Baltijas labākie spa piedāvājumi būs atrodami vienuviet – izstādē «Balttour 2016»

Atpūties, atgūsti veselību un pat saņem speciālistu konsultācijas! – aicina Baltijas viesnīcas, kas no 2016. gada 5. līdz 7. februārim kuplā skaitā būs pārstāvētas starptautiskajā tūrisma izstādē "Balttour 2016". Īpaši izdevīgas cenas būs kā ģimeniskai atpūtai, tā arī sevis lutināšanai un veselības atjaunošanai!

"Pierasīpjums pēc spa pakalpojumiem strauji aug, īpaši pēc kompleksiem piedāvājumiem visai ģimenei. Šī brīža moto ir "Atpūties savā valstī!" un trends – veselīgs dzīvesveids, tāpēc baltieši arvien vairāk dod priekšroku atpūtai vietējās viesnīcās, kas piedāvā spa un wellness pakalpojumus. Turklāt ir svarīgi, lai katrs ģimenes loceklis var piemeklēt sev interesējošu un patīkamu atpūtu," tendences raksturo "Baltijas Spa asociācijas" valdes locekle Ilona Ansone un piebilst: "Baltijas valstu piedāvājumu augstu novērtē Skandināvijas tūristi, uzslavējot labo kvalitāti un samērā zemās cenas."

Lai gan no Baltijas valstīm šajā nozarē soli priekšā ir Lietuva, arī Latvijas un Igaunijas viesnīcas neatpaliek – aktīvi meklē un ievieš arvien jaunus piedāvājumus.  Tā, piemēram, Latvijas viesnīca "Baltic Beach Hotel & SPA" saviem viesiem piedāvā ne tikai plašu spa programmu, bet arī vispārējo veselības pārbaudi.

Jau pirms "Balttour 2016" apmeklējuma iepazīsti daļu no plašā piedāvājuma!

Tavam priekam – relaksācija un kārtīga enerģijas deva

Lai izrautos no ikdienas steigas un uz brīdi aizmirstu apkārtējo pasauli, ļaujoties mierpilnai atpūtai, nekur tālu nav jādodas – tepat Jūrmalā atpūtniekus laipni uzņems vairākas spa viesnīcas. Tā, piemēram, "Hotel Jūrmala Spa" viesu labsajūtai piedāvā relaksējošas masāžas, dažādas ūdens procedūras, skaistumkopšanas kūres sejai un ķermenim, vairākas saunas un baseinus, kā arī citus pakalpojumus. Turklāt piedāvājumā ir vairāk nekā 100 dažādu procedūru veselības un pašsajūtas uzlabošanai, kas katram ļaus izvēlēties tieši sev piemērotāko.

Spa atpūta visai ģimenei

Ideālu atpūtu kopā ar draugiem vai ģimeni aicina izbaudīt Pērnavas četrzvaigžņu spa viesnīca un akvaparks "Tervise Paradiis", kas ir Igaunijas lielākais ūdensparks. Šeit nodarbošanos atradīs gan lieli, gan mazi, gan jaunāki, gan vecāki! Viesu priekam darbojas baseini, burbuļvannas, ūdenskritumi, saunas, bārs "Aqua", ārējais baseins ar siltu ūdeni, kas atvērts arī ziemā, kā arī vasaras terase un bārs. Bez šaubām, "Tervise Paradiis" ir lieliska vieta laika pavadīšanai tuvo un mīļo lokā! Viesnīcas kompleksā var izbaudīt arī relaksējošas spa un dziedinošas kūrorta ārstniecības procedūras.

Romantiskiem mirkļiem

Jūras skaņas, aromātisks priežu mežs, baltu smilšu pludmale, kāpas… Tas viss ir 400 m attālumā no viesnīcas, spa un rehabilitācijas centra "Gradiali" Palangā. Tā ir ideāla vieta, kur izbaudīt mieru un kopā būšanu, turklāt arī palutināt savu ķermeni. Viesnīcas viesi var baudīt dažādas masāžas, dzintara terapiju, zālīšu burbuļu vannas, zemūdens masāžas un atpūtu spa ūdens zonā.

Arī Latvijā viesnīca "Kurshi Hotel & SPA" Jūrmalā piedāvā baudīt pilnvērtīgu atpūtu 5 minūšu attālumā no jūras – nakšņošana elegantā numurā ar franču balkonu vai plašu terasi un skatu uz dārzu. Izbaudiet laiku divatā un ļaujiet sevi palutināt arī spa meistariem, izvēloties kādu no sejas un ķermeņa procedūrām, labsajūtas rituāliem saunā, ko ar Latvijas pļavu zāļu slotiņām veic prasmīgs pirtnieks. Ir iespēja baudīt arī austrumu eksotiku hammam pirtī!

Gūsti labsajūtu un veselību pēc senču gudrībām!

Ja esi senču mantojuma un gudrību cienītājs, tad tev jādodas uz viesnīcu "Romantic", kas atrodas Lietuvas pilsētā Panevēžā. Šīs viesnīcas lepnums ir unikālais un Baltijā vienīgais ETNO SPA, kurā itin viss ir ieturēts etniskā un dabiskā stilā. Tajā ir iespējams baudīt uz lietuviešu senču zināšanām un tradīcijām balstītas spa procedūras – pirts rituālus, masāžas, ārstniecības augu vai piena vannas, kā arī citas ķermeni un prātu atveseļojošas procedūras. Dodies uz ETNO SPA, un laiks apstāsies!

Luksusa spa komplekss – greznība un augstākā kvalitāte

Elegantu un gluži vai karalisku atpūtu var baudīt priežu ieskautajā pieczvaigžņu viesnīcā "Vanagupe SPA" Palangā – Lietuvas populārākajā kūrortā. Šis luksusa spa komplekss piedāvā dažādas saunas, tvaika pirtis, ledus istabu, džakuzi un dažādus baseinus, turklāt viesiem piedāvājumā ir vairāk nekā 100 dažādas relaksācijas un skaistumkopšanas procedūras un spa rituāli. Izbaudi absolūtu labsajūtu!

Un vēl!

Tas nebūt nav viss, kas jūs sagaida izstādē "Balttour 2016", kas no 5. līdz 7. februārim norisināsies Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā! Arī tādas viesnīcas kā "Semarah Hotel Lielupe", "Daina Beach Hotel & SPA", sanatorija "Belorusija", kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" un daudzi citi iepazīstinās ar savu daudzveidīgo piedāvājumu un īpašajām izstādes cenām. Ar īpašajiem piedāvājumiem var iepazīties izstādes mājaslapā.

Izstādi-gadatirgu "Balttour" rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA), savukārt nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk par izstādi: www.balttour.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.68440008sec.