Šogad pirmo reizi “Riga Food” – Krievijas uzņēmēju kopstends

No 5. līdz 8. septembrim izstādē “Riga Food 2018” varēs apmeklēt kopstendu, kuru organizē Krievijas uzņēmēji – vismaz 19 dalībnieki interesentiem piedāvās ekoloģiskus produktus, veselīgas uzkodas, maizes un konditorejas izstrādājumus, saldumus, pusfabrikātus, sulas, mērces un citus produktus, kā arī informēs par aktualitātēm un sadarbības iespējām.

Ar 15 Krievijas uzņēmumu piedāvājumu varēs iepazīties stenda kopējā ekspozīcijā. Tajā piedalīsies viens no Krievijas lielākajiem saldētu dārzeņu, ogu un saldētu pusfabrikātu ražotājiem “Aisbit”, viens no lielākajiem Sanktpēterburgas apgabala maizes ražotājiem “Petrohleb”, maizes izstrādājumu ražotājs “Hleb”, konditorejas izstrādājumu ražotājs “Belogorje”, pēc tradicionālas receptes gatavotu prjaņiku ražotājs “Carskij Prjaņik”, apbalvojumiem bagātais marmelādes ražotājs “Marmeladnaja skazka”, saldumu ražotājs “Slavkond”, kā arī biedrība “Eirāzijas Biznesa savienība Latvijā”.

Kopējā ekspozīcijā būs arī plašs produktu klāsts veselīga uztura cienītājiem – to piedāvās burkānu saldumu un uzkodu ražotājs “Покровские овощи”, ogu un augļu sulu ražotājs “Глобус”, augstvērtīgu pārtikas produktu no ekoloģiskām izejvielām ražotājs “KPRG”, veselīgu uzkodu un musli batoniņu ražotājs “Linfass”, musli maisījumu ražotājs “Паритет” un uztura speciāliste Juliāna Pļiskina ar restorānu tehnoloģiju aģentūru “BrandEat”.

Krievijas uzņēmēju organizētajā stendā atsevišķas ekspozīcijas būs četriem uzņēmumiem: “Aļtiplano” , kurš prezentēs zīmola “Nomad” produkciju – augstvērtīgus džemus, ievārījumus, sukādes un tējas tikai no dabiskām sastāvdaļām, “Beļevas Konditorejas kompānijai”, kas piedāvās tradicionālās pastilas no ‘Antonovkas’ šķirnes āboliem, “Primorskas Pārtikas kombinātam”, kas ir viens no vadošajiem tomātu pastu, mērču un sulu ražotājiem Sanktpēterburgas reģionā, kā arī zīmola “Babkini semečki” oficiālajam pārstāvim Latvijā “BALT COLOR”.

“Riga Food 2018” apmeklētāji šos Krievijai raksturīgos pārtikas produktus izstādē varēs arī iegādāties.

Tāpat jau iepriekš ziņots, ka 6. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2018” no plkst. 17.00 līdz 18.00 Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā konferenču zālē Nr. 1 interesenti varēs apmeklēt TV kulinārijas šova “Pareizs uzturs” vadītājas, uztura speciālistes, veselīga dzīvesveida treneres Juliānas Pļiskinas semināru “Veselīgi ieradumi, kas uzlabo dzīves kvalitāti!”. Seminārs notiks krievu valodā, un to varēs apmeklēt bez papildu maksas ar izstādes “Riga Food 2018” ieejas biļeti. Kopējo “Riga Food 2018” pasākumu programmu skatiet: www.bt1.lv/rigafood/visit.php#events1

Kā zināms, no 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2018”, kuras piedāvājumā ir vērienīga nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcija, meistaru un pārtikas produktu konkursi, aizraujoši šovi, izglītojošas meistarklases un degustācijas.

”Riga Food” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Sekojiet līdzi izstādes jaunumiem mājaslapā: www.rigafood.lv; sociālajos tīklos: www.facebook.com/rigafood

Izstādes darbalaiks:

Profesionāļu diena

5. septembris 10.00–18.00

Apmeklētājiem

6.–7. septembris 10.00–19.00

8. septembris 10.00–17.00

Biļešu cenas:

5. septembrī (Profesionāļu dienā)

Ieejas biļete – 10 €

Pārtikas nozares profesionāļiem, aizpildot anketu un atstājot savu vizītkarti – 5,00 €

6.–8. septembrī

Ieejas biļete – 5 €

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem – 4,00 €

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 13 €

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Grupas (10+) ieejas biļete skolēniem, studentiem – 3,00 €

Autostāvvieta – 5,00 €

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13104391sec.