Pārgājienu cikls «Dabas apļi» šogad noris visā Pierīgā

Lai ziemas dienas nešķistu pārāk garlaicīgas, aicinām piedalīties otrajā “Dabas apļu” pārgājienu ciklā, kas ikvienam dos iespēju izpētīt 7 Pierīgas novadus, un doties izzinošās un aizraujošās pastaigās.

Pārgājienu cikls norisināsies no 2022.gada 16. decembra līdz 2023.gada 30.aprīlim, kur 14 dažādu pārgājienu garumā varēs iepazīt Salaspils, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu, Ogres un Ādažu novadu dabas un kultūrvēsturiskās vērtības.

Pārgājieni būs gan pa vieglākām, gan ne tik vieglām takām un ceļiem, ar reljefa izaicinājumiem, kas jāpārvar rāpjoties kalnā un šļūcot no tiem. Piedalīties var ikviens, kam tīk aktīvā atpūta dabā, nav iebildumu pret dažādām grūtībām un ir prieks par svaigā gaisā pavadītu dienu. Dalība ir bezmaksas, piedzīvojumi un jaunas zināšanas garantētas.

Kā piedalīties?

Mobilajā telefonā lejupielādē aplikāciju “Actionbound”, kas pieejama gan Google, gan IOS veikalā.

No 16.decembra aplikācijā meklē pirmos 7 pārgājienus, kas sākas ar vārdiem “Dabas apļi”, izvēlies, kuru maršrutu vēlies iziet, piereģistrējies un dodies piedzīvojumā. Otri 7 pārgājieni būs pieejami sākot ar 2023.gada 1.februāra.

Pārgājienu maršrutu autori ir visu augstāk minēto novadu tūrisma speciālisti, kas īpaši ir atlasījuši un izcēluši sava novada dabas un kultūrvēsturiskās vērtības. Maršruti ir no 8 līdz 17 km gari, tie ved gan gar Rīgas jūras līča piekrasti, gan apkārt ezeriem, gan gar purviem un upēm. Izstaigājot visus 14 maršrutus, kopumā veiksi aptuveni 150 kilometrus un apskatīsi vairāk kā 70 vietas Pierīgā, kopumā nostaigājot aptuveni 200000 soļus.

Pārgājienā noderēs uzlādēts mobilais telefons ar ieslēgtu internetu un atrašanās vietas noteikšanas opciju. Maršrutos varēs ne tikai uzzināt informāciju par dažādiem tūrisma objektiem, bet arī piedalīties viktorīnā un veikt kādu interesantu uzdevumu.

Iepazīsties ar nolikumu www.exitriga.lv, lejupielādē aplikāciju, sapulcē draugus vai ģimeni un dodies ceļā.

Lai forši pārgājieni un raits solis!

#exitriga  #dabasapli  #pierigasturisms

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
Latvija 12 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.5273149sec.