Rīgā cēla mērķa vārdā skries simtiem Ziemassvētku vecīši

Rīgas Starptautiskais Rotari klubs 2019. gada 8. decembrī aicina ikvienu piedalīties tradicionālajā Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienā "Santa Fun Run", kura mērķis ir palīdzēt bērniem Latvijas slimnīcās ātrāk izveseļoties.

"Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējiens kļuvis par jauku tradīciju daudziem cilvēkiem Latvijā. Tas ir pozitīvām emocijām piepildīts pasākums, kurā piedalās simtiem jautru dalībnieku - gan ģimenes, gan atraktīvas uzņēmumu komandas un kolektīvi, kā arī individuāli dalībnieki," norāda labdarības pasākuma rīkotāju, Rīgas Starptautiskā Rotari kluba pārstāvis Māris Iecelnieks.

Skrējienā, kas notiks jau 12. reizi, var piedalīties ikviens, iegādājoties biļetes, ienākumi no kurām tiks ziedoti dakteriem klauniem jeb biedrībai "Dr.Klauns", ar mērķi iepriecināt Latvijas slimnīcās nokļuvušos bērnus un veicināt viņu ātrāku izveseļošanos. Ziemassvētku vecīšu tērpi jau iekļauti biļešu cenā, savukārt Ģimenes biļešu cenā iekļauti divi kostīmu komplekti pieaugušajiem un divi kostīmu komplekti bērniem.

Labdarības pasākumu organizē Rīgas Starptautiskais Rotari klubs un SIA "ZeBerry", kas aicina kopā ar "Dr.Klauns" izdarīt labu darbu un pievienoties Ziemassvētku vecīšu labdarības skrējienam. Tas notiks 8. decembrī plkst.11.30. Pulcēšanās Doma laukumā sāksies jau plkst.10.30.

Biļetes iespējams iegādāties biļešu tirdzniecības vietnē ekase.lv. Ziemassvētku vecīša kostīms ir iekļauts biļetes cenā un to var saņemt viesnīcās "Radisson Blu Daugava Hotel" (Kuģu ielā 24, Rīga) un "Tallink Hotel Riga" (Elizabetes ielā 24, Rīga). Tērpus varēs saņemt arī pasākuma norises dienā, 8. decembrī, Doma laukumā pirms skrējiena sākuma, sākot no plkst. 10.00.

Rotari ir organizācija, kas visā pasaulē vieno ap 1,2 miljoniem uzņēmēju un citu profesiju pārstāvju. Rotari biedri īsteno dažādus palīdzības projektus, atbalsta augstus profesionālās ētikas principus un veicina mieru un labu gribu visā pasaulē. Organizācijas moto ir "Pašaizliedzīgi kalpot".

Rotari kustība Latvijā aizsākās 1932. gadā, kad tika nodibināts pirmais Rīgas Rotari klubs. Latvijas rotarieši atbalsta daudzus sabiedrībai nozīmīgus projektus, gan ar savu darbu, gan finansiāli palīdzot citām biedrībām un veicinot godīgumu, mieru, izglītību un labklājību sabiedrībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.95736384sec.