Bacardi-Martini Grand Prix Latvia 2010 noskaidro labākos Latvijas bārmeņus

Šķindot glāzēm, pudelēm apmetot salto un košiem tērpiem ņirbot gar acīm, 23.09.2010, mākslas teātrī «Artelis» noslēdzās 15. «Bacardi-Martini Grand Prix Latvia» - bārmeņu konkurss par tēmu «Legends of all Time». Konkursu organizēja SIA Liviko, Bacardi-Martini oficiālais pārstāvis Latvijā, sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu federāciju, vienkopus pulcējot 22 labākos Latvijas bārmeņus.

Kā ierasts, bārmeņi savas prasmes demonstrēja divās kategorijās: klasiskā kokteiļu pagatavošana (Creative Classic) un tā sauktais fleirings (Flair) jeb pudeļu, glāžu un bāra piederumu virtuoza izmantošana kokteiļu pagatavošanas gaitā. Lai arī skatītāji, vadoties pēc ovācijām, galvenās balvas, braucienu uz Bacardi muzeju Spānijā, būtu piešķīruši visiem 22 kokteiļu meistariem, kompetenta degustācijas žūrija, ko pārstāvēja vadošākie Latvijas vīnziņi, Pavāru kluba valdes locekļi un Latvijas Bārmeņu federācijas vadošākie speciālisti, kā arī tehniskā žūrija, kuras sastāvā bija pasaules slaveni Flair kategorijas uzvarētāji Tomeks Maleks (Tomek Malek) un Mareks Poslužnijs (Marek Posluzhny) nosauca tikai sešus labākos:

Creative Classic kategorijā labākais bārmenis Andris Reizenbergs pārstāvot B. Bāru-Restorānu, piedāvāja nobaudīt konkursa nosaukumam atbilstošu kokteili «The Legends of the Fall». Otrās vietas ieguvējs Deniss Smirnovs no Daugavpils bāra Klondaika uzbūra kokteili «Orbis Sensualium Pictus». Trešā vieta tika piešķirta daiļā dzimuma bārmenei Ievai Skalderei un kokteilim «The Royal Seduction» no Bāra-kluba Kefīrs.

Flair kategorijā nepārspēts palika šīs kategorijas pagājušā gada uzvarētājs Ivars Rutkovskis no kokteiļbāra Paldies Dievam Piektdiena Ir Klāt, ar kokteili «The Pretender». Otrā vieta tika piešķirta kokteiļa «Berry Bush» autoram Mārtiņam Rozenvaldam no kluba Kaļķu Vārti. Par trešo virtuozāko tika atzīts Gvido Elksnis, bārmenis no Ogres, kas izpelnījās visskaļākās skatītāju ovācijas, demonstrējot kokteiļa «Golden Sun» virtuozu pagatavošanu.

Šogad konkurss bija īpaši grezns, jo izmaiņas konkursa noteikumos ļāva bārmeņiem brīvāk izpausties, pasākuma apmeklētājus aizraujot ar grandiozu šovu. Vakara nagla bija pasaules vadošo flair bārmeņu un žūrijas locekļu - Tomeka Maleka (Tomek Malek) un Mareka Poslužnija (Marek Posluzhny) aizraujošais šovs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Uzņēmumi


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


1st-studio.com
,


Nikos Travel
,


Novatours
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99105787sec.