Festivāls «Telavivas pludmale Rīgā» izziņo programmu

Tuvojoties vērienīgajam festivālam ''Telavivas pludmale Rīgā – mūzika, deja, mode, sports, tūrisms, bizness, kulinārija'' (''Tel-Aviv Beach'' Festival, Rīga, Ķīpsala beach), kas notiks Rīgā, Ķīpsalas pludmalē pie Vanšu tilta, no piektdienas, 1. augusta, līdz svētdienai, 3. augustam, tiek izziņota pilna festivāla programma (lūdzu, skatiet zemāk). Festivāla programmas aktivitātes Ķīpsalas pludmalē ir bez maksas.

Izraēlas vēstniece Latvijā un Lietuvā Hagita Ben-Jākova: ''Telavivas pludmales festivāls ir kultūras notikums, kas vieno divas valstis un divas pilsētas – Telavivu un Rīgu. Festivāls reprezentē gan Telavivas, gan Rīgas gara spēku un ticību mieram, spēju būt vienotiem un sadarboties kultūras, tūrisma, biznesa, kulinārijas un citās jomās, pastāvot brīnišķīgai kultūru daudzveidībai. Festivāls ir dāvana Rīgai – 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētai.''

Aicinām ikvienu iepazīt, izzināt un baudīt daudzveidīgo Izraēlas kultūras programmu, daudzu pasaules līmeņa mūzikas grupu un dīdžeju uzstāšanos, dejas līdz rītam, modes šovu, īpašu kulinārijas programmu un degustācijas, bērnu un sporta programmu, deju meistarklases, biznesa un tūrisma programmu, izstādes, lekcijas, seminārus, prezentācijas un citus. Tāpat būs iespēja piedalīties konkursos, loterijās un daudzās citas aktivitātēs, kas ir draudzīgas visai ģimenei. Telaviva – tā ir pilsēta bez pauzes, kas nekad neapstājas.

Festivāla programma katru dienu sākas pulksten 12.00.

Katra festivāla diena un tās programma ir veltīta noteiktai tēmai.

1. augusts, piektdien – tūrisma un biznesa diena;

2. augusts, sestdiena – modes un kulinārijas diena;

3. augusts, svētdien – ģimenes un sporta diena.

Piektdien un sestdien no pulksten 18.00 līdz pusnaktij uzstāsies tādas populāras grupas un mākslinieki no Izraēlas kā pasaulē iemīļotā folkgrupa ''The Shuk'', kuras repertuārā ir ne tikai etniskā un tautas, bet arī mūsdienu, garīgā un džeza mūzika / mūziķis, eksperimentators un atzīts videomākslinieks Kutimans (Kutiman) ar grupu / mūziķis un ceļotājs Tals Kravics (Tal Kravitz), kas spēlē dažādus mūsdienu un tautu mūzikas instrumentus / progresīvā metāla grupa ''Orphaned Land'' / deju transa grupa ''Tribal Dance'', kā arī Latvijas mūziķi – perkusionists Nils Īle kopā ar perkusionistu grupu no Gvinejas / grupa ''Carnival Youth'' un citi. Nakts deju mūzikas programmā spēlēs DJ Sapiens un DJ Mango no Izraēlas un DJ Monsta, DJ aiQ un citi dīdžeji no Latvijas.

Sekojiet līdzi jaunumiem un aktuālākajai informācijai festivāla oficiālajā interneta mājaslapā www.telaviv2014riga.lv, kā arī – www.facebook.com/Telaviv.Riga.

Festivāls ''Telavivas pludmale Rīgā'' ir daļa no plašās kultūras programmas, kas notiek Rīgā – 2014. gada Eiropas kultūras galvaspilsētā. Projektu īsteno Izraēlas vēstniecība Latvijā un Lietuvā un Izraēlas Ārlietu ministrija sadarbībā ar Izraēlas Tūrisma ministriju, Telavivas pilsētas domi un Latvijas Republikas Kultūras ministriju, Rīgas domi, Rīgas Tūrisma Attīstības biroju ''Live Riga'', nodibinājumu Rīga 2014. Pasākumu producē kultūras biedrība ''Make Art'' sadarbībā ar ''Hermaņa Brauna fonds'', ''Ramtai riti'', ''Randala''.

Festivālu atbalsta: Rietumu Bankas labdarības fonds, Alfa Property Group, Belam-Rīga, Mītavas alus, airBaltic, American Jewish Joint Distribution Committee, Dzintars, Rejwan Travel service, Teva Pharmaceuticals, IDW Esperanza resort, METROCLUB Tours & Vacations, RD Electronics, Latvijas Tirgotāju asociācija, ORT, Zilā lagūna, Café ''Pludmale'', SANO, TechHub Riga, Novatours un citi. Informatīvi atbalsta: EuroAwk, MarketMedia, TVNET, Rīga Radio, ZL.lv, TV24, The Baltic Times, Radisson Blu.

Programmas partneri: Latvijas Mākslas akadēmija un Kristīne Rudzinska, Šenkaras inženierzinātņu un dizaina koledža un Ira Popova, Birutas Mageles starptautiskā stilistu skola, Paul Mitchell kosmētika, sabiedriskā labdarības organizācija ''Dr.Klauns'', labdarības organizācija ''Dream Doctors'', Bērnu klīniskās universitātes slimnīca, kinogalerija ''K.Suns'', 3 pavāru restorāns ''Tam labam būs augt'', viesnīca ''Alberts'', Rīgas Sporta veterānu klubs, ''Vides deja'', ''I-Dejas māja'', deju grupa ''Catalyst DG'', deju grupa ''Maagal'', deju grupa ''Eilat'', starptautiskais pozitīvās mūzikas festivāls ''Labadaba'' un ''NabaKlab'', ebreju aģentūra ''Sohnut'', Latvijas Ebreju draudžu un kopienu padome, Š. Dubnova Rīgas ebreju vidusskola, Baltijas Starptautiskā akadēmija, Biznesa augstskola ''Turība'', Tech Hub Riga, RiGame, Rejwan Travel Service, METROCLUB Tours & Vacations.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58831382sec.