Aktuālākie skaistuma trumpji izstādē «Baltic Beauty 2017»!

Prasme izvēlēties atbilstošākos, labākos un inovatīvākos skaistumkopšanas līdzekļus ir viena no gudrībām, kas liks izskatīties apburošai. Un kur gan citur to uzzināt kā Baltijā lielākajā skaistumkopšanas izstādē “Baltic Beauty 2017”, kas šogad notiks no 3. līdz 5. novembrim Ķīpsalā!

Matu kopšanas produktu sērija džentlmeņiem

ASV skaistumkopšanas nozares milzis “Farouk Systems” nācis klajā ar jaunu produktu sēriju vīriešu matu kopšanai  un veidošanai “Esquire Grooming”, ko varēs apskatīt jau “Baltic Beauty 2017”. Tajā ietilpst šampūns, kondicionieris, dažādi matu veidošanas krēmi, pomādes, bārdas eļļa un pat instrumenti matu un bārdas kopšanai! Stiprā dzimuma pārstāvji īpaši priecāsies par “Esquire 3-1“, kas ir šampūns, kondicionieris un dušas želeja vienā. Tas lieti noderēs, dodoties uz sporta zāli vai izbraucienam nedēļas nogalē. Vīrieši šo produktu sēriju ir īpaši iemīļojuši izsmalcinātā akvilārijas aromāta dēļ, ko mēdz dēvēt par smaržu pasaules “šķidro zeltu”.

Ziemeļnieciskās noskaņas manikīrā

Veidojot rudens / ziemas nagu laku kolekciju, pasaulē iecienītā nagu laku zīmola “OPI” mākslinieki ir iedvesmojušies no Īslandes gleznainajām ainavām. Smeļoties krāsu paleti no ziemeļblāzmas un majestātiskajiem ledājiem, tapuši 12 nagu laku toņi klasiskajām, Infinite Shine un gela nagu lakām. No melno smilšu pludmalēm aizgūti tumšie toņi, no aisbergiem un avotiem – vēsi zilganpelēkie un vizuļojošie, no krāšņajiem saulrietiem un šīs zemes faunas – māla oranžie, vīna sārtie un dūmakaini violetie toņi u. c.

Skaistuma noslēpumi  sievietēm pēc trīsdesmit!

Izstādes piedāvājumā būs arī pretnovecošanās līdzekļi sievietēm pēc 30, un šajā segmentā nedrīkst palaist garām kosmētikas zīmola “LYL” sejas krēmu “ASTAXANthin Age-Defying Antioxidant Crème”. No tomātu un dzērveņu sēklu eļļas un polārā loka priežu mizas ekstrakta veidotajam līdzeklim piemīt labas mitrinošās īpašības un izteikts liftinga efekts. Būtiska šī krēma īpašība ir spēja mazināt pietūkumu un atsvaidzināt ādu ap acīm. Šajā produktu sērijā ietilpst arī roku krēms, kas ar īpašu gādību pasargās rokas no kaitīgajiem saules stariem un mazinās arī pigmentācijas plankumus.

3D pildviela izteiksmīgām uzacīm un skropstām

Lai arī meikapa tendences vēsta par gaišo uzacu uzvaras gājienu, daļai sieviešu leļļu skropstas un izteiksmīgās uzacis vienmēr būs aktuālas! Viens no jaunumiem, ar kuru varēs iepazīties izstādē  “Baltic Beauty 2017”, ir “Lami Lashes” pildviela “Lashes 3D Filler”, kas domāta lietošanai skaistumkopšanas salonos. Šis līdzeklis sola palielināt matiņu apjomu par 40 % un saglabāt šo efektu veselas astoņas nedēļas. Procedūras laikā tiek aizpildītas bojāto matiņu daļas un atjaunota to dabiskā struktūra. Turklāt, pateicoties argana eļļai, matiņu krāsa kļūst izteiksmīgāka un košāka.

Bārdas kopšanas produktu sērija lielpilsētas dendijiem

Bārda ir īsta vīrieša lepnums un gods, taču, lai panāktu koptu izskatu, ir nepieciešamas īpašas rūpes. Par to ir padomājis arī viens no pazīstamākajiem bārberšopiem Rīgā “Royal Dandy”, kas izstādē prezentēs savu vīriešu matu kopšanas produktu sēriju. Tajā lielu lomu spēlē bārdas kopšanas līdzekļi  – bārdas balzams, šampūns, ziepes, eļļa, pēcskūšanās balzams u. c. Turklāt  tie ir ekoloģiski līdzekļi un nesatur parabēnus!

Jauns matu mazgāšanas paradums 

Vai zini, kas ir co-washing? Ja esi aktīva dzīvesveida piekritēja, tad šī novitāte tev ies pie sirds. Īsi sakot, tas nozīmē kopt matus bez šampūna, tikai ar balzamu. “Schwarzkopf Professional” izstādē demonstrēs “BC Bonacure Micellar Cleansing” attīrošo matu balzamu, kas piemērots dažādiem matu tipiem, atjaunojošo “BC Repair Rescue” , mitrinošo “BC Moisture Kick” un “BC Color Freeze pH4.5” – krāsotiem matiem. Lai mati saglabātu veselīgumu, “Schwarzkopf Professional” eksperti iesaka kondicionieri izmantot katru trešo mazgāšanas reizi.

