar bērniem – katru svētdienu no pulksten 14:00 līdz 15:00 "Ģimenes stunda" – publiskā slidošana ar pasaku tēliem un diskotēka uz ledus. Ozolnieki, Stadiona iela 5b, +371 63050615, www.ozoledushalle.lv. Maksa par slidošanu: 3,00 eiro/ 2,11 lati (neatkarīgi no vecuma); slidošana ar nūjām (pieaugušajiem un bērniem) – 6,00 eiro/ 4,21 lati; inventāra noma (slidas, nūja, "pingvīns") – 2,00 eiro/ 1,41 lati. Izmaiņām slidojumu laikos sekot līdzi mājas lapā.

Distanču slēpošana Ozolniekos. Kad uzsnidzis pietiekami daudz sniega, Ozolniekos tiek atvērta 2,5 kilometru gara slēpošanas trase ar uzkalniņiem, bet bērni var šļūkt lejā no Uzbērtā kalna. Trase pieejama dienas gaišajā laikā. Lai slēpotu, jāņem līdzi savas slēpes. Informācija par sniega daudzumu un trases darba laiku pa tālruni 26440373.


Ziemas prieki atpūtas kompleksā "Viesu Līči". Ziemas laikā visi laipni gaidīti "Viesu Līčos" Jelgavas novadā, Jaunsviraukas pagastā. Kad uzsnidzis sniegs, bērni var šļūkt ar kamerām no Līču klētskalniņa. Ir izveidota arī apgaismota distanču slēpošanas trase, bet slēpes gan jāņem līdzi pašiem. Pēc ziemas prieku baudīšanas kafejnīcā "Zemnieka cienasts" var cienāties ar karstajiem dzērieniem un gardiem kārumiem. Sasildīties var ģimenes pirtiņā, pieejamas arī naktsmājas.

Lai uzzinātu, vai ir pietiekami daudz sniegs un trase darbojas, lūgums, iepriekš sazināties - 63058443, 29204514, www.lici.lv.

Izbraukumi zirgu pajūgos


Reinas zirgi. Ziemā saimniecība „Reinas zirgi” piedāvā izbraukumus ar senatnīgām ragavām pa sniegoto apkārtni. Bērniem prieku sagādās foto sesijas ar ponijiem. Jelgavas novads, Lielplatones pagasts, Dobumi, +371 26378639, grata5@inbox.lv

Z/s "Bērziņi". Valgundes pusē izjādes ar zirgiem un izbraukumus kamanās piedāvā z/s Bērziņi. Jelgavas novads, Valgundes pagasts, +371 63085275, 26462593.

Starptautiskais ledusskulptūru festivāls "Brīnumzeme" (7. – 9. februāris). Viens no ziemas lielākajiem un aizraujošākajiem festivāliem Latvijā notiek Jelgavā. Šogad ledus skulptūru festivāla mākslinieki no 8 pasaules valstīm Jelgavā veidos ledus skulptūras, izmantojot vairāk nekā 70 tonnu ledus un apmeklētāji varēs novērtēt vairāk nekā 50 ledus skulptūras, kuras tiks veidotas par tēmu - "Brīnumzeme". Pasākums notiks Jelgavā, Uzvaras parkā. Festivāla programmā – aizraujoši priekšnesumi, koncerti, uguņošanas, gaismu un mūzikas šovi, foto skulptūras, ledus slidkalniņš, dažādas programmas bērniem un citi pārsteigumi. Vairāk informācijas www.icelv.lv.

Krāslava

Krāslavā uz Persteņa ezera nupat atvērta slidotava.


Zirgu sēta "Klajumi". Jāšana un braucieni pajūgā, ziemīgs pikniks ar desiņu cepšanu uz ugunskura dabas parkā "Daugavas loki". "Dibenbraukšana" no Bangu kalna. Veselīga pirtiņa un Z/S "Kurmīši" zāļu tējas ar medu. Suvenīru iegāde. Tālrunis +371 29472638, Kaplava, Kaplavas pagasts, ilze.stabulniece@inbox.lv, www.klajumi.lv.

Cēsis

Slēpošanas kompleksa "Ozolkalns" darbinieki visu vasaru ir čakli strādājuši, lai slēpotājiem šosezon piedāvātu vēl vienu trasi. Tā ir paredzēta iesācējiem, taču garumā neatšķirsies no pārējām kompleksā esošajā trasēm. Tās Latvijā šobrīd ir garākās uz dabiskā reljefa veidotās. Izmaiņas ir piedzīvojusi arī Ozolkalna kafejnīca, kurai ir jauni saimnieki ar daudz jaunām idejām un savdabīgiem kulināriem piedāvājumiem.


