Notiks Rīgas Dinamo hokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētki

2010.gada 31.jūlijā no plkst. 12:00 - 18:00 pie Arēnas Rīga notiks Rīgas DINAMO HOKEJA LĪDZJUTĒJU GALVASPILSĒTAS atklāšanas svētki, ko organizē Rīgas DINAMO sadarbībā ar Aldari un Arēnu Rīga.

Šis pasākums būs domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar Rīgas DINAMO un jauniešu komandu HK RĪGA, darbosies tirdziņš un visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi, būs pieejamas arī dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar DINAMO saistītas balvas. Tiešraidēs šo pasākumu atspoguļos LTV7 un Radio SWH.

Atklāšanas svētkos pieaugušajiem pasākuma apmeklētājiem pirmo reizi būs iespējams nogaršot speciāli Rīgas DINAMO ražoto ALDARA UZVARĒTĀJU alu, kā arī piedalīties daudzās Aldara sarūpētās aktivitātēs un saņemt pārsteiguma balvas.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Pie Arēnas Rīga visiem atnākušajiem būs iespēja klātienē satikt Rīgas DINAMO spēlētājus, un trenerus, iepazīties ar komandas jaunpienācējiem, un beidzot tiks izpildīts arī viens iepriekšējās sezonas neizpildīts derību solījums. Uz lielās skatuves uzstāsies tādi Latvijā labi pazīstami mūziķi kā Aisha, Musiqq, Dzelzs Vilks, Kristīna Zaharova, Radio SWH ētera personība un dziedātājs Artis Dvarionas, Latvian Blues Band u.c. Visas dienas garumā būs pieejamas arī atrakcijas un dažādas izklaides visa vecuma apmeklētājiem.

Pasākuma ietvaros visas dienas garumā darbosies arī amatnieku un pārtikas produktu tirdziņš, kā arī visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi.

ALDARA UZVARĒTĀJU alus un DINAMO kvasa degustācija

Katram ir unikāla iespēja kļūt par uzvarētāju - kopā ar Aldari esam izveidojuši UZVARĒTĀJU alu un DINAMO kvasu. Šos abus dzērienus pirmo reizi varēsiet nogaršot Aldara teltī Rīgas DINAMO HOKEJA LĪDZJUTĒJU GALVASPILSĒTAS atklāšanas svētkos.

Nike Riga Run

Pasākuma laikā darbosies NIKE RIGA RUN telts, kur:

1. būs iespēja reģistrēties NIKE RIGA RUN labdarības skrējienam, kas norisināsies š.g. 12.septembrī Mežaparkā

2. darbosies fotostudija, kur jebkurš interesents varēs nofotografēties pie īpašās NIKE RIGA RUN sienas un vēlāk saņemt foto savā e-pastā

3. būs datorspēļu stūris, kur varēs izmēģināt spēkus virtuālajā hokejā.

Sporta laboratorija

Sporta laboratorijas teltī aicināts ikviens pasākuma dalībnieks!

Sporta laboratorijas speciālisti ieteiks, kā sportot veselīgi, mērķtiecīgi un gudri! Varēsiet saņemt sporta ārsta un trenera konsultācijas, kā arī noteikt savu fizisko veselību un sagatavotību, piemēram, asinsspiedienu, pulsu, ķermeņa spēku, līdzsvaru, lokanību, veiklību, zemādas tauku kroku summu.

Pecolli Magic shop

Burvju mākslinieku Pecolli burvju triku veikaliņš "Pecolli Magic shop" parasti darbojas T/C Spice, bet šoreiz viņu būs iespējams apskatīt pie "Arēna Rīga" 31.jūlija pasākumā.

Burvju veikaliņā dažadus burvju trikus demonstrēs jaunie burvju mākslinieki Kaspars un Andris, kas arī ir Pecolli dibinātās Baltijas Iluzionistu biedrības A.M.B.E.R. biedri.

Skatītaji varēs ne tikai noraudzīties atraktīvos burvju triku priekšnesumos, bet paši varēs kļūt par burvju māksliniekiem iegādājoties un apgūstot šos burvju trikus turpat uz vietas.

Kā likt pazust priekšmetiem, kā pavairot bumbiņas, kā uzburt naudiņu, kā veikt neticamus trikus un kārtīm un citi brīnumi sagaidīs "Pecolli Magic shop" burvju triku veikaliņa apmeklētājus.

Garnier skaistumkopšanas stūrītis

Apmeklē Garnier skaistumkopšanas stūrīti!

• Ieveido matus

• Attīri sejas ādu un uzklāj piemērotu krēmu

• Saņem noderīgus skaistumkopšanas padomus no Garnier konsultantiem

• Saņem skaistumkopšanas paraudziņus

WESS Motors

Arī WESS Motors kā patiess Rīgas Dinamo fans ne tikai piedalīsies, bet piedāvās visiem līdzjutējiem iepazīties ar oficiālo Dinamo Rīga auto - Toyota, aplūkot jauno Land Cruiser 150 un atjaunināto RAV4, uzzināt visu par Toyota modeļu klāstu, kā arī pieteikties testa braucieniem. Svētkiem par godu visiem līdzjutējiem būs iespējams laimēt nedēļas nogali ar jauno RAV4, tik vien kā aizpildot anketu pie WESS Motors pārstāvja.

