Aicina piedalīties Tūrisma rallijā «Gulbja ligzdu meklējot»

Pasākums notiks 2014.gada 17. maijā, to organizē Gulbenes novada pašvaldības aģentūra Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs sadarbībā ar tūrisma portālu www.atputasbazes.lv.     

Šogad tūrisma sezona Gulbenē tiks atklāta ar pasākumu Tūrisma rallijs «Gulbja ligzdu meklējot». Tūrisma rallijā aicinām piedalīties ģimenes, draugus, kolēģus un ikvienu, kuram patīk ceļot un iepazīt arvien jaunas, interesantas vietas mūsu skaistajā Latvijā. Nepieciešama vien automašīna, busiņš vai motocikls un galvenais - labs garastāvoklis. Rallija starts būs no pulksten 8.00 līdz 10.00 pie Gulbenes Kultūras centra (O.Kalpaka ielā 60) un finišs – gleznainajā Stāmerienas pagastā. Parasti tūrisma rallija trase iet caur vairākiem novadiem, pilsētām, taču šis rallijs būs īpašs ar to, ka apceļosim tikai vienu – plašo un gleznaino Gulbenes novadu. Šajā dienā iepazīsim Druvienas, Rankas, Tirzas, Litenes, Stāmerienas, Jaungulbenes, Galgauskas, Lizuma, Līgo, Daukstu, Stradu, Beļavas, Lejasciema pagastu un Gulbenes pilsētu. Katrā vietā būs jāatrod īpašā gulbja ligzda, jāveic atjautīgi, āķīgi, atraktīvi uzdevumi, un jāsaņem savai komandai nopelnītie punkti. Lai arī tās ir sacensības, tačušajā rallijā ātrumam un ceļā pavadītajam laikam nebūs nozīmes. Tikai lūgums – iekļauties noteiktajā rallija norises laikā. Esam parūpējušies, lai visi rallija dalībnieki pusdienās varētu mieloties ar īpašo- tikai un vienīgi Gulbenē nobaudāmo Bānīša pavāru gatavoto Laupītāju biezputru. Noslēgumā apbalvošana un lustīga zaļumballe līdz pirmajiem rīta gaiļiem!

Šīgada Tūrisma rallijs «Gulbja ligzdu meklējot» ir lieliska iespēja pavadīt dienu ar ģimeni un draugiem Gulbenes novadā, apmeklējot un iepazīstot dažādus tūrisma objektus, iegūt vērtīgas balvas, izmantot piedāvātās aktīvās atpūtas iespējas un uzkrāt sevī pozitīvas emocijas turpmākajam laikam. Gulbenes novada tūrisma jomas aktīvie ļaudis ir parūpējušies par noderīgām balvām Tūrisma rallija dalībnieku komandām dažādās nominācijās. Tūrisma rallija «Gulbja ligzdu meklējot» uzvarētāju komandaigalvenajā balvā - aizraujošs 8 dienu ceļojums 2 personām uz Rumāniju Transilvānijas noslēmumi. Vairāk informācijas un iespēja pieteikties šeit - www.citiralliji.turismarallijs.lv   

Jau laikus aicinām gatavoties Tūrisma rallijam «Gulbja ligzdu meklējot»! No organizatoru puses solām aizraujošu un interesantiem pārsteigumiem bagātu dienu, dalībniekiem vēlam labu garastāvokli, možu garu un patīkamu sabiedrību. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā. Šā gada martā, aprīlī, maijā biļetes cena 5 EUR. Bērniem līdz 12 gadiem dalība tūrisma rallijā bez maksas. Par visiem jaunumiem, kā allaž, varēs uzzināt portālā www.citiralliji.turismarallijs.lv

Visiem, kuri vēlas tuvāk iepazīt un izzināt Gulbenes pusi piedaloties Tūrisma rallijā «Gulbja ligzdu meklējot», visām komandām uzdodam nelielu, bet interesantu mājasdarbu:

Komandām ir jāizveido un pie reģistrācijas organizatoriem jānodod paštaisīts gulbis. Gulbis ir Gulbenes pilsētas simbols, savukārt Gulbenes novada ģerbonī ir attēloti 3 gulbji. Šogad Gulbenes novadā ir izsludināta akcija "100 gulbji Latvijas 100 gadei".

Mājasdarbs ir kā priekšvēstnesis šai akcijai, kad novadu sāks apdzīvot daudz un dažādu gulbīšu.  Gulbja veidošanai aicinām izmantot radošu pieeju – zīmēt, veidot, izmantot dabas un citus materiālus.

Tās komandas, kuras būs izpildījušas mājasdarbu saņems papildus 50 punktus, un oriģinālākā gulbja tēla autori tiks pie jaukām pārsteiguma balvām.

Lai radoša mājasdarba veikšana un uz tikšanos Tūrisma rallijā «Gulbja ligzdu meklējot» 2014.gada 17.maijā, Gulbenē!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65480494sec.