Slēpošanas komplekss "Žagarkalns" ir parūpējies  ne vien par jaunu trasi tiem, kas slēpot vēl tikai mācās, bet arī organizē savdabīgu akciju. Slēpotāji tiek aicināti atgādāt uz Žagarkalnu fotogrāfijas, kuras ir tapušas no 20.gs sākuma līdz 60-tajiem gadiem un kurās ir redzama Latvijas ziema, kalni un slēpotāji. Fotogrāfiju kopijas tiks izvietotas Žagarkalna kafejnīcā, bet tās iesniedzējs Žagarkalna pacēlājus divas stundas varēs izmantot bez maksas.

Novembra beigās netālu no pilsētas Amatciemā durvis vēra jauna viesnīca "Jonathan SPA Estate". Tā ir neparasta naktsmītne ar izsmalcinātu dizainu, dabas gaisotni, ļoti kvalitatīvu pakalpojumu un servisu. Viesnīcā ir astoņi labiekārtoti numuriņi, SPA komplekss ar slēgtu baseinu, turku un somu pirtīm, šungita istabu un dažāda veida masāžas zonām. Viesiem tiek piedāvātas maltītes restorānā, kā arī ir telpas nelielām sanāksmēm līdz 15 personām.

Savukārt, Kolonna Hotel Cēsis šoziem viesiem piedāvā ne vien nakšņot pilsētas centrā, bet arī jaunizveidotajā apartamentā "Vimbas", kas atrodas Žagarkalna slēopšanas kompleksa  vienā no virsotnēm. Apartaments atrodas kafejnīcas ēkas otrajā stāvā ar skatu uz slēpošanas nogāzēm. Ziemas sezonā ir grūti iedomāties labāku vietu ģimenei ar bērniem atpūtai kalnā.

Atpūtas komplekss "Rakši" kuplo dzīvnieku saimi ir papildinājis vienkupra kamielis, un saimniecības ganāmpulkā nu jau ir vairāk kā 60 dzīvnieki. Šīs sezonas jaunums ir staļļa galā ierīkotā kafejnīca, kurā var ne vien nobaudīt vērtīgās kamieļpiena pankūkas, bet arī caur stikla sienu vērot visu plašo saimi – alpakas, gvanako, lamas. Apmeklētājiem tiek piedāvāti arī īpaši izdevīgi atpūtas komplekti "Lama", "Alpaka" un "Kamielis", kuros ir iekļauta saimniecības apskate ar gidu, fotografēšanās, pankūku degustācija un citas aizraujošas aktivitātes brīvā dabā.

Ungurmuiža šoziem piedāvā ne vien apskatīt gleznainos baroka zīmējumus uz koka sienām, bet arī doties jautrā izbraucienā zirga vilktās kamanās pa senatnīgo ozolu parku un Ungurmuižas apkārtni. Pēc izbrauciena ir iespējams sasildīties ar pils teritorijā vākto zāļu tēju un nobaudīts plātsmaizi.

Limbaži

Limbaži aicina ziemas priekus izbaudīt pilsētas slidotavā. Slidotava ir atvērta apmeklētājiem katru dienu no pl.8-23, bez maksas, netiek nodrošināta slidu noma.

Pālē darbojas publiskā bezmaksas slidotava, netiek nodrošināta slidu noma. Lai pārliecinātos par pieejamību un ledus kvalitāti konkrētā laikā, vēlams iepriekš zvanīt pa tālr. 29376833.

Lādezerā Limbažu pagastā darbojas publiskā slidotava, atvērta apmeklētājiem katru dienu no pl.8-23, bez maksas, netiek nodrošināta slidu noma.

Bezsniega periodā var izvēlēties pastaigām  Lielezera dabas taku Limbažos, Niedrāju Pilkas purva taku Pāles pagastā vai Vidzemes jūrmalā apciemot Lielo un Mazo Lauču akmeni, ko iespējams apvienot ar restorāna "Lauču akmens" apmeklējumu.

Līdz ar sniega kārtas palielināšanos tiks iedzīta trase gar Limbažu Lielezeru un darbu uzsāks PA "Alda" slēpju noma, Lielezera ielā 14, Limbažos (Limbažu Lielezera pludmalē), sestdienās un svētdienās no pl.10-18, citā laikā pēc iepriekšējas pieteikšanās, 26142812. Pieaugušie: 3,63 EUR (2,55 Ls)/2h, skolēni 1,82 (1,28 Ls) EUR/2 h, pirmsskolas vecuma bērniem vecāku pavadībā bez maksas. Skultē slēpju nomu nodrošina kultūras un izglītības biedrība "Vīzija", "Pagastmāja", Skultes pag., 26419301. Pieaugušo distanču slēpju komplekts: EUR 2,85 (2 Ls)/h, 1,42 (0,98 Ls) EUR katra nākamā stunda, 7,11 EUR (4,97 Ls)/ dienā – 1 diena, 11,38 EUR (7,98 Ls)/divas dienas. Katra nākamā diena EUR 4.27 (3 Ls).





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74016809sec.