Jelgavnieki un pilsētas viesi aicināti Jauno gadu sagaidīt Pasta salā

Jaungada naktī Jelgavas iedzīvotāji un viesi aicināti tikties Pasta salā, kur uzstāsies Ivo Fomins un dīdžejs Erminass. 2015. gada 31. decembrī līksmi sagaidīt Jauno gadu piedāvās arī vairākas izklaides vietas Jelgavas pilsētā.

No pulksten 23 līdz 1.30 Jelgavas pašvaldība aicina uz Jaungada sagaidīšanu Pasta salā. Tiem, kuri ik gadu pieraduši noskatīties un noklausīties valsts augstāko amatpersonu uzrunas, šāda iespēja tiks nodrošināta arī Pasta salā, kur paredzēta tiešraides translācija uz lielajiem ekrāniem. Pasākuma dalībniekiem video būs iespēja atskatīties uz aizejošo Jelgavas 750. jubilejas gadu, būs arī Jelgavas domes priekšsēdētāja Andra Rāviņa apsveikums. Svētku kulminācija paredzēta pulksten 0.25, kad pēc Jelgavas laika ar salūtu noslēgsim pilsētas jubilejas gadu un atzīmēsim 2016. gada iestāšanos.                     

Tāpat par jautru gadumiju gādās pilsētas izklaides vietas. Tā "Jelgavas kreklos" 2016. gada 31. decembrī plānota Baltā mērkaķa sagaidīšanas ballīte – dīdžejs Ozols iesildīs kluba viesus ar populārākajiem aizejošā gada hītiem, uz lielā ekrāna translēs valsts amatpersonu uzrunas, un no tradicionālās šampanieša piramīdas katram viesim – glāze dzirkstošā dzēriena. Pasākuma apmeklētāji aicināti ģērbties svinīgi, īpaši izceļot baltu apģērbu un aksesuārus. Ieeja klubā – no pulksten 23. Kopā sagaidīt Jauno gadu aicina arī naktsklubs "Tonuss". Ieeja – no pulksten 23. Svinības norisināsies visās trīs kluba zālēs. Par mūziku gādās grupa "Reaching Spain" un dīdžeji A.F.Busino un Kalniņš, vakaru vadīs Jelgavas Jaunā teātra aktieri. Būs loterijas un citas aktivitātes, bet pusnaktī klubs katram apmeklētājam uzsauks šampanieti. Savukārt Jelgavas "Klondaika" 31. decembrī aicina uz ballīti mafijas stilā. Pusnaktī "Klondaika" saviem apmeklētājiem uzsauks šampanieša piramīdu un mafinu, kā arī priecēs ar konfeti salūtu. Par mūziku gādās dīdžejs Skein un Chazy, savukārt pēc tam līdz pat pēdējam dejotājam – dīdžejs Decibel.  Jelgavniekus 31. decembrī uz Jaungada svinībām gaidīs arī "Hotel Dianda". Sākums – pulksten 21. Vakara gaitā būs dažādas aktivitātes, par mūziku gādās dīdžejs Mazais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.11391401sec.