Izstāde «Atpūta un sports» aicina tikties visus aktīvos un sportiskos

No 23. līdz 25. martam Ķīpsalā pavasara sezonu atklās starptautiskā aktīvās atpūtas un sporta izstāde “Atpūta un sports 2018”, kas vienkopus pulcēs aptuveni 22 tūkstošus apmeklētāju – sportotājus, velobraucējus un motobraucējus, medniekus un makšķerniekus, burātājus un laivotājus.

Dalību pasākumā jau ir pieteikuši vairāk nekā 150 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas Lielbritānijas un Vācijas.

Ķīpsalā četrās izstādēs – “Atpūta un sports”, „Medības un makšķerēšana”, “Motocikls” un “Baltic Boat Show” – vienkopus varēs atrast gandrīz visu nepieciešamo aktīvai atpūtai un sportam, sākot makšķerēšanas un medību piederumiem, sporta apģērbiem un velosipēdiem līdz pat jaunākajiem motocikliem un visu veidu ūdenstransportam. Izstādē būs patīkamas cenas, apmeklētāji varēs izbaudīt aktīvu un sportisku izstādes gaisotni, vērot sporta sacensības un dažādus paraugdemonstrējumus, kā arī konsultēties ar profesionāļiem.

Velosipēdu paradīze

Priecīga ziņa tiem, kas plāno iegādāties jaunu velosipēdu. Ķīpsala izstādes dienās kļūs par īstu velosipēdu paradīzi, kurā plašu klāstu bērniem, pusaudžiem, pieaugušajiem un sportistiem prezentēs “Veloprofs”, “Sportland”, “My Sport”, “X-sports” un citi. Piemēram, veikals “Veloatlaides” izstādē visiem velosipēdiem piedāvās atlaides līdz 40 %, aksesuāriem un ekipējumam – līdz 20 %!

Savukārt tie, kam interesē citas aktīvās atpūtas iespējas, izstādē varēs tikt pie šobrīd tik populārā lāzertaga atlaižu kuponiem, ko piedāvās “Poligons 1”. Bet Latvijas uzņēmums “iKamper” izstādē piedāvās izmēģināt pašu ražoto revolucionāro auto jumta telti un iegādāties to par īpaši izdevīgu cenu. Šie nav vienīgie vilinošie piedāvājumi!

Viss medniekiem un makšķerniekiem

Tie, kas priekšroku dod atpūtai pie ūdens un adrenalīnu ķer, gaidot lielo copi, Ķīpsalā varēs iepazīties ar copes lietu jaunumiem un veiksmīgi papildināt savu makšķerēšanas piederumu klāstu. Līdzās iecienītajiem pašmāju  nozares uzņēmumiem “Salmo”, “Finex Group”, “Fishcom”, “IG Services”, “Olvija Pen”, “Profi Takle” izstādē piedalās arī vairāki lietuviešu un igauņu uzņēmumi, tostarp “Baltijos urmas” (pazīstams kā veikals www.2ko.eu) un pirmoreiz “LEIGIV” no Igaunijas.

Arī par medniekiem būs padomāts – varēs iegādāties medību ieročus, optiku, aksesuārus, apģērbu un aprīkojumu medību saimniecībām. To visu piedāvās nozares uzņēmumi  – “Ieroči”, “Gun Market”, interneta veikali www.skyhunters.lv , www.ieskaties.lv  u.c. Tostarp pirmoreiz izstādē piedalās “ATN Europe” no Lielbritānijas, kas piedāvā vismodernāko nakts redzamības optiku, binokļus un “Baltic Armaments Co”  no Igaunijas, kas piedāvā plašu aizsardzības nozares koncepciju un produktu klāstu. Vairāk par dalībnieku piedāvājumu: www.bt1.lv/sports/visit.php#part