Igauņu nagu laku zīmola “Mereneid Sari” produkcija

Jebkuram manikīra speciālistam “Mereneid Sari” stāsts liks uzticēties. Sākotnēji tā bija nagu meistaru skola, kas pēcāk sāka nodarboties ar nagu laku  un manikīra aprīkojuma ražošanu. Apzinot meistaru vajadzības un problēmas, zīmola speciālisti ir radījuši produkciju, kas atvieglo ikdienas darbu. Tāda ir arī “Mereneid Ultimate Sari” produktu sērija,  ar kuru varēs iepazīties izstādē “Baltic Beauty”. Tajā iekļauti īpaši izstrādāti instrumenti un materiāli, lai  manikīra speciālists varētu strādāt ātrāk un precīzāk.

“Ledus lācis” roku labsajūtai

Sākoties aukstajai sezonai, “Alessandro International”  piedāvā “lāci”, kas parūpēsies  gan par tavām rokām, gan nagiem. Zīmols izvēlējies polāro lācīti par jaunās Ziemassvētku “Ice Bear” kolekcijas simbolu. Krēmā izmantotas tādas vērtīgas sastāvdaļas kā šī sviests un kokosriekstu eļļa. Bagātīgā krēma konsistence izkūst uz ādas gluži kā ledus gabaliņi, atstājot to zīdaini gludu!

Šķidrā lūpu krāsa drosmīgajām

“AVON Mark” ir īpaša kosmētikas produktu sērija jaunām, spilgtām un drosmīgām sievietēm, kas nebaidās izcelties. Tādēļ stenda apmeklētājus sagaidīs vairāki pārsteigumi, kas īpaši aktuāli jaunietēm ar tikpat spilgtiem raksturiem kā jaunā “AVON” lūpu krāsa. Piedāvājumā būs gan matētā, gan parastā lūpu krāsa 20 dažādos, izteiksmīgos toņos.

Itāļu skaistumkopšanas klasika

Palutināt savu ādu ar Alpu minerālūdeni, dabīgām eļļām un augu ekstraktiem – izklausās labi? To iespējams izdarīt, lietojot profesionālo “Dr. Lauranne” kosmētiku no Itālijas, kas veidota no dabīgām sastāvdaļām. Itāļu kosmētikas zīmols ir sevi pierādījis skaistumkopšanas tirgū jau 40 gadus. Šogad pirmo reizi izstādes apmeklētājiem tiks dota iespēja iepazīties ar šo produkciju.

Atklāj spāņu daiļavu matu noslēpumu!

“Baltic Beauty 2017” apmeklētājas pirmo reizi varēs iepazīties ar spāņu kosmētikas zīmolu “Nirvel”, kas var lepoties ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi skaistumkopšanā. Proti, izstādē būs plašs unikālu līdzekļu klāsts visu tipu matu kopšanai.

Jaunums aparātu masāžā

Izstādē sarūpēts jaunums arī skaistumkopšanas profesionāļiem. “Vario” stendā varēs iepazīties ar ādas identifikācijas sensoru “Alliance Skin Identity Sensor”, ar kuru var precīzi pielāgot masāžas stimulācijas līmeni un regulēt procedūras intensitāti atkarībā no ādas stāvokļa. Aparāts rada tādas pat sajūtas kā īstā masāžā! Turklāt pirmie rezultāti ir redzami jau pēc trešās procedūras: 71 % sieviešu norādījušas ādas kvalitātes uzlabošanos un vidukļa apkārtmēra samazināšanos, 67% – celulīta pazīmju samazināšanos.

Kosmētika dabas mīļiem

Tos, kuriem rūp ekoloģija, dabai un veselībai draudzīga kosmētika, iepriecinās  “Lakmé Cosmetics” jaunumi.  Tā ir matu kopšanas produktu sērija “Insight” – šampūni, maskas, kondicionieri sievietēm un  īpaša sērija vīriešiem, kuras sastāvā ir tikai organiskie ekstrakti.  Tie nesatur parabēnus, krāsvielas vai alergēnus.

Produkcija visprasīgāko matu īpašniecēm

Pirmoreiz izstādē piedalīsies poļu kosmētikas zīmols “Prosalon”, kas piedāvās augstas kvalitātes produkciju matu krāsošanai, veidošanai un kopšanai. Nedrīkst palaist garām zīmola jaunumu – kokosriekstu masu, kas bagātīgi mitrinās matus. Ražotāji apgalvo, ka produkcija spēj apmierināt visprasīgākās sievietes vēlmes. Atliek vien pārliecināties!

Vairāk par izstādi “Baltic Beauty 2017”: www.bt1.lv/bb

Sekojiet „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā: www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty

Izstādi “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko Skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju, SIA “Pigmalions”.

Darbalaiks:

3. novembrī 11.00–20.00

4. novembrī 11.00–20.00

5. novembrī 11.00–19.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 6 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Pensionāriem, skolēniem, invalīdiem – 3,50 EUR

Biļetes nopērkamas arī internetā: https://bb2017.ticketforevent.com/lv/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17130399sec.