Vērmanes dārzā notiks Rīgas Lielais Ziemassvētku tirdziņš

Sākot ar šīs nedēļas nogali, sešu dienu garumā, – no 17. līdz 22.decembrim  – Vērmanes dārzā notiks “Rīgas Lielais Ziemassvētku tirdziņš”, kurā piedalīsies vairāk nekā 75 vietējie amatnieki, dizaineri, mākslinieki, un kuri piedāvās skaistas Ziemassvētku dāvanas ikviena gaumei.

Gadatirgū piedalīsies tirgotāji no visiem Latvijas nostūriem, piedāvājot visdažādākos un skaistākos darbus un visgaršīgākos pārtikas produktus, kas gatavoti Latvijas lauku saimniecībās.

Gadatirgū varēs iegādāties vietējo dizaineru rotas no sudraba, dzintara un jūras akmeņiem, siltus adījumus, dizaineru apģērbu bērniem un pieaugušajiem, t.sk. arī vīriešiem. Sveces, medu, keramiku, piparkūkas, gardu maizīti, rotaļlietas bērniem. Būs ļoti interesanti darbi no stikla – dekori Ziemassvētku eglītei, kā arī rotas ar raganām un pasaku tēliem, latvju spēka zīmēm un daudz citu skaitu lietu.

Gadatirdziņi, kuri decembrī notiek Vērmanes dārzā, it kā pārņēmuši stafeti no Doma laukuma, kur šogad Ziemassvētku tirdziņi nenotiek. Tāpēc Vērmanes dārzs kļuvis par centrālo vietu pilsētā, kur brīvdienās satiekas gan vietējie iedzīvotāji, gan pilsētas viesi, lai iegādātos Ziemassvētku dāvanas sev un saviem tuvākajiem.

Vērmanes dārzs Ziemassvētku tirdziņu norises laikā ir skaisti saposts: eglēs mirdz Ziemassvētku lampiņas, ir izveidots romantisks foto stūrītis, deg ugunskurs, skan Ziemassvētku mūzika. Tāpēc uz Vērmanes dārzu nāk arī ģimenes ar bērniem, lai baudītu šo Ziemassvētku atmosfēru un  nopirktus dāvanas un veselīgus pašmāju gardumus.

Šī nedēļas nogales Ziemassvētku tirdziņš atšķirsies no citiem, jo šī tirdziņa ietvaros notiks labdarības akcija. Tās organizatori ir dzīvnieku patversme “Labās mājas”, banka Citadele un kafijas tirgotāji “Smart Coffee”.

Labdarības akcija notiek ar Rīgas Lielā Ziemassvētku tirdziņa organizatora - My Expo – atbalstu, un tās mērķis ir savākt ziedojumus, izmantojot inovatīvo Citadele Phone Pos. Tā ir mobilā lietotne, kas ļauj pieņemt bezkontakta maksājumus ar karti vai citām maksājumu ierīcēm Android telefonā vai planšetdatorā. Tas, kurš ar šo jauno tehnoloģiju klātienē ziedos līdzekļus dzīvnieku patversmei, kafijas tirgotāji uzsauks tasi siltas un gardas kafijas.

Rīgas Lielo Ziemassvētku tirdziņu rīko kompānija Sweet Travel Latvia, SIA (preču zīme My Expo), ievērojot valdības visus pieņemtos lēmumus, kas saistīti ar COVID19 ierobežošanu.

Gadatirgus strādā “zaļajā režīmā”, kas nozīmē, ka pie ieejas ir jāuzrāda QR kods jeb derīgs COVID-19 sertifikāts.

Gadatirgus darba laiks 17. un 20.decembrī no plkst. 12.00 līdz 19.00. Pārējās dienās: no plkst. 11.00 līdz 19.00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45760512sec.