No piepūšamām laivām līdz jahtām

Kur makšķernieki, tur arī laivas! Līdzās izstādei “Medības un makšķerēšana” atradīsies arī plaša “Baltic Boat Show” ekspozīcija, kur prožektoru gaismās gozēsies piepūšamās un plastikāta laivas, kajaki, kuteri un jahtas. To visu prezentēs  Latvijas uzņēmumi “Laivu centrs”, “Dole Marine”, “Beaver”,  “Laivu depo”, “Aqua Sports”, “Delfīns M”, “Laivu nams”,  “Baltijas Jahtu serviss”, “Bosch”, “Baltijas Tirdzniecības sistēmas”, “Regate Takats”, kā arī lietuviešu “Baidariu centras”, “Garant Group”, “Losttoys”, “Garant Safety – Laivo Sandelis”, igauņu “Marintech Group” Ltd, “Alter Baltics” un daudzi citi. Tāpat izstādē būs atrodams ūdenstransportu speciālais aprīkojums, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un rezerves daļas.

Vai laivām vēl ir iespējams izdomāt kaut ko radikāli savādāku? Izrādās – var gan! Izstādē Baltijas mēroga pirmizrādi piedzīvos ar ūdensmotociklu vadāmas laivas, ko prezentēs uzņēmums “KLMM”! Francijā ražotajām “Sealver” laivām nav motora, un tās vada ar ūdensmotociklu, kas nofiksēts laivas aizmugurējā daļā.

Esi gatavs jaunajai motosezonai!

Motosezona jau tuvojas! Arī izstādes “Motocikls’’ dalībnieki ir sarūpējuši vairākus lieliskus jaunumus!  Šogad “Harley-Davidson” svin savu 115. jubileju, kam par godu klajā nākuši astoņi jauni Softail® motociklu modeļi – Fat Boy®, Heritage Classic, Low Rider®, Slim®, Deluxe, Breakout®, Fat Bob® un Street Bob®.

Daži no tiem būs arī Ķīpsalā. Izstādē “Harley-Davidson”  prezentēs īpašos jubilejas krāsojuma limitētos motociklus un motociklus ar jauno Milwaukee-Eight® 114. dzinēju.

Protams, būs pārstāvēti arī “ARCTIC CAT”, “BRP”, “DUCATI”, “KAWASAKI”, “KTM”, “Royal Enfield”, “BMW”

un citu zīmolu spēkrati. Bet kādi būs to jaunumi? To uzzināsiet jau drīz!

Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Arī motociklistu apģērbu, moto aksesuārus un citas motolietas izstādē varēs iegādāties par īpašām cenām. Savukārt tie, kas vēl tikai sapņo par braukšanu ar motociklu jau izstādes laikā varēs pieteikties apmācībām motoskolās.

Sacensības un paraugdemonstrējumi

Lai izstādes apmeklējums būtu vēl aizraujošāks, līdztekus ekspozīcijai visās izstādes dienās notiks dažādas sacensības. 24. un 25. martā norisināsies Baltijā vienīgās funkcionālā fitnesa sacensības “Battle of Riga”, kurās vairāk nekā 300 Eiropas spēcīgākie atlēti mērosies spēkiem, cīnīsies par tituliem un 6500 eiro lielu balvu fondu! Vēl notiks Starptautiskās sacensības bouldringā “Riga Open’ 18”, cīņu sporta paraugdemonstrējumi, kā arī tiek plānotas sacensības spīdmintonā. Apmeklētāji varēs ne tikai vērot sporta biedrību, asociāciju piedāvātos paraugdemonstrējumus un just līdzi sportistiem, bet arī paši piedalīties aizraujošās aktivitātēs.

Izstādes “Atpūta un sports”, “Medības un makšķerēšana”, “Motocikls” un “Baltic Boat Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.bt1.lv/sports  un www.facebook.com/atputa.sports.kipsala/

Izstāžu darbalaiks:

23., 24. martā  10.00–19.00

25. martā 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 5,00 EUR

Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – 3,50 EUR

Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – 13,00 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Biļetes iepriekšpārdošanā internetā: www.bezrindas.lv/lv/izstades 

Grupu apmeklējums studentiem, skolēniem (10+) – 3,00 EUR

Autostāvvieta – 5,00 EUR

Autobusu stāvvieta – 10 EUR

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56751299sec.