Iepazīsti pirts tradīciju noslēpumus Latvijas Dabas muzejā

04.08.2010 no plkst. 10.00 līdz 17.00 Latvijas Dabas muzejā notiks cikla „Sarunas ar Latvijas pirtniekiem” otrā tikšanās, kurā piedalīsies sertificēts pirtnieks un dziednieks Ziedonis Kārkliņš. Sarunā ar pirtnieku apmeklētāji varēs uzzināt par pirts veidošanu, procedūrām un rituāliem.

Z. Kārkliņš ar pirts dziedniecību nodarbojas jau 30 gadus. Viņš ir arī Reiki meistars – skolotājs un Seno Baltu zīmju enerģētiskās sistēmas skolotājs, grāmatas „Dziednieciskā pirts” autors.

Pirtī Z. Kārkliņš strādā ar cilvēka ķermeni, izmantojot dažādas metodes, un dziedina veselības problēmas. Pirts procedūrās viņš izmanto daudzu dažādu pirts slotu enerģētisko iedarbību – vienā pirts reizē 12 un vairāk dažādas slotas – , kā arī izmanto dažādu augu aromātus un strādā ar dabisko kosmētiku. Pirtī izmanto karstos akmeņus, dzintaru, mālus, dūņas, dažādus augu maisījumus, medu un tā produktus, dažāda veida sāls terapiju, kā arī netradicionālas vibrācijas tehnikas un masāžu ar vakuuma podiņiem. Pirts procedūrās un rituālos pielieto dažādas garīgi enerģētiskās prakses un zīmju dziedinošo spēku.

Z. Kārkliņš vada teorētiski – praktisko nodarbību ciklu „Pirts zinības”.

Z. Kārkliņš ir biedrības „Latvijas Pirts savienība” valdes priekšsēdētājs un biedrības „Vides veselības saime” valdes loceklis, kā biedrs darbojas Latvijas Republikas Holistiskās medicīnas un naturopātijas asociācijā un biedrībās „Latvijas Dziednieku savienība” un „Latvijas Fizikālās medicīnas asociācija”.

Cikls „Sarunas ar Latvijas pirtniekiem” notiek starptautiskās izstādes „Pirts, sauna, hamami, fürdő/ Latvija, Somija, Turcija, Ungārija/ Pirts tradīcijas četrās Eiropas valstīs” ietvaros, kas apskatāma līdz šā gada 15. augustam.

„Sarunas ar Latvijas pirtniekiem” izstādes apmeklētājiem ir bez papildmaksas. Ieejas biļetes izstādē:

pieaugušiem – Ls 1,00

pensionāriem, studentiem – Ls 0,70

skolēniem – Ls 0,50

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Avis
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57762504sec.