Notiks Mīlgrāvja Krastmalas svētki «Par zaļu pat vēl zaļāks»

Svētdien, 9. augustā no plkst. 12.00 līdz 16.00 Vecmīlgrāvī, Meldru ielas bērnu laukumā, visi vecmīlgrāvieši un viņu viesi tiek aicināti uz Mīlgrāvja Krastmalas svētkiem “Par zaļu pat vēl zaļāks”. Šogad tie solās būs gana krāšņi, tikai, svinot svētkus, to dalībnieki tiek aicināti neaizmirst par epidemioloģisko prasību ievērošanu - būt atbildīgam citam pret citu.


“Šogad Krastmalas svētkus organizējam jau desmito reizi. Esam patiesi gandarīti, ka šo gadu laikā svētki ir kļuvuši par iecienītu tradīciju daudzām jo daudzām Vecmīgrāvja ģimenēm, ka viņi jau laikus zina, kur un kā pavadīs augusta otro svētdienu. Šogad svētki gan būs nedaudz citādi, jo Covid 19 epidēmijas dēļ nāksies stingri ievērot noteikumus, lai pasargātu sevi un cits citu,” atzīst Vecmīlgrāvja attīstības biedrības valdes priekšsēdētāja Inta Biezā.


Kā jau Krastmalas svētkos ierasts, organizatori sola parūpēties par visu interesēm. Paši mazākie apmeklētāji savu varējumu varēs apliecināt un jaunas prasmes iegūt tādās radošajās darbnīcās kā masku, kreppapīra puķu vai kuģu karodziņu meistarošanā, būs iespēja uz laiku izdaiļot savu ķermeni ar kādu krāšņu tetovējumu, vai arī pārliecināties par savām laiviņu vadīšanas prasmēm. Bezbailīgākie ar labām orientēšanās spējām varēs meklēt izeju no labirinta, bet azartiskākie un asāku izjūtu cienītāji  - izmēģināt dažādus trikus velo meistarklasē, lai tie nav jāizmēģina uz ielas, kas var būt par iemeslu nopietnu traumu iegūšanai.  


Tāpat arī notiks pagājušos svētkos ieviestā novitāte – Rīgas brīvostas kausa izcīņa, tikai šoreiz to iespēja iegūt būs dārza kērlinga lietpratējiem. Savukārt par  ekstrēmākiem priekšnesumiem sola parūpēties velo triālisti no Activipark.lv.


Šogad svētkos tiks turpinātā iepriekšējos gados aizsāktā tradīcija – tiks apbalvots titula Goda mīlgrāvietis ieguvējs. Šī titula ieguvēju un pārējos svētku viesus  priecēs šarmantā un reizēm mežonīgi draiskā dziedātāja Aija Vītoliņa, savukārt intuitīvo sajūtu skaņu apvienība Kanisaifas mistērijas mūziķa Nila Īles vadībā pasākuma apmeklētājiem piedāvās piedalīties muzikālā ceļojumā, aicinot klausītājus atgriezties pie dabas, atgriezties pie savām saknēm, tādējādi atgriežoties pie sevis.


Savukārt svētku noslēgumā šajā pandēmijas laikā radušās slāpes pēc koncertiem brīvā dabā remdēs populārais un enerģiskais dziedātājs Markus Riva, kas liks ne tikai līdzi dziedāt, bet arī ļauties jautro dziesmu ritmiem.


Krastmalas svētku laikā tās dalībniekiem tiks nodrošinātas šobrīd nepieciešamās epidemioloģiskās prasības, kas ietver arī roku dezinfekcijas iespējas. Organizatori sola nemitīgi atgādināt un kontrolēt 2 m distances ievērošanu.

Svētkus organizē Vecmīlgrāvja attīstības biedrība. Arī šogad aicinām ikvienu, kurš vēlas ne tikai labi atpūsties, bet arī uzzināt vai izmēģināt ko jaunu un nebijušu, jo līdzdalība ikvienam ir bez maksas.

Svinam kopā ar Rīgas brīvostu! Tiekamies svētdien!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Lielās piektdienas pārgājiens Līgatnē! Cēsu TIC
Aicinām pieteikties atraktīvajam Lielās piektdienas pārgājienam caur Līgatnes mežiem! Gaidāmi pārsteigumi un atrakcijas! | Skatīt vairāk
Latvija 3 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41691804sec.