Moto klubs "Pārdaugava"

Rīgas DINAMO HOKEJA LĪDZJURTĒJU GALVASPILSĒTAS atklāšanas svētku ietvaros moto klubs "Pārdaugava" visiem apmeklētājiem pie Arēnas Rīga dos iespēju apskatīt, aptaustīt un arī izvizināties ar 12 motocikliem un diviem tricikliem, kā arī, protams, parunāties ar šo braucamo īpašniekiem.

Baltic Ice sintētiskais ledus

Sintētiskais ledus Baltic Ice ir labākais no tirgū pieejamajiem Ledus aizvietotājiem. Visu, ko Jūs dariet uz īstā ledus, Jūs varat darīt uz Baltic Ice. Šis produkts lieliski piemērots hokeja treniņiem, daiļslidošanai vai vienkāršai slidošanai. Šī produkta kopšana ir daudz vienkāršāka un lētāka par īstā ledus kopšanu, jo nav nepieciešams kombains un saldējamās iekārtas, turklāt Jūs varēsiet slidot visu cauru gadu, neatkarīgi no laika apstākļiem. Iespēju ir krietni vairāk par ierobežojumiem. Sestdien pie Arēnas Rīga visi interesenti varēs novērtēt sintētiskā ledus Baltic Ice īpašības un iepazīties ar šo lietu tuvāk. Turklāt būs iespēja arī izmēģināt arī roku dažādos hokeja vingrinājumos.

Meiteņu hokejs

Tieši blakus sintētiskajam ledum pie Arēnas Rīga pasākuma laikā darbosies arī Sieviešu hokeja kluba LAIMA un Latvijas sieviešu hokeja izlases dalībnieces, kas visiem apmeklētājiem nodemonstrēs un arī pastāstīs par sieviešu hokeju. Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja novērtēt arī treniņus, un meitenēm, kurām būs interese par sieviešu hokeju, būs iespējams arī pieteikties treniņiem SHK LAIMA.

Katapults

Jūs izbaudīsiet paātrinājumu, kuram sekos iespaids, ka ir iestājies bezsvara stāvoklis. Sasniedzot augstāko lidojuma punktu, seko brīvais kritiens un šūpošanās gumijās. Visas šīs sajūtas kopumā ir ļoti iespaidīgas un aizraujošas, bet ne bīstamas. Maksas atrakcija.

Annels atrakciju parks

Dažādu vecumu bērniem un jauniešiem piemērotas piepūšamās atrakcijas; stendi, kuros varēsiet pārbaudīt roku veiklību bumbiņmešanas stendos, cīniņi ar gumiju par balvām un gokartu trase. Maksas atrakcijas.

Leļļu muzeja Bērnu Sala

Bērnu Salā bērnus gaida daudzveidīgas radošās nodarbības un rotaļas, kas patiks gan puikām, gan meitenēm. Līdzās jau ierastajai zīmēšanai un krāsošanai par hokeja tēmu, bērni veidos paši savus DINAMO talismanus.

Gaisa balons

Tiem, kuri vēlēsies iegūt kopējo bildi un palūkoties uz citiem no augšas, būs iespēja pacelties gaisa balonā. Maksas atrakcija.

Jāņa Anmaņa radošā darbnīca

Jānis Anmanis vienmēr uzskatījis, ka bērni ir vistalantīgākie mākslinieki, jo spēj pasauli saredzēt ar sirdi. Mākslinieka vadītajā meistardarbnīcā bērniem būs iespēja izmēģināt dažādas zīmēšanas un gleznošanas tehnikas uz dažādiem materiāliem. Bet vecākus aicinām padomāt par piemērotu apģērbu mazajiem māksliniekiem, jo tur, kur top māksla, nav laika padomāt par drēbju nenosmērēšanu.

Uzvarētāju tirdziņš

Pēc tam, kad katrs no jums būs kļuvis par uzvarētāju, vajadzēs daudz ēst, lai vairotu spēkus. Tirdziņā varēs nopirkt visa veida gaļas izstrādājumus, konditorijas izstrādājumus un citādus našķus. Bērni varēs tikt pie saldējuma kokteiļa, būs iespējams iegādāties arī darinājumus no ādas, auduma, metāla un citiem materiāliem. Protams, ka katram sevi cienošam līdzjutējam jāatjauno arī DINAMO atribūtikas garderobe - tirdziņā varēsiet izdarīt arī to.

 

Rīgas DINAMO HOKEJA LĪDZJUTĒJU GALVASPILSĒTAS atklāšanas svētku lielā skatuve:

12:00 - Latvijas ielu vingrošanas biedrības paraugdemonstrējumi

12:30 - Grupas TāTāTā uzstāšanās

13:00 Dziedātājas Kristīnas Zaharovas uzstāšanās

13:30 Grupas LATVIAN BLUES BAND uzstāšanās

14:00 HK RĪGA prezentācija

14:30 Grupas MUSIQQ uzstāšanās

14:50 Jūliusa Šuplera ierašanās pie Arēnas Rīga (baltā zirgā)

15:00 ALDARA UZVARĒTĀJU alus iesvētības

15:20 Grupas DZELZS VILKS uzstāšanās

16:00 Rīgas DINAMO prezentācija

17:00 Dziedātāja AISHA ar grupu

17:30 Grupas D11 uzstāšanās

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel boulinga centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39707613sec.