Preiļos norisināsies Spēkavīru tandēmu šovs

28. jūnijā, Preiļu parka estrādē, no pulksten 16.00 norisināsies Spēkavīru tandēmu šovs. Spēkavīra Arta Plivdas dzimtajā pusē šoreiz seši atlēti vingrinājumus veiks divatā un viņiem nāksies izmantot gan spēku, gan izdomāt labāko stratēģiju, lai šajā milžu cīņā gūtu labāko rezultātu.

Tandēmu cīņās varēsim redzēt gan Arti Plivdu, kas šovā piedalīsies kopā ar Mareku Leiti, satiksim Agri Kazeļņiku, Ivaru Grahoļski un citus atlētus. Šova pauzēs būs konkursi arī drosmīgākajiem Preiļu svētku apmeklētājiem, kuros būs iespēja tikt pie kādas balvas.

Šova ietvaros atlēti veiks tādus vingrinājumus kā Krucifiksa turēšana divatā, kur liela nozīme ir atlētu augumu garuma saderībai, jo lielāka atšķirība, jo grūtāk turēt. Būs Apolona un baļķa celšana, kur atlēti izvēlēsies celt to smagumu, kas labāk padodas, bet, ja pārinieks savu smagumu nevar pacelt, to var mēģināt celt otrs, lai nezaudētu punktus. Stafetē atlētiem būs jānes gan kartupeļu maisi, gan siena ruļļi, bet noslēgumā divatā būs jāvelk traktors.

Šovs noteikti būs interesants, jo klasiskie vingrinājumi tiks nomainīti pret netipiskākiem un tandēmu cīņas ir interesanti vērot, jo parasti atlēti cīnās savā starpā, taču šoreiz jāmēģina sadarboties, lai nonāktu pie kopīgā mērķa- uzvaras.

Jāatgādina, ka sestdien norisināsies arī Spēkavīru čempionu līgas Latvijas posms (Olainē), kurā piedalīsies tādi vīri kā Ervīns Katona no Serbijas, Austrijas stiprākais vīrs Martins Vildauers, kaimiņi- Blekaitis un Lauri Nami un citi. Latviju pārstāvēs Dainis Zāģeris, jaunais Oskars Martužans, Aivars Šmaukstelis un Didzis Zariņš.

Nedēļas nogale solās būt spēcīga, bet nākamie Spēkavīru šovi norisināsies 5. jūlijā Elejā, 2. augustā Jaunjelgavā, 9. augustā Aizputē un Bauskā, bet sezonas noslēgums norisināsies 24. augustā Ogrē.

Spēkavīru šovus atbalsta Scania Latvia, Baker Nutrition, Gaļas nams Ādaži, Latvijas gāze un LIEBHERR/Alfis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50905991sec.