Rīgā koncertēs duets «AUN» no Kanādas

2015. gada 28. aprīlī ar koncertu Dirty Deal Teatro Latvijā atgriezīsies kosmiski industriālās mūzikas duets ''AUN'' no Monreālas Kanādā.

''AUN'' ir dzīvesbiedru Mārtina Dumā (Martin Dumais) un Žūlijas Leblankas (Julie Leblanc) veidots kosmiski industriāls duets, kurš savā daiļradē ambiento psihedēliju pārkausē sprakšķošā un pulsējošā nomoda sapnī.

Kopš pirmsākumiem pirms aptuveni astoņiem gadiem, ''AUN'' ir uzstājušies neskaitāmos koncertos visā pasaulē, to skaitā festivālos ''Mutek'', ''Roadburn'' un citos. Arī mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivālā ''Zemlika'' 2012. gadā Durbē.

2013. gadā ar izdevniecības ''Denovali'' gādību tika izdots līdz šim pēdējais dueta studijas albums ''Alpha Heaven''. Kāds to raksturoja kā ''laipošanu starp romantiskiem, draudīgiem, pacilājošiem un melanholiski dūmakainiem sapņiem no kāda greizi noskaņota pagājušā gadsimta 70. gadu zinātniskās fantastikas TV raidījuma''. Nupat ''AUN'' savam vairāk nekā 15 dažādu ierakstu krājumam gatavi pievienot divus jaunus – vienu, kas tapis sadarbībā ar franču plašu atskaņotājmākslinieku Filipi Petī (Philippe Petit), kā arī otru – ''Flat Lux'' – kas būs dueta atgriešanās savā kādreizējā štābiņā, izdevniecībā ''Cyclic Law''.

''AUN'' koncerts Rīgā notiek neregulārās pasākumu sērijas ''Zemlika atgādina...'' ietvaros.

Biļetes uz koncertu Dirty Deal Teatro Rīgā (Maskavas ielā 12 k-2) nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā – Bezrindas.lv. Pirmo 20 biļešu cena – 7.00 EUR. Ar laiku tās kļūs dārgākas. Pārdošanā stingri ierobežots skaits nenumurētu sēdvietu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45135498sec.