ATTA CENTRE notiks Dream Teller koncerts ar iedvesmu klausītāju dzīvot patiesi un nebaidīties no sevis

Mūziķi Edgars un Kristīne Cīruļi aicina uz jaunā albuma “A Dream We Didn't Know About” prezentācijas koncertu ATTA centrā, 18. maijā plkst. 20:00. Grupai “Dream Teller”, kuras sastāvā ir pieprasīti mūziķi no dažādām valstīm, šis būs lielākais koncerts līdz šim, kopā pulcējot 10 no 12 grupas dalībniekiem.

«Dream Teller»  ir divu komponistu un izpildītājmākslinieku satikšanās (Edgars Cīrulis un Kristīne Cīrule), lai radītu mūziku, kas apskata tēmas par sapņiem, zemapziņu un sevī vēl neatklāto.

Savā daiļradē mākslinieki apvieno ietekmes no visdažādākajiem avotiem gan mūzikā, gan ārpus tās. Klausītāji var sagaidīt džeza mūzikai raksturīgu intensitāti, krāšņu harmonisko valodu un spontānu saspēli, kā arī melodijas, kas uzrunā cilvēku tieši un nepastarpināti. Visi grupas dalībnieki ir aktīvi mūziķi vairākos žanros Latvijā un Eiropā, tāpēc "Dream Teller" spēj pārkāpt pāri žanriskajām robežām un radīt jaunu skanējumu.

Līdzīgi kā sapņi mums dod padomus par nākamajiem soļiem ko spert savās dzīvēs, skaņdarbi šajā koncertprogrammā satur mācības, kuras autori izdzīvojuši un uzskatījuši par gana svarīgām, lai tajās dalītos. Tās ir kā mazas atslēgas uz cilvēka pamatvērtībām: līdzjūtību, mīlestību, drosmi un nosvērtību. Mūsu mērķis ir iedvesmot klausītāju dzīvot patiesi un nebaidīties no sevis.

Projekts “Dream Teller” uzsākts 2020. gada aprīlī, kad vokāliste/komponiste Kristīne Cīrule un pianists/komponists Edgars Cīrulis atgriezās Latvijā pēc vairākiem pavadītiem gadiem ārzemēs studējot.

Pandēmijas iespaidā abi mākslinieki bija spiesti pārtraukt savu darbību un atskatīties uz līdzšinējo radošo dzīvi. Secinot, ka ir grūti rast iekšējo mieru un balansu dzīvojot arvien juceklīgākos laikos, viņi nolēma radīt jaunu autorprogrammu, kas atspoguļo abu personīgo pašizziņas ceļu. Kristīne un Edgars ir ieinteresēti cilvēka zemapziņas un dabas spēku mijiedarbībā, kā arī sapņu nozīmē, tādēļ muzikālais materiāls ir veidots balstoties uz šīm tēmām.

Koncerta laikā būs pieejams bārs ar dzērieniem un uzkodām. Pie ATTA CENTRE ir pieejama bezmaksas virszemes un pazemes stāvvieta, ar elektromašīnu uzlādes stacijām. Pasākums notiks skaistā un mājīgā zālē, no kuras atveras lielisks skats uz Krasta ielas un Daugavas saulrietu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.76983714sec.