Vidzemes piekraste tiek reklamēta vietējos un starptautiskos tūrisma gadatirgos

Aizvadītajā nedēļas nogalē izstādē - gadatirgū "Balttour 2014" pirmo reizi zem vienota zīmola, kura autore ir Līga Delvera, piedalījās Vidzemes piekrastes tūrisma klastera iniciatīva "Saviļņojošā Vidzeme", kas ietver sevī Alojas, Carnikavas, Limbažu, Saulkrastu un Salacgrīvas novadu, kā arī tika prezentēta jaunā Vidzemes piekrastes karte tūristiem.

Stenda svinīgā atklāšanā uzrunu teica 5 pašvaldību domes pārstāvji, kuri uzsvēra Vidzemes piekrastes pašvaldību sadarbības nepieciešamību un atzinīgi novērtēja "Saviļņojošās Vidzemes" darbu.  Tūrisma ziņu portāls BalticTravelnews.com sadarbībā ar tūrisma industriju šogad, pasniedza balvas «Gada cilvēks tūrismā 2013»  8 laureātiem. Nominācijā "Tūrisma informācijas centra vadītājs 2013" balvas ieguva divas "Saviļņojošās Vidzemes" pārstāves – Limbažu novada tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere un Saulkrastu tūrisma informācijas centra vadītāja Gita Memmēna.

Tūrisma izstādes laikā Vidzemes piekrastes uzņēmēji izstādes apmeklētājus iepazīstināja ar saviem piedāvājumiem. Bija iespēja uzzināt ko piedāvā SIA "N.Bomja maiznīca Lielezers", ar saviem darbiem iepazīstināja SIA "Kalumi" īpašnieks un kalējs, tautas daiļamata meistars Kaspars Auza, stendā viesojās supdēļu un vējdēļu parādes organizators Dainis Pūka no Carnikavas, apvienība "Seasidefeeling" no Saulkrastiem aicināja uz radošajām darbnīcām un biedrība "Mežābele" no Salacgrīvas iepazīstināja ar rokdarbnieču piedāvājumu. Uz lielās skatuves skatītājus iepriecināja un ar Meteņu svinēšanas tradīcijām iepazīstināja Saulkrastu folkloras kopa "Dvīga".

Izstādes apmeklētāji atzinīgi novērtēja jauno Vidzemes piekrastes tūrisma karti, kā arī projekta "CentralBalticCycling" ietvaros veidoto ceļvedi ar 573 km garo velomaršrutu un piekrastes pašvaldību tūrisma piedāvājumus.

Laikā, kad Latvijā norisinājās "Balttour 2014" ar piekrastes materiāliem un aktuālajām velo kartēm tūrisma izstādē Vācijā, Hamburgā- "Reisen Hamburg 2014" (5.- 9.februāris), piedalījās Carnikavas TIC vadītāja Venta Pastare.  Vācieši interesējās par prāmju savienojumiem ar Latviju, kemperu vietām, viesnīcām ar suņiem un aktīvās atpūtas iespējām- velo, makšķerēšanu. Piekrastes TIC sezonas laikā velobraucēji no Vācijas ieņem vienas no pirmajām vietām kopējā statistikas pārskatā, pēc izrādītās intereses arī nākamajās sezonās tas varētu saglabāties līdzīgi. Vāciešiem ir interese arī par plašākiem velomaršrutiem apvienojot Baltijas valsts un Sanktpēterburgas, Pleskavas apgabalus.

Jau 13. februārī "Saviļņojošās Vidzemes" pārstāvji dosies uz Igaunijas tūrisma izstādi "Tourest 2014", lai no 14. līdz 16. februārim Tallinā sadarbībā ar Vidzemes tūrisma asociāciju, prezentētu Green Heritage projekta ietvaros izstrādāto kultūras mantojuma karti, kā arī Vidzemes piekrastes tūrisma karti un novadu piedāvājumus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.66661501sec.