Novatours – 2014. gada «Reputācijas Topa» līderis tūrisma pakalpojumu sniegšanā

Lielākais tūrisma operators NOVATOURS šogad "Reputācijas Topā" starp visām tūrisma aģentūrām un operatoriem atrodas visaugstākajā pozīcijā. Salīdzinājumā ar 2013.gada "Reputācijas Topa" rezultātiem, kopumā NOVATOURS pakāpies par 11 vietām, savukārt sociālo un individuālo pakalpojumu kategorijā - par trim vietām, ierindojoties topa 7. vietā.

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, Nords Porter Novelli, sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS un laikraksta Dienas Bizness veidotais Uzņēmumu "Reputācijas Tops" ir apjomīgākais uzņēmumu reputācijas pētījums Baltijā. Topa mērķis ir veicināt sabiedrībai atbildīgas uzņēmējdarbības vides veidošanos Latvijā un ieviest jaunas mērauklas uzņēmumu darbības vērtēšanā.

NOVATOURS direktors Leonīds Močeņovs norāda: "Esam nepārtraukti strādājuši pie sava klientu servisa, pakalpojumu un produktu kvalitātes uzlabošanas. Gada laikā savu pozīciju topā esam uzlabojuši par 11 vietām, kas, mūsuprāt, ir labs rādītājs, lai turpinātu iesākto. Reputāciju neveido tikai mūsu darbs, to veido arī klientu atsauksmes un ierosinājumi, tādēļ mēs esam ļoti pateicīgi saviem klientiem, kuri izvēlas NOVATOURS. Aptaujājot savus klientus, lielākā daļa ir atzinuši, ka līdzās izvēlētās atpūtas vietas klimatam, otrais noteicošais faktors ir draugu un paziņu pozitīvās atsauksmes par pakalpojuma sniedzēju."

Vairāk nekā desmit gadu laikā, kopš NOVATOURS darbojas Latvijā, uzņēmums apkalpojis vairāk nekā 300 tūkstošus klientu, un ar katru gadu klientu skaits arvien pieaug. Joprojām visiecienītākie un pieprasītākie ir atpūtas braucieni uz populārākajiem Turcijas, Grieķijas un Bulgārija kūrortiem. Pieaug arī interese par ceļojumiem uz Rodas salu, Sicīliju, Maljorku, Kosta del Sol, Kataloniju un Portugāli. 2014.gada vasaras sezonā, pieaugot klientu pieprasījumam, NOVATOURS piedāvā atpūtas braucienus uz ceļotāju iemīļotu galamērķi – Tunisiju.

Par NOVATOURS

NOVATOURS ir lielākais tūroperators Baltijas valstīs, kas Latvijā darbojas vairāk nekā 10 gadus. Tūroperators organizē brīvdienu un ekskursiju braucienus ar čarterlidojumiem. NOVATOURS garantē kvalitatīvus, uzticamus un drošus ceļojumu risinājumus pat uz vistālākajiem galamērķiem.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Novatours
,


Latvia Tours
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.72320294sec.