Rīgā uzstāsies «Trīs Krievijas basi»

21. decembrī pulksten 19:00 Lielā Ģildē notīks  svētku koncerta programma par godu Lielās Kņazienes Marijas Vladimirovnas jubilejai, informē potāls www.qazeta.net.

Piedāvājam jūsu uzmanībai unikālu programmu, kurai pasaulē nav analogu!

Andrejs Antonovs ir Krievijas un Starptautisko konkursu laureāts, Krievijas nopelniem bagātais skatuves mākslinieks, dzimis 1967.gadā Volgogradā. 1994. gadā viņš beidzis Valsts Astrahaņas konservatoriju. Dziedātāja operas repertuārā ir vairāk nekā 30 partijas. Tas ir karalis Renē (Jolanta), Gremins (Jevgeņijs Oņegins), arhibīskaps (Orleānas jaunava), Zarastro (Burvju flauta), Monterone (Rigoleto), Tonio (Pajaci), Boriss Godunovs, Pimens un Varlāms (Boriss Godunovs) un daudzās citās ārijas. Antonovs bijis ar koncertiem Spānijā, Vācijā, Itālijā, Francijā, Polijā, Austrijā, Argentīnā un citās valstīs.

Piedalījās pasaules turnejā pēc Rastropoviča aicinājuma, kurā laikā mākslinieks izpildīja Borisa Timofejeviča partiju un Notiesāto Šostakoviča operā “Mceņskas apriņķa lēdija Makbeta”, daudzas izrādes teātros "Real" (Madride), "San Carlo" (Neapole) "Colon"  (Buenosairesa). Vadošie Eiropas impresario uzskata A. Antonovu par vienu no vislabākajiem 20.gs. mūzikas izpildītājiem. Nozīmīgo vietu dziedātāja repertuārā aizņem kamervokāla mūzika. Vairāk nekā 600 krievu un ārzemju komponistu darbi.

2006. gadā viņš piedalījās koncertā operas "Mocarts un Saljēri" un "Akmens Viesis" izpildījumā ar amerikāņu simfonisko orķestri (diriģents L. Botstein) Ņujorkā, 2007. gadā "Carnegie Hall" izpildot partiju "Orleānas jaunavā", 2008. gadā Deli (Indijā), 2009. gadā ar ansambli «Altera Musica» Izraēlā.

Valērijs Giļmanovs ir Krievijas Nacionālās prēmijas "Zelta maska" (2000.gads) laureāts, „Philip Morris Debija 98" prēmijas laureāts, Krievijas Valsts Akadēmiskā Lielā teātra solists. Beidzis Novosibirskas Gļinkas Valsts konservatoriju. Kopš 1994.gada viņš ir Novosibirskas Valsts Akadēmiskais Operas un baleta teātra solists. Solista operas repertuārā ir Varlāms (Boriss Godunovs), Ivans Hovanskis (Hovanščina), Končaks (Kņaza Igors), Gremins (Evgeņijs Oņegins), Ramfiss (Aida), dakteris Grenvils (Traviata) un daudzas citas. Giļmanovs daudz un veiksmīgi piedalās turnejās (Portugālē, Spānija, Taizeme, Itālija, Francija, Vācija, Argentīna un d. citas valstis)

Kopš 2002. gada viņš ir Krievijas Valsts Akadēmiskā Lielā teātra solists, kur veiksmīgi dzied galvenās lomas. Viņa pārsteidzošā un spēcīgā bass rada neaizmirstamu iespaidu.

Fjodors Tarasovs ir starptautisko festivālu un konkursu laureāts. Dzimis 1974. gadā Dmitrovā, Maskavas apgabalā. 1995. gadā beidzis Maskavas Valsts universitātes Filoloģijas fakultāti, turpat pabeidzis aspirantūru un aizstāvējis zinātnisko disertāciju. Bija aicināts kā vecākais zinātniskais pētnieks Pasaules literatūras institūtā.

2004.gadā viņš tika uzņemts Čaikovska Maskavas konservatorijas vokālā fakultātē. Kopš 2003.gada sākas dziedātāja solo karjera, viņš veiksmīgi un bagātīgi sniedz viesizrādes Krievijā (Maskavas konservatorijā, Starptautiskā mūzikas mājā, CMM) un citās valstīs (Kiprā, Grieķijā, Spānijā, ASV, Japānā, Ziemeļkorejā, Argentīnā, Urugvajā, Itālijā, Vācijā, Francijā un arī Latvijā).

2006. gadā Tarasovs uzvarēja konkursā "Romansiada bez robežām" (Maskava, 1. prēmija), Starptautiskais mākslas festivāls “Aprīļa pavasaris” (Phenjana - Zelta balva), 2007. gadā uzvarētājs Starptautiskajā R. Vagapova konkursā (Kazaņa, 1. vieta)

Pie klavierēm -   Aleksejs Ņesterenko.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60717607sec.