Sixt auto noma atbalsta XXV Vispārējos latviešu Dziesmu un XV Deju svētkus

No 2013. gada 30. jūnija līdz 7. jūlijam Rīgu un visu Latviju pieskandina XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki, kad pulcējas rekordliels dalībnieku skaits - vairāk nekā 40 000 no visas Latvijas, lai kopā dejotu, dziedātu, muzicētu un spēlētu teātri. Sixt nu jau tradicionāli ir tas gods būt par svētku atbalstītāju, nodrošinot transportu organizatoru vajadzībām gan svētku laikā, gan tā sagatavošanās posmā, lai dotos pie dejotājiem un dziedātājiem visā Latvijā!

Nu jau tradicionāli Sixt ir tas gods nodrošināt autotransportu XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku norises nodrošināšanai. Ar Sixt atbalstu svētku organizatori jau sākot no 2012. gada sākuma devušies  uz deju kolektīvu, koru, tautas mūzikas ansambļu, kokļu ansambļu, pūtēju orķestru, amatierteātru un vokālo ansambļu skatēm - kopskaitā izbraukāti vairāk kā 90 pasākumi.

Arī šajos svētkos īpaši godināti tiks svētku virsvadītāji, kuri Dziesmu svētku gājienā dosies braucot atvērtos kabrioletos, lai sveiktu gan gājiena dalībniekus, gan skatītājus.

"Sixt ir uzņēmums ar vairāk kā 100 gadu vēsturi, kas augstu vērtē kā pašmāju, tā ārzemju kultūru un priecājas būt klāt brīdī, kad visa Latvija piedzīvo Dziesmu un Deju svētkus - nacionālās kultūras un identitātes svinības! Esam gandarīti par iespēju atbalstīt svētku rīkošanu, tādējādi stiprinot tautas tradīcijas un kultūru", Arnis Jaudzems, Sixt vadītājs Baltijas valstīs.

Viena no auto nomas Sixt automašīnām svētku laikā redzama Vērmanes dārzā.

"Šo svētku galvenā iezīme ir iesaiste visplašākajā nozīmē. Dziesmu un deju svētku organizēšanā piedalījušies ne tikai uzņēmumi un dalībnieki, bet roku varējis pielikt ikviens Latvijas iedzīvotājs," stāsta Latvijas Nacionālā kultūras centra direktore Dace Melbārde. "Sidraba birzs vainaga veidošana, svētku zīmes iedziedāšana, uzgavilējumu iesūtīšana svētku dalībniekiem un citas aktivitātes," uzskaita D.Melbārde.

Sadarbību ar Dziesmu svētku organizatoriem Sixt uzsāka 2010. gadā, atbalstot X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkus, vēlāk arī atskaņu koncertu.

Ceļam uz Dziesmu un Deju svētkiem Sixt auto noma piešķir 10% atlaidi auto nomas pakalpojumiem Latvijā. Vairāk informācijas un rezervācijas www.sixt.lv/dziesmusvetki

Par Sixt

Sixt ir vadošais mobilitātes pakalpojumu sniedzējs Eiropā, kas dibināts 1912. gadā Minhenē, Vācijā. Šobrīd Sixt ir pieejams vairāk kā 100 pasaules valstīs, 4000 apkalpošanas vietās. Sixt sniedz auto un motociklu nomas, pilna servisa auto līzinga, autoparku vadības un konsultāciju pakalpojumus, būdams tehnoloģisko inovāciju līderis šajās sfērās. Vairāk par uzņēmumu: www.sixt.lv.

Par Sixt Latvija

Sixt Latvija savu darbību uzsāka 2010. gada jūnijā, kad autoparku vadības uzņēmums Transporent kļuva par Sixt Rent a Car un Sixt Leasing franšīzes partneri Baltijas valstīs. Jau desmit gadus uzņēmums sniedz auto nomas un līzinga pakalpojumus, apkalpo un konsultē Baltijas lielāko uzņēmumu autoparkus, kā arī uzņēmumus ar nelielu automašīnu skaitu. Pašlaik uzņēmums auto nomās Baltijā piedāvā vairāk kā 250 BMW, Audi, VW, Toyota un citu pasaules vadošo ražotāju automašīnas ar vidējo vecumu līdz 16 mēnešiem. Baltijā ir pieejami deviņi Sixt auto nomas biroji Rīgā, Tallinā, Viļņā, Kauņā un Klaipēdā, kā arī šo pilsētu lidostās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49613714